Пациентки на ЦРЗ "Надежда"/Малинов - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова

• 93 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Така е, но е факт, че става  Mr. Green

# 661

magnet_for_happiness така и така си започнала  Simple Smile можеш да кажеш как става  Hug

# 662
  • София

magnet_for_happiness така и така си започнала  Simple Smile можеш да кажеш как става  Hug
Не е тук мястото,има си тема за "предоставям час за д-р Стаменов"  -май така се казваше,а ако някой има час за даване и иска да знае как направихме ние-може да пише на лични.

# 663
Да Барби /чакай пак да не те прекръстя Hug/ това и смятам да направя. Но имам въпрос, може ли да го дам на една позната която настоява там да отиде на преглед ??? Аз затова още го задържам newsm78
Не ми се вярва да е възможно. Колкото по-навреме се обадиш да го отмениш, толкова по-добре
ще постъпиш според мен.
А твоята приятелка като толкова държи да е при д-р Стаменов, запазила ли си е час или и тя като тебе още чака?

# 664
здравейте  момичета. виждам че всички сте много доволни от клиника малинов, аз от три години съм там , и това не ми харесва. че  като започнат с даден пациент не го лекуват до край.  а започват с други  пациенти, не може  само да гледат да вземат. аз съм този пример,  казах предварително да видят какъв ми е проблема и да се отстрани,  и накрая да се прави ИН ВИТРО  исках също да кажа че имам една позната която от доста години ходеше   при д-р Стаменов и той е  казал че не може да има деца,  друга моя позната и казват че тръбите и били запушени и няма как да забременее а сега е бремена нормално  а тази която не може да има  отива в турция и сега е бремена от тази държава                                     

# 665
  • София
Момичета, я да успокоим топката.  Blush
Аз май съм една от малкото, дето не се спича пред д-р Стаменов, говоря си свободно с него, задавам въпроси, казвам какво е и моето мнение. Предпочитам за важните неща да разговарям с него. Самият той ми казва, че достатъчно съм изтърпяла и вече не трябва да се допуска и минимална грешка. Изчете наново цялото ми досие, поиска писмено мнение от ембриолозите по нашия случай, каза ми че следващият път ще коментираме стратегията, която според него е най-добрата за мен. Отидохме с половинката и ни повика д-р Шевкетова. Най-любезно й казах, че държим този път да се видим с доктор Стаменов. Иначе ме е преглеждала и Персенска, и Шевкетова и нямам лоши впечатления от нито една от двете. По-скоро Шевкетова е плаха и нерешителна, много пъти на мои въпроси ми е отговаряла: това д-р Стаменов ще каже.
Без да съм адвокат на никой, моля тук да пишем позитивни неща, да споделяме една с друга това, които ни вълнува, да си помагаме, да си даваме кураж. А някой без да е пациент на клиниката и без да е имал жив контакт с тези лекари, така само от прочетени мнения от форуми да дава определения.... най-малкото е некоректно.

# 666
Момичета, я да успокоим топката.  Blush
Аз май съм една от малкото, дето не се спича пред д-р Стаменов, говоря си свободно с него, задавам въпроси, казвам какво е и моето мнение. Предпочитам за важните неща да разговарям с него. Самият той ми казва, че достатъчно съм изтърпяла и вече не трябва да се допуска и минимална грешка. Изчете наново цялото ми досие, поиска писмено мнение от ембриолозите по нашия случай, каза ми че следващият път ще коментираме стратегията, която според него е най-добрата за мен. Отидохме с половинката и ни повика д-р Шевкетова. Най-любезно й казах, че държим този път да се видим с доктор Стаменов. Иначе ме е преглеждала и Персенска, и Шевкетова и нямам лоши впечатления от нито една от двете. По-скоро Шевкетова е плаха и нерешителна, много пъти на мои въпроси ми е отговаряла: това д-р Стаменов ще каже.
Без да съм адвокат на никой, моля тук да пишем позитивни неща, да споделяме една с друга това, които ни вълнува, да си помагаме, да си даваме кураж. А някой без да е пациент на клиниката и без да е имал жив контакт с тези лекари, така само от прочетени мнения от форуми да дава определения.... най-малкото е некоректно.
Peace

# 667
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, какво сте направили тук? Темата прилича на бойно поле.
Да кажа и аз че д-р Персенска си е моят лекар. Минала съм през всички в клиниката. С д-р Стаменов не ни се получава контакт. Не се чувствам така както повчето от вас обесняват. Комфорта обаче няма общо с професионализма.
Д-р Персенска за мен е незаменима - търпелива, отзивчива, успокояващо ми действа. Тя направи цялата ми процедура. Имам няколко неуспешни инсеминации преди това - пак при нея. Последната всъшност се случи при д-р Стаменов - той направи стимулацията.
Ин витрото изцяло ми беше при Персенска. И аз не си я сменям за нищо!
Д-р Шефкетова има много лека ръка. Тя ми направи ЦС. Успокояваше ме, беше внимателна. Тя ми сложи лепилото. Но и според мен е факт че тя е нерешителна и като че ли не е готова още да работи самостоятелно. Тя беше човекът заради който изгубих няколко месеца, понеже отложи една инсеминация без особена причина. Иначе е отзивчива и внимателна.
Но в крайна сметка всеки си е свободен да има мнение и да избира къде да се лекува.
Желая ви успех на всички!   bouquet

# 668
Моля ви, обяснете за какво се слага това лепило? Явно още не съм минала през това.

# 669
Слага се преди ЕТ, за да се улесни закрепването на Е, но не е панацея. На мен са ми слагали 3 пъти, последният е успешен.

# 670
Момичета, какво сте направили тук? Темата прилича на бойно поле.
Да кажа и аз че д-р Персенска си е моят лекар.
Д-р Шефкетова има много лека ръка. Но и според мен е факт че тя е нерешителна и като че ли не е готова още да работи самостоятелно. Тя беше човекът заради който изгубих няколко месеца, bouquet
Просто някои хора като Персенска не търпят критика и пращат пациентките в чужбина или по други клиники, ако не одобряват арогантното й поведение. Хора като нея смятат, че ако не искаш да си при Персенска, то да си търсиш друга клиника, като че ли клиниката е нейна собственост. Що се отнася до Шевкетова, не иде реч за нерешителност или лека ръка, а до липса на мислене. Именно с лека ръка и решителност без да съобразява проваля със замах процедури на пациентки, предписвайки неподходящи стимулации и процедури. Дано в новата клиника доктор Стаменов има други заместници, от които пациентките да не бягат, като ги видят в кабинета вместо него.

# 671
 Shocked

След хистероскопията, която ми беше направена от д-р Шевкетова, нейното заключение беше едно, а това на д-р Стаменов - друго. В крайна сметка, мисля, че това беше благопроятното развитие на нещата, защото благодарение на неговото заключение можахме да кандидатстваме по ФАР.

На мен Силвия, която оформя документите ми се стори доста нервна като поведение. Може би е очаквала да сме малко повече информирани кое как става и някои наши въпроси ги прие като недоволство ли, що ли. Започна да повишава тон, сякаш за нещо я обвиняваме. Та после трябваше да й обясняваме, че питането ни е съвсем невинно и ще направим това, което тя ни предлага. Но като цяло не мога да отрека, че много ни помогна и ни спести доста лутане.
Защото иначе в Селена в Пловдив всички бяха много мазни и мили, но само ни загубиха времето и пръста си не мръднаха за нас да ни съдействат за фонда.

# 672
  • София
Понякога имам чувството,  че ходим при различни лекари, нищо че имената са еднакви  Rolling Eyes

# 673
Понякога имам чувството,  че ходим при различни лекари, нищо че имената са еднакви  Rolling Eyes

и аз така Simple Smile
Проблеми с клиниката съм нямала, нито пък с някой от тримата доктори. Имах им пълно доверие при опита и резултата е в лентичката.

# 674
Ами дано провлачите крак, та и ние да закачим от късмета ви.

Общи условия

Активация на акаунт