ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 68 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Привет мацки   Hug
Ния честито мила и от мен,лека бременност   Hug

p.s. не може да бъде:  #Crazy Mr. Green
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор.

# 376
  • Видин
Всичко ще е наред  Grinning Честито!  Лека бременност ти пожелавам, приятно раждане и много хубави моменти Simple Smile

# 377
Разбира се, че всичко ще е ОК. Бъди оптимист, загърби какво се е случило преди години  Hug
този път до финала  Peace Peace Peace
Лека и безпроблемна бременност ти желая, а на финал едно сладко пухкаво бебче!!!

А на нас със Мимето*  пожелавам леко раждане  Hug

# 378
Разбира се, че всичко ще е ОК. Бъди оптимист, загърби какво се е случило преди години  Hug
този път до финала  Peace Peace Peace
Лека и безпроблемна бременност ти желая, а на финал едно сладко пухкаво бебче!!!

А на нас със Мимето*  пожелавам леко раждане  Hug

Леко ще е  Peace сигурна съм crazy_baby и на двете ни  Hug важното е да отидем с положителна нагласа че всичко ще мине леко, бързо и безпроблемно до срещата с бебче Hug Peace

# 379
Ния,честито и от мен.Пожелавам ти най-леката и прекрасна бременност. Hug

Мимето,Crazy baby, леко раждане на вас.Като гледам то не останало много.

# 380
Здравейте- новината ми е към всички  мами, чакащи  бебенца- във Видин вече има и йога за бременни. Ако има заинтересовани ще ви пратя страницата във facabooka, на кординатора. Хубав ден:-)

Да се присъединя и аз към пожеланията за леко и безпроблемнно раждане на мамите сред нас!

# 381
Много хубаво, че вече има йога за бременни, голямо желание имах, но вече няма за кога Simple Smile Благодаря за информацията!!!   bouquet

# 382
  • Видин
Бетонче, я дай линк, че май ще имам доста свободно време, и може да се възползвам.
Аз съм доста настинала. С запушен нос, боли ме цялото тяло и ми е гадно, но ще издържа и утре на работа и после 5 дни почивка Hug
Крейзи бейби, Миме, леко раждане ви пожелавам и бързо възстановяване  bouquet

# 383
Бетонче, я дай линк, че май ще имам доста свободно време, и може да се възползвам.
Аз съм доста настинала. С запушен нос, боли ме цялото тяло и ми е гадно, но ще издържа и утре на работа и после 5 дни почивка Hug

Давам линк, пиши на лични
http://www.facebook.com/profile.php?id=1049724248
 Hug

# 384
  • ВИДИН, 10 км след края на света
хайде да почват предколедно-коледните бебоци!  Hug

# 385

И аз бях така, държа ме 2 седмици. Носа го промивах със физиологичен разтвор, а за гърлото смучех на ден по един пакет лукчета. Веднъж дигнах и Т, пих парацетамол. Оправяй се бързо  Hug

Благодаря за пожеланието  Hug

# 386
  • ВИДИН, 10 км след края на света
и мен започна да ме дразни гърлото вчера и страшен главобол. аз ходих тия дни по доктори за друго и май съм си наловила и някой вирус там, да ми е пълна програмата  Crazy и не мога да пия почти никакви лекарства, та ще го карам на молитва  ooooh!

# 387
Привет момичета. Hug
Влизам в темата да изразя задоволството си от работата с Валюша и екип, бързи, точни, коректни, а щорите, които поръчах ми харесват повече, от колкото очаквах. Hug
Стискам палци на всичките ни бременелки, хайде чакаме новите бебоци. Hug

# 388
Privet momicheta    bouquet  Ima vazmojnost da se premestim vav Vidin,i bih iskala da vi popitam kak stoqn neshtata s detskite gradini,za rabota eventualno,kvartirite kak varvqt...za vsichko   Simple Smile   shte mi e ot polza vsqkakva informaciq.Predvaritelno blagodarq    Hug    bouquet  I se izvinqvam za pisaneto   Embarassed

# 389
Privet momicheta    bouquet  Ima vazmojnost da se premestim vav Vidin,i bih iskala da vi popitam kak stoqn neshtata s detskite gradini,za rabota eventualno,kvartirite kak varvqt...za vsichko   Simple Smile   shte mi e ot polza vsqkakva informaciq.Predvaritelno blagodarq    Hug    bouquet  I se izvinqvam za pisaneto   Embarassed
[/quote

Здравейте,
http://vestniknie.dir.bg/broj/vestniknie.pdf- тук може да преглеждате обявите за квартира
http://www.jobs.bg/front_job_search.php?first=1&str_regions= … D=0&keyword=- тук за работа
http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=17&WA=ejobroo … utput/srm_ob.asp- и тук също

Ако мога да бъда полезна с още нещо- насреща съм  Heart Eyes успех

Общи условия

Активация на акаунт