90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте момичете,искренно ви се възхищавам на хъсът и постигнатите резултати.
Аз пробвах няколко диети,но без успех.След раждането ми останаха няколко килограма отгоре,които тази зима се удвоиха:(
Сега съм много амбицирана,защото разглеждайки си снимките от морето се ужасих.Мъжът ми е на същия хал и ще се пробва с мен,което е подкрепа,но определено имаме нужда и от вашата помощ.
Първо да попитам гледам,че някои от вас не спазват правилото за еднаквия обяд и вечеря?Фатално ли е ако на обяд ядем картофи например,а за вечеря ориз?
Малко ще ни е трудно и на двамата,особено на него,да сме с еднакво меню и за двете хранения.
Дали може просто да сдпазваме по-малкото количество за вечеря и групата продукти за въпросния ден?
После мъжът ми едва ли ще се откаже от алкохола,в този смисъл ще има ли ефект при него макар и по-бавен и малък?Не че е алкохолик,но вечер си пийва я една бира,я една ракийка....
И последен въпрос,аз искам да сваля от 7 до 10кг. възможно ли е?Мисълта ми е,че не съм много далече от теглото си по принцип,а нали тогава процеса за отслабване е по-бавен,та дали все пак ще успея според вас?
Много ви благодаря и се надявам,че не съм ви досадила и че ще ни приемете в редиците си:)

# 556
  • Козлодуй
Добро утро и от мен!!!
След картофите от вчера - 100. Явно ще съм на картофи и ще отбягвам ориза. Мдаааа!!
Днес се чудя още какво да ям, нещо ме оставя ентусиазма като че ли...
Добре дошли на новите мами.
Хетера: ако не сме съвсем стриктни, ще свалим много по-малко.
Не е фатално обяда и вечерята да са различни, но е хубаво да са еднакви. Ето аз така примерно установих, че от ориза качвам. Без да ходя на Вега тест!!!
Колкото до бирата и ракията........при мен вече 11-ти ден са мираж. И аз обичам да си пиивам вечер по малко, ама пък цял живот съм пила и после пак ще пия........3 мес мога да се лиша. Все пак не съм някоя алкохоличка. Някои казват, че пият по малко и въпреки това свалят. Аз мисля, че алкохола и диетата са несъвместими.
Аз искам да сваля мин 10 кг.....максимум......17 Simple Smile За 11 дни свалих 4 кг и е повече от добре според мен!!!
Прочети пак внимателно 1 стр. и давай смело !!!

# 557
Здравейте момичета ако може и аз ще се присъединя към вас. Аз родих преди 5 месеца и по време на бременността качих 17 килограма - е не съвсем де - като родих малкият останаха 12-13 кг. От два месеца съм на диетата и съм свалила 9 кг , остават ми още 20-тина дни и се надявам за тях да успея да си върна старите килограми. Днес плодов - до сега една ябълка пък натам ще видим Simple Smile

# 558
Добро утро. Здравейте и на новите момичета. Разбира се, че приемаме нови попълнения.  И мисля, че всеки ще постигне целта си.
Моят вчерашен плодов ден мина прекрасни. Въобще не съм изпитвала глад. Ядох диня и само малко ме заболя корема, защото ми дойде повече на обяд. Вечерта имах и главоболие, но това вече е от системно недоспиване. За днес мисля да хапна салата от зеле с домат и малко кашкавал за обяд. Вечерята не знам, няма да е зеле, защото се разгражда трудно и гледам да го избягвам за вечеря. Закуската ще е праскови.Хубав ден от мен. Party

# 559
  • София
Здравейте момичета,

Аз да си призная от миналата седмица не съм много стриктна с диетата - организмът ми се побърка нещо. Миналият месец си ми дойде цикъл с няколко дена закъснение и аз го отдадох на новия начин на хранене (диетата), и ми продължи само 3 дена (обикновено ми е по 5дена). Спря ми, вс. ОК, но няма и след 13 дена, почна пак да ми цапа и на 15тия ден откакто ми бе идвало, пак ми дойде Sad. Уплаших се и гледах да спазвам режима, но не на 100%, имах прегрешения от време на време. В събота ми свърши, но уви от тази сутрин пак ми цапа Sad. Много съм притеснена и ще си записвам тези дни преглед.
Иначе като кг ги задържам, нямам отклонения.
Има ли някоя от вас с такива странични ефекти?

# 560
  • БУРГАС
Добро утро, момичета!
Аз изчезнах за известно време, но съм сама в офиса /колежката е в отпуска/, на всичкото отгоре съм се захванала и с един ремонт, та почти не ми остава време за форума.
Иначе съм си абсолютно стриктна и режимна, но явно съм достигнала килограмите, които са ми достатъчни, та почти не свалям вече.

