90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Защо трябва да го разделям? Не го разделям. Готвя така, че да мога и аз да ям. Или ако съвсем не мога, просто аз си купувам или правя нещо, което да ям.
Ето например днес съм направила пиле с ориз. Въпреки че съм почивка и мога да ям именно пиле с ориз, вероятно за вечеря ще ям или пилето или ориза. Със салата. Но аз никога не готвя със сурово месо, тоест пилето преди да го опека с ориза го варя и хвърлям бульона.

Не, не спазвам правилото за половин порция. Храня се, докато почувствам ситост. Идеята на режима не е да стоиш гладен.

За последния въпрос - защото моят организъм реагира най-добре на тези групи храни. Това е строго индивидуално, разбира се.

У нас трудно успявам да сготвя нещо, което да е режимно и да се яде от домашните (все реват за мусаки, пиле с ориз, което правя принципно с късчета месо, а не с големи парчета, фрикасета и тем подобни). Готвя общо взето по две неща, но за мен в минимални количества. Започнах да си измислям разни бързи манджи, за да имам време и за другото готвене.  Sad
Миналата седмица например направих фантастично ризото с грах, царевица, гъби и къри. Мъжът ми го побутна и пита къде е месото..  #2gunfire
Ееее, аман вече. Това е силно демотивиращо за мен!

Радвам се, че написа това за половин порцията - аз понякога не се наяждам с половинката на обяда и се чувствах виновна като си изям цяла.  Blush

# 616
elleee направи почивка и започни пак или през почивката спазвай разделно  хранене Simple Smile мисля,че и от това ще има ефект
днес въглехидрати
З: 3 нектарини
О: спагети със доматена паста,гъби  и  тиквички
В:пълнозърнест хляб със сладко от горски  ягоди  Heart Eyes

купих си пълнозърнест хляб от Пикадили,веднага налетях на най-скъпия 4 лв-като е малко,поне да е хубаво!Има  вид на дебело  парче халва и е с тиквено семе,без консерванти,без пшеница,без холестерол...дотук горе долу  добре,но като се прибрах вкъщи гледам срок на годност 15.02.2012  Shocked как стават  тези неща без консерванти?!

# 617
  • София
Здравейте.Някъде четох че може да се ядат тиквички през всички дни без плодовия,но с мляко ли или само в белтъчния с мляко

# 618
  • София
Защо трябва да го разделям? Не го разделям. Готвя така, че да мога и аз да ям. Или ако съвсем не мога, просто аз си купувам или правя нещо, което да ям.
Ето например днес съм направила пиле с ориз. Въпреки че съм почивка и мога да ям именно пиле с ориз, вероятно за вечеря ще ям или пилето или ориза. Със салата. Но аз никога не готвя със сурово месо, тоест пилето преди да го опека с ориза го варя и хвърлям бульона.

Не, не спазвам правилото за половин порция. Храня се, докато почувствам ситост. Идеята на режима не е да стоиш гладен.

За последния въпрос - защото моят организъм реагира най-добре на тези групи храни. Това е строго индивидуално, разбира се.

У нас трудно успявам да сготвя нещо, което да е режимно и да се яде от домашните (все реват за мусаки, пиле с ориз, което правя принципно с късчета месо, а не с големи парчета, фрикасета и тем подобни). Готвя общо взето по две неща, но за мен в минимални количества. Започнах да си измислям разни бързи манджи, за да имам време и за другото готвене.  Sad
Миналата седмица например направих фантастично ризото с грах, царевица, гъби и къри. Мъжът ми го побутна и пита къде е месото..  #2gunfire

Ами моят мъж не е капризен, това едно. А и у дома аз не понасям и не търпя претенции. Каквото сготвя - това се яде.

# 619
  • София
Здравейте.Някъде четох че може да се ядат тиквички през всички дни без плодовия,но с мляко ли или само в белтъчния с мляко
Само в белтъчния са с мляко! Simple Smile Избягвай ги пържени! Simple Smile

# 620
Нана, и аз имам въпрос - какво си тренирала по време на диетата, кога, колко? Laughing Сега тренираш ли нещо? Hug

Днес белтъчен: З: 2 нектарини; О: 3 мини печени кюфтенца, 2 малки парченца бекон и 2 леонски салам, 2 краставици с морска сол, 1 малко парче кашкавал, колкото да го опитам Grinning; В: пълнена тиквичка с кайма и 1 краставица.

# 621

Все едно си описала моя хубостник и той без мръвка/риба/морски дарове не сяда на масата, да не говорим, че едно и също ядене да яде два пъти - абсурд Laughing Готвя почти всеки ден за него количества, които може да изяде на едно ядене и му хванах цаката...мръвката я разбирам за готовност с вилицата, но сосовете трябва да се опитат, затова готвя според моя ден. В белтъчни /пил. супа; спагети - заради кашкаваления или болонезе сос и т.н./; в бобов /картофи, ориз - всякаквите му там разновидности като мусаки, карт. пюре на фурна с мръвки/, във въглехидратен /всякакви видове сладкиши, карамелизирано пиле.../, а в плодов - яде неговите си английски полуфабрикати от фризера  Laughing и всичко това се случва или непосредствено преди моя обяд или преди вечерята, за да не създавам 'лъжливо' хранене на моя организъм. Дано съм ти помогнала с нещо Hug

# 622
  • София
Нана, и аз имам въпрос - какво си тренирала по време на диетата, кога, колко? Laughing Сега тренираш ли нещо? Hug

Нищо не съм тренирала. Спорт гледам, не практикувам.

# 623

Този отговор ме изкефи:)
Аз те питах за храненето след голям плус , тъй като имах но на следващия ден хапнах една салатка с малко сиренце и за вечеря праскови и ми се изчисти плуса и дори сега съм с -1 кг от кг , които бях след края на диетата. Много съм доволна и дано успея да ги задържа тези кг или най-много 1,2 кг да кача ще е голямо постижение.

# 624
Добър ден момичета !  Hug
Днес въглехидтрати любими са ми закуска - праскови Обяд - 4 препечени филии + пакетче солети Вечеря- 2 филии  препечени + вафли боровец пакетче  Heart Eyes
Нана изглеждаш великолепно в новите рокли  Hug
Хубав и минусов ден   bouquet Hug

# 625
Много ми е интересно да Ви чета, форумът действа много мотивиращо!
След плодовият съм -1200гр!
Днес белтъци:
З: диня и кафе
О: печени тиквички и шопска салата
В: същото
Месото днес ще го пропусна тъй като не ми понася и винаги имам плюс!

Хубава вечер!

# 626
Браво на НАНА...Верно ли си смъкнала 50 килограма Crazy  bouquet... Я дай някоя снимка "преди"...на тази "след" си страхотна...моите най-искрени и огромни адмирации. То се е видяло-ще продължавам с диетата...Благодаря ти Нана,че ни нахъсваш толкова!

# 627

Изби рибата!  Joy
И аз гледам, но не употребявам.  Mr. Green

Обяд - 4 препечени филии + пакетче солети Вечеря- 2 филии  препечени + вафли боровец пакетче  

Не се обиждай, но количествата ми се струват големшки. Rolling Eyes

# 628
Привет и от мен.

Добре дошли на новите попълнения, групата нараства, това е чудесно-повече споделяне, повече успехи Simple Smile

Днес съм на плодов, но го направих плодово-зеленчуков

З: кайсии
О: 2 банана
В: домат и краставичка

P.S. Искам да Ви попитам дали някоя от Вас е ползвала лекарството Примолут Нор( за отлагаде на цилъла) и дали ще окаже влияние върху режима ми. Защото от понеделник съм на море и се очертава точно тогава да съм ......................

Благодаря предварително и желая на всички лека и прохладна вечер изпълнена с много минуси Stuck Out Tongue

# 629
  • София
Браво на НАНА...Верно ли си смъкнала 50 килограма Crazy  bouquet... Я дай някоя снимка "преди"...на тази "след" си страхотна...моите най-искрени и огромни адмирации. То се е видяло-ще продължавам с диетата...Благодаря ти Нана,че ни нахъсваш толкова!

E, нали не мислиш, че стоя тук и си измислям защото нямам друга работа  Mr. Green

Ето два нови колажа

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.24221445

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.24221446

Общи условия

Активация на акаунт