Пациентки на ЦРЗ "Надежда"/Малинов - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова

• 94 178
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, искам първо да пожелая успех на всички и поне по едно мъничко бебче, което да можем да си гушнем:) След 2 дни ми предстой първия дългоочакван преглед в клиниката и иска да се запиша и да следя темата. Прочетох толкова много неща, че вече тотално се обърках и разбирам колко много неща явно незная. Иначе от 5 години се опитваме да си имам бебе , но все на става, но никога не трябва са спираме да вярваме в мечтите си:) Успех и ви благодаря за всичко, което споделяте!

# 586
Понякога информацията е нож с 2 остриета. Старай се да си спокойна и бъди уверена в успеха Simple Smile
Пожелавам ти много скоро да ни известиш с хубава новина!

# 587
  • Sofia
Здравейте момичета, да се присъединя и аз към вас. Пациентка на "Надежда" съм от 2009 г., но не бях влизала във форума тук. Само в "Зачатие", от където виждам познати имена и тук. До сега съм минала през инсеминация, два опита ин витро, два замразени трансфера и надявам се този месец да направя трети и най-накрая успешен опит със замразените си ембриончета. Успех на всички и дано тази година сбъднем мечтата си Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:22 от max17

# 588
Здравей max17. И аз съм нещо подобно на твоята история - пациентка от 2009г. , с доста процедури без особен успех. Моля, ако това не те притеснява, сподели какво е направено и се прави при теб, на какво смятат лекарите, че се дължи неуспеха (ако въобще казват), как смятат да действат и въобще каквото се сетиш. Благодаря предварително!

# 589
  • Sofia
Здрасти mira_m66 , при мен след първи неуспешен опит ми назначиха имунологични и генетични изследвания (генетични и на мъжа ми), които бяха ОК. После правих диагностична хистероскопия, която не показа нещо притеснително. Миналата година есента правих биопсия и се намери проблем. След това правих още три биопсии и лечение с РВМС, което даде резултат и последната ми биопсия е добра. Така че ще видим сега след опита със замразените ми ембриончета какъв ще е резултатът. Искрено се надявам най-накрая да е ++ Simple Smile  

# 590
Здравейте момичета!
Може ли малко повече инфо за срещата с генетика и генетичните изследвания!
Лек и усмихнат ден!!!

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 13:23 от beib

# 591
Здравейте момичета!
Може ли малко повече инфо за срещата с генетика и генетичните изследвания!
Лук и усмихнат ден!!!

В понеделник се правят в клиниката след предварителен запазен час, по 150лв са на човек. Попълваш анкета, д-ра си попълва отговорите и те пита въпросите. После ти вземат кръв. Резултата май излизаше след 3 седмици.

# 592
  • София
И някой да има информация последна, д-р Стаменов ще го няма или ще го има тази седмица?
И само него или и други ще липсват?

# 593
Аничка,много ти благодаря за отговора.

# 594
Здравейте,момичета!  Grinning От много време искам да ви питам нещо,ама е малко смешно....а бе вие как се обръщате към докторите и сестрите в клиниката  Laughing, на "ти" или на "вие"? Laughing
Просто всички ми говорят на "ти",а аз се обръщам към всички на "вие" и е малко тъпо... Embarassed...ама не ми е удобно да й говоря на Персенска на "ти" някак си...

Бамби,не знам дали ще са там,но часове за тази седмица няма никакви.

# 595
Винаги на Вие.
Най-малкото от уважение.
Еле пък като видя Стаменов, винаги си гълтам граматиката. Не знам що    newsm78

# 596
 Laughing Ох,как хубаво ме успокои.Благодаря ти,Сигма!  bouquet
Да,и на мен ми е много сконфузно...
А на трансфера момичето до мен се обръщаше към доки на "ти",та затова реших да ви попитам все пак  Laughing

# 597
Е, те може да са били познати или близки някакви. Тогава да.

# 598
Мен вече и тримата доктори като ме видят ме поздравяват по именно, ама аз още си им говоря на "Вие".

# 599
max17 - благодаря за отговора. Желая ти късмет и стискам палци.
Абсолютно с целия персонал разговарям на вие. Но на мен това ми осигурява комфорта. Все пак не сме първи приятели, а просто отношение пациент-лекар или пациент - еди какво си.

Общи условия

Активация на акаунт