Ден 71 - белтъци
З-сливи+кафе
О-таратор
В-пъстърва на скара+салата

Хубав ден и пийте повечко вода в тия жеги... Hug

# 561
hetera добре дошла  Grinning Много по-лесно се спазва диетата когато има някои с теб и аз съм с мъжо..
За сега върви учудващо добре. Тои за около 23 дена свали близо 8 кг - от 99 до 91, което е супер резултат, но те мъжете принципно имат различен метаболизъм, поне моя де  Laughing. при мен върви по-бавно (аз не се и тегля де понеже нямаме кантар в къщи, но мога само да мечтая за подобен резултат  Blush), но каквото такова.  Crazy Колкото до яденето на О и В - никога не сме го спазвали  Whistling и двамата сме по-цял ден на работа (няма как просто да ядем едно и също), а вечер каквото му наготвя  Laughing Иначе мисля, че цел между 7-10 кг. е напълно постижима  Peace
Jujka мисля, че не е от диетата. И при мен този път Ц беше по-оскъден, но то си е от времето това - не ми е за първи път и не го отдавам на диетата. Успех при лекаря  Peace

# 562
Добро утро и от мен  Simple Smile
Днес на варива закусих 2 банана  и кафе за обяд ще са картофи варени плюс салата или картофени кюфтета видях една рецепта в темата за рецепти.За вечеря ще  е същото .
Jujka и моя цикъл беше много оскъден този месец  Rolling Eyes но пък дойде като по часовник което отдавна не ми се беше случвало  Shocked затова съм много доволна ,но ще се моля да не повтори предварително тоз месец  Mr. Green Успех при лекарката   bouquet Hug

# 563
  • Пловдив
Аз не пиша много често, но пък "разговорът" в последните постове се върти около прегрешенията и алкохола. На мен ми остават още 2 седмици до края, до тук съм - 13 кг, като си спазвам стриктно диетата с малки отклонения, но пък иначе нямаше да издържа и щях да се откажа. Имам приятелка, която си пийва всеки ден бира, няма нито един режимен плодов ден и пак сваля. Вярно, че върви по-бавно, но за месец и половина е свалила 7 кг и целта й е да свали 10.
Така че всеки решава сам за себе си, алкохолът забавя отслабването, но пък аз съм на принципа по-добре два килограма по-малко свалени, отколкото хич, понеже съм се отказала.

# 564
Добро утро момичета! Вчера бях на плодов ден и понеже избрах диня не можах да изляза от тоалетната , а пък и вода не можах да изпия толкова колкото трябва.Стигнах до 2.5л.Както и да е.Днес З-праскови
О-салата домати и краставици със сирене
В-още не знам
На въпроса за МЦ - и на мен ми дойде вчера - 5дни по-рано.Обикновено ми закъснява с по два -три дни.Обаче съм забелязала от други години, че лятото от жегите може би, или от почивките има промяна.Аз всяко лято получавам кръвоизливи.И вчера беше същата работа - от раз.Така че не вярвам диетата да е виновна, а по-скоро времето.Посещение при лекар, обаче не може да навреди, така че .......давай смело.
Много минусчета на всички!

# 565
Значи правилно си пия само водица Simple Smile))
Водичка, чайче, може кафе, естествено неподсладени.
Фрешът си е 1 хранене.
За капито и студените чайове бих ги пропуснала...
Като резултат от 90те дни отчитам спиране на колата  Wink

Хубав и минусов ден   bouquet

# 566
Здравейте и от мен! днес 2-ри ден,коремчето поспадна,но гладът е вълчи..за закуска-3 нектарини
О-боб В-леща   и  утрееее   Mr. Green
хетера при нас се получава така,че той иска или не ,яде,каквото приготвя и така без да иска направи един Дюкан и свали 15кг  Twisted Evil ,а сега го почвам и с 90 дневната,но порциите ще са му в по-големи  количества и  ще го подкрепям от време на време да прави  прегрешения,защото опитът ми показва,че мъжете се отказват лесно,ако всичко е стриктно и манджата им не е поне малко вкусна.
а относно прегрешенията с алкохол -там вече ме е страх,хем по-бързо ме хваща ,хем все едно с глюкоза се наливам-същата калоричност.

От табличката на 1-ва страница видях,че почти всички от вас имат доста да свалят.В моят  случай аз се боря за 4-5 кг до перфетните за моят  ръст,но  те са и най-трудни.Има ли такива като мен и как ви се отразява тази диета?

# 567
sanitkata, би ли си изпразнила кутията, за да ти пратя ЛС, мерси   bouquet

# 568
Здравейте и от мен,

След въглхидратите съм +500гр, дано след днешният плодов отчета тлъст минус Mr. Green! Запасила съм се с диня и кайсии!

Хубав ден на всички!

# 569
После мъжът ми едва ли ще се откаже от алкохола,в този смисъл ще има ли ефект при него макар и по-бавен и малък?Не че е алкохолик,но вечер си пийва я една бира,я една ракийка....

Ще има ефект, аз до първият воден си пийвах всяка вечер с любимия, след вечеря и свалях. След водния реших да си позволявам винце или биричка само като излизаме в края на седмицата, ами не започнах да слабея повече, всъщност даже спрях /е, не е щото намалих алкохола де, ама така се шегуваме вкъщи в момента Laughing/, та ако не може да се откаже, нека си пийва по малко...

sunika, при мен проблема с тоалетната не е от диетата, а от години...та колкото и да чакам от самосебе си няма да се оправи. Спасение търсих във всичко, с месеци правих това или онова, какво ли не опитах /вк. лекарства/, еми само едно единствено нещо работи всекидневно и това е мляко в кафето. Колкото и нережимно да е, от днес съм пак с него /и веднага посетих вц-то/, щото иначе не се издържа нито на болките, нито на дискомфорта...

Днес въглехидратен:
о: макарони с малко сладко-кисел сос /за цвят/
в: сладолед + парченце черен шоколад

Хубав и минусов ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт