90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 397
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен Mr. Green
Въглехидратка съм си днес
з-сливи
о-1фил.хляб "Бонус",препечена с лютеница и чубрица;вафли "боровец"(обикновени) с мед (попрекалих с вафличките Laughing )
в-2 вафлички "боровец"(обикновени)
Добре дошли на всички нови фиданки с пожелание за много минусчета и постигнати резултати!
Лек и отслабващ понеделник Mr. Green Heart Eyes

# 571
  • Козлодуй
днес и аз съм въглехидратна. Започвам да разбирам, защо толкова много ви харесва този ден Simple Smile
З: няколко кайсийки
О: 1 филия хляб, салата домати и краставици, 1 парченце руло.. мммм.
В: мисля само 1 филия хляб с малко салата. Няма да има шоколад заради рулото на обяд.
Интересно ми е след вафличките и кроасаните, какво показва кантара на следващия ден

# 572
  • София
Чудех се във въглехидратния може ли салата,но виждам че може.Днес и аз съм на въглехидратен
З-ябълка
О-спагети с дом.сос
В-макарони и шоколад

# 573
  • София
Благодаря на всички за подкрепата и милото посрещане.
Хайде и аз малко отчет,ден първи:)
закуска-череши
обяд-овчарска салата
вечеря - салата и печени тиквички с кисело мляко

# 574
slb83 - много зависи от количествата на вафличките и кроасанчетата Mr. Green бих споделила, но мисля да се тегля след 2-рия воден и тогава да се отчета... не бих искала да се тегля утре, защото ми стига периода на задържане - ако видя някакъв плюс ще изпадна в паника Laughing Laughing

# 575
Аз нещо се обърквам newsm78. Сладките работи във въглехидратния ден не са ли само за вечеря? Или може и за обяд и вечеря или пък къкто прецениш...? Thinking
Иначе аз днес съм на плодове.
З- 2 нектаринки
О-2 банана
В- мисля диня,че имам от вчера една червена в къщи и студена ммм.. Grinning

# 576
Хей хей
З - малко пъпеш.
О - 70 гр фъстък.
Бях замислила едни вкусни печени картофки, ама пусто стана ми доста лошо, а имаше още 1 час докато се прибера, и после още 40 минути докато ги сготвя. Та на крак и в движение обядвах фъстъци. Не мисля че е най-доброто, което можах да измисля, но поне е в реда на деня ми ( Бобов)

Anentze
Мисля, че са само за вечеря и аз само тогава ги ям.

# 577
 Аз отскоро във въглехидратен започнах да си позволявам сладко и само 2-3 пъти бял хляб до сега.. хапвам сладко и на обяд, ако ми се яде.. зависи как съм се настройла - имало е дни, в които си карам на по 2-3 филийки "Вита" с лютеница за деня.. мисля, че всеки трябва за себе си да прецени Simple Smile

# 578
  • София
Да се похваля с две рокли, които не съм помисляла, че някога мога да си купя  Mr. Green

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.24208018

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.24208019

# 579
nana  Party newsm35 super si

# 580
Нана, страхотна си! Hug

Аз днес на плодове: З: 2 нектарни; О: 2 резена пъпеш; СЗ: 1 нектарина, няколко малинки и малко джанки; В: кайсии и малко вишни.

Много минуси на всички! Wink

# 581
# 582
  • София
Здравейте фиданки! Отчитам се за днес! Simple Smile Закуска - пъпеш и любимото кафе с мляко, обяд парче кашкавал, парче сирене, домати и краставица, вечеря - скумрия на скара и салата!Много слабителна седмица и прохладни вечери от мен!

# 583
Здравейте, дами! Много жега, направо  ужас  Nature Sunny

Добре дошли на всички нови слабеещи, много успехи занапред thumbsup

Хетера: Аз също искам да сваля от 5 до 7 кг. Опитвам се да спазвам режима както е, но понякога си позволявам изкушения и въпреки всичко днес набрах смелост да се претегля и на 23 ден от диетата съм -2кг newsm47 Смятам, че ако всеки месец свалям по 2 кг ми идват идеално свалените, въпросът е да съчетаваме режима със спорт и много воля. Да се надяваме, че след това няма да ги въстановим. Много успехи от мен и само напред.

Днес съм на въглехидрати

З: банан
О: половин пакетче "Хугаренас" с лютеница+ 2 бисквитки "БелВита" (опитатвам ги за първи път-не са лоши)
В: жилийка с лютеница +2т. сладолед

Приятна и прохладна вечер на всички Ви!

# 584
  • Козлодуй
За вечеря в днешния въглехидратен ден избрах зелева салата с 1 филийка хляб. Чудно ми е след рулото днес, утре кантара какво ще покаже.
Утре съм на плодове - любимото ми. Имам пъпеш, диня, кайсии, праскови........абе не е като да няма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт