ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ронка хич не мога да повярвам, че малката не слуша  Stop

Ооо Диди не само че не слуша,а е станала толкова палава,че по цял ден само бели прави  Crazy като сме сред хора е кротка,кротка само в мен седи и е една така срамежлива,нооо... елая я виж вкъщи как дивее  ooooh!

Мацките crazy_baby и дуденка как се казвате,аз нещо не ги обичам тези никове,по приятелски ми е да се наричаме с имената си  Wink  Peace

# 106
  • Видин
Бейби, то и аз не се доверявам на термините, но горе долу е ориентир Thinking

# 107
Бейби, то и аз не се доверявам на термините, но горе долу е ориентир Thinking

Така е, не че баба едно време е знаела.  Mr. Green

# 108
  • Видин
Така е, не че баба едно време е знаела.  Mr. Green
За това пък не знаеш колко си права bowuu Баба ми при втората бременност (с баща ми) е била с близнаци, а лекарите са мерели по размерите на матката и са и казали, че трябва да роди април - май. Е баща ми е роден на 20 юли Crazy Добре че тя е знаела кога е забременяла Mr. Green
А наистина как се казваш newsm78

# 109
А наистина как се казваш newsm78

Аз пък вече знам  smile3534

# 110
Niya_Petrova много добре знаеш как се казвам. Нали си ми във фейсбук приятелчетата.  newsm44

# 111
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Niya_Petrova много добре знаеш как се казвам. Нали си ми във фейсбук приятелчетата.  newsm44

айде сбрахте се...  Crazy

мен май ме чака поредната безсънна нощ, свързана с привилегията баба вида да ми е комшийка. някакъв младежки рок фестивал тресе стъклата втора нощ  Mr. Green

# 112

Оооо да ги нямаме такива,и тук и в фейса сме с общи приятели  Crossing Arms  Mr. Green

# 113

Оооо да ги нямаме такива,и тук и в фейса сме с общи приятели  Crossing Arms  Mr. Green

Как да те намеря?  newsm78

# 114

Как да те намеря?  newsm78

Ориентирай се по готината снимка на профила ми  Mr. Green шегувам се  Laughing Laughing Laughing
 виж при Ния    Вероника Евдокимова,със същата профилна снимка съм,както тази  Peace

# 115
Готово!!!  Peace

# 116
приятели

# 117
хей виждам,че имаме 3-ма общи приятели,Зори ми е много добра притекла от детинство с нея се израснали заедно,от детската градина до 12клас сме учили и седели на един чин  Grinning и тя чака бебенце,ноември знаеш ли?

# 118
# 119
хей виждам,че имаме 3-ма общи приятели,Зори ми е много добра притекла от детинство с нея се израснали заедно,от детската градина до 12клас сме учили и седели на един чин  Grinning и тя чака бебенце,ноември знаеш ли?

Знаааааам, тя е колежка на моя приятел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт