Пациентки на ЦРЗ "Надежда"/Малинов - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова

• 94 178
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!Да попитам и аз-само в понеделник ли се правят генетичните изследвания?

# 601
  • Sofia
Ninabora, да, само в понеделник се правят генетичните и трябва да си запишеш час, където се записват и часовете за преглед. Имай предвид, че ти дават час за след  няколко седмици, освен ако няма някой отказал се.

# 602
Бамба, днес бях в клиниката и както бях обещала на Даная попитах доктора и той потвърди, че ще отсъства от утре до неделя. Докторките ще бъдат там и ще поемат целият поток. Аз от днес съм на глобули Eroton 50. Ще работим основно за лигавица и ако се размразят снежинките/ дай Боже/ след десетина дни ще ги връщаме Laughing. Искам да попитам някой ползвал ли е тези глобули и имаха ли желания ефект, понеже ги ползвам за първи път, а и не са никак ефтини. Hug

# 603
Винаги на Вие.
Най-малкото от уважение.
Еле пък като видя Стаменов, винаги си гълтам граматиката. Не знам що    newsm78

И аз като видя Стаменов и забравям всичко. Последния път така треперих, че той чак ме усети. Винаго на Вие се обръщам към всички. Интересно ми е някога Стаменов като използва едни такива умалителни, например аз се казвам Цветелина и един път ми каза: "Цветушо как си?" Така ми е казвала досега само мама, стана ми много мило, че се обърна така към мен. Страхотен екип са.

# 604
А бе, не знам-целият му вид е някъв такъв - авторитетен.
Нищо, че като почне да се чеше по главата и да вика - хмммм и аз умирам от ужас, че е намерил нещо.  hahaha

# 605
  • София
Пепеляшка, аз ги ползвах тези глобули.За 3-4 дни имаше страхотен ефект. Не направих само лигавица, но и всичко долу ми беше много здраво подпухнало. Laughing

# 606
А бе, не знам-целият му вид е някъв такъв - авторитетен.
Нищо, че като почне да се чеше по главата и да вика - хмммм и аз умирам от ужас, че е намерил нещо.  hahaha
Аз по принцип също много винагисе втрещявам  пред лекарите. Но при Стаменов имам усещането, че освен добър лекар е и добър човек, което ме кара да се чувствам спокойна и да се изпълвам с оптимизъм.

# 607
# 608
  • София
Браво, страхотна инициатива на бнт.

# 609
Бътински, аз не казвам че не е добър човек. Напротив за да правиш толкова жени щастливи трябва да имаш огромно сърце.

Но явно не си била в положение, в което да гледа монитора, да се почесва се притеснено  и да вика хмммм с един тон дето ми потъват гемиите. На въпросът ми- има ли нещо притеснително - Нееее .

# 610
  • София

Но явно не си била в положение, в което да гледа монитора, да се почесва се притеснено  и да вика хмммм с един тон дето ми потъват гемиите. На въпросът ми- има ли нещо притеснително - Нееее .
Мисли човека  Mr. Green
Същото е и като зададеш въпрос, следва изпитателен поглед, после тишина и някъде към десетата минута се почва дълго обяснение, ако си издържал дотогава.

# 611
На мен по гадно ми е когато,мълчи и гледа с наведена глава Mr. Green

# 612
Добре, че Персенска е по блага  Joy

# 613
....Същото е и като зададеш въпрос, следва изпитателен поглед, после тишина и някъде към десетата минута се почва дълго обяснение, ако си издържал дотогава.
Laughing Laughing Laughing Започвам да не съжалявам толкова,че не успях да си запиша час при него. Laughing

# 614
Да изкажа и аз мнение Simple Smile
И аз си гълтам граматиката като съм при Стаменов, много по-спокойно ми е при Персенска, някак нея мога да я попитам каквото искам, а при доктора се притеснявам.
Пък и успеха до момента ми е от Персенска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт