От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 46 786
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Наистина много се притеснявам, да не излезнат някакви изманици  ooooh!

e ти сега това кажи?!?  #Crazy

# 481
  • Бургас
Кога е курсът на Смарт?

Аз си чакам търпеливо, но лекинко взе да ми писва. На единия мейл, за онези поръчки, при които излизаше, че е нямало никой на адреса, ми отговориха много уклончиво - че нямали информация дали били на френски адрес. Кой, всъщност, трябва да знае? А вчера им писах за един друг проблем - все още нямам отговор.
Аз разбирам, че имат доста работа, но все пак и комуникацията трябва да е на ниво.

# 482
  • София

аз лично съм спокойна за доставките си от ПС - получих две от преди намалението, много доволна бях и от комуникацията, и от бързината, сега по намаленията явно не им стигат силите и им куца организацията, освен това явно правят групаж и нямат техен транспорт - затова толкова много се забави доставката, пригответе се и че като дойде камиона ще го обработват доста време, понеже сигурно ще дойде една камара неща. Очакваше се нещо подобно - явно са си преценили, че не им стигат силите да се занимават с транспорт и спедиция и затова се отказват - поне си го признаха, а не изчезнаха Peace

# 483

Не, не, абсурдно е да излязат измамници!  Wink Не се притеснявайте, хората имат бизнес от доста отдавна, явно им е по-изгодно да се занимават с онлайн магазина който имат, от колкото да правят курсове и да се занимават с транспортна дейност. Мисля че не са самозванци, пръкнали се от нищото Rolling Eyes
Вълчица, можеш да звъннеш на тел. на Еконт /безплатен е/ 080018001 и да ги питаш има ли, няма ли пратка на твое име. На мен лично винаги и за пощенските пратки преди като поръчвах с Франсето са ми пращали смс. Явно системата им не винаги го прави. Пробвай да се свържеш с Петит на скайпа и ги питай за поръчката си, ей така за успокоение!
Не се тревожете! Heart Eyes
И мен започва да ме дразни че курсовете на СД закъсняват, но пък понеже пратките ми не са толкова чакани и искани може би ми е все тая кога ще пристигнат.
Евала на Фрнсето че си фиксира ден от седмицата в който прави курсовете, дано тази тенденция се задържи!

# 484
Добре, отказват се, а такива като мен които са поръчали при тях, къде да си търсят нещата, с кого да комуникират?  newsm78 От доста време скайпа на Пти солей е все извън линия  Sick Винаги когато има двама които уж носят и си прехвърлят отговорност, после започват да си прехвърлят топката един на друг и става голям кошмар...това ме притеснява

# 485
  • София
Добре, отказват се, а такива като мен които са поръчали при тях, къде да си търсят нещата, с кого да комуникират?  newsm78 От доста време скайпа на Пти солей е все извън линия  Sick Винаги когато има двама които уж носят и си прехвърлят отговорност, после започват да си прехвърлят топката един на друг и става голям кошмар...това ме притеснява
ами и аз имам две поръчки при тях, при това не са за малко пари, а на всичко отгоре и на море заминавам и ще се върна след 2 седмици, но не съм се притеснила още - пиши им на пощата, обикновено през нощта отговарят  Peace

# 486
Благодаря, Hug мацки, дано да излязт глупави тревогите ми. И аз се изнервих, защото се надявах да получа поне двата колета преди морето, но явно всички сме така.Пожелавам на всички успешно получени неща  Peace

# 487
Офф отчаях се вече, поръчката ми от 29.06 още не е ясно къде е вчера говорих с Ина ( Пти солей) ако може да ми провери дали е при тях , тя каза че това било невъзможно и не се знае дали има пратка за мен или не. Искаше ми се да направя още една поръчка към ЛР , но вече незнам с кои превозвач , изобщо предната ми ще пристигне ли??? Някои от вас продължават ли да поръчват и с кои превозвач.  Иска ми се някои които директно доставя до София Sad

# 488
  • Бургас
Офф отчаях се вече, поръчката ми от 29.06 още не е ясно къде е вчера говорих с Ина ( Пти солей) ако може да ми провери дали е при тях , тя каза че това било невъзможно и не се знае дали има пратка за мен или не. Искаше ми се да направя още една поръчка към ЛР , но вече незнам с кои превозвач , изобщо предната ми ще пристигне ли??? Някои от вас продължават ли да поръчват и с кои превозвач.  Иска ми се някои които директно доставя до София Sad
Вече ме притеснявате с тези неполучени...изгубени пратки, че и аз се нахендрих с три пратки с ПС, които още не са и тръгнали за България Tired
Нямам нищо против и два месеца да чакам, стига да пристигне всичко, че имам доста неща и за други хора.

# 489
  • Sofia
Спокойно, аз също имах пратка, за която писах преди два дни, но се оказа недуразумение с имената, получих си я благополучно след бързата реакция на Пти Солей.
Освен нея съм получила още 4 пратки от тях, последната е поръчана в Лардут на 25.06.
За момента всичко е коректно, не са измамници Peace
Подкрепям по-горното мнение, че явно доста работа им се е струпала, за което не са били съвсем подготвени и нямат капацитет да става бързо, което просто значи, че малко по-бавно ще се получат нещата.

# 490
Съществуват ли още, нали уж се обединили със Смарт Деливъри или са прехвърлили клиентите на тях, някой знае ли подробности около тази информация. Ако е така от къде да чакаме пратки, на кого да пишем, освен това имам 2 чифта бански там, а ще ги получа след морето  smile3516 smile3515 ама нищо, само да си ги получа и тях другите неща на немалка стойност. Оптимистично погледнато, това ще е повод да отида пак на море ...да ги понося де  hahaha

# 491
  • Варна
Съществуват ли още, нали уж се обединили със Смарт Деливъри или са прехвърлили клиентите на тях, някой знае ли подробности около тази информация. Ако е така от къде да чакаме пратки, на кого да пишем, освен това имам 2 чифта бански там, а ще ги получа след морето  smile3516 smile3515 ама нищо, само да си ги получа и тях другите неща на немалка стойност. Оптимистично погледнато, това ще е повод да отида пак на море ...да ги понося де  hahaha
Що не прочетеш в сайта им, написали са някои от отговорите на въпросите ти.

# 492
 -----------------------------------------------------------------------------
Стараейки се да предоставят възможно най-качествени услуги на клиентите си и бърз транспорт до България, фирмите Смарт Деливъри и Petit Soleil днес (08.07.2011) решиха да си партнират, обединявайки усилията си и наблягайки на областите, в които всяка от тях е специализирана, а именно – Смарт Деливъри в спедиционна и логистична дейност, а Petit Soleil в посредничеството при поръчки от френски онлайн магазини.
Така Petit Soleil поема изцяло услугата „Поръчка от името на клиента”, т.е. поръчване и заплащане на стоките чрез наш профил и банкова карта, като се запазват обявените до момента условия и тарифи за тази услуга. Доставката на поръчки, направени директно от клиента, от Франция до София се поема от Смарт Деливъри по техните условия до момента.
----------
Във връзка с това се променят името и адреса на получателя във Франция на поръчки, направени директно от клиентите в България. Новите данни, които трябва да попълвате при такива поръчки, са:
Nom: Имената на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom:  Ivanka Valcheva
3 Rue D Aubure (улица,№)
67100 Strasbourg (пощенски код,град)
France (държава)
Телефон: 0633205918 (мобилен)
Надяваме че, че тези промени ще ни позволят заедно да работим по-добре за бързо и качествено осъществяване на поръчки и доставки от френски сайтове до България.
С уважение,
Смарт Деливъри и Petit Soleil   8 юли 2011
Благодарим на всички клиенти за гласуваното доверие при превоза на пратки от Франция до София (над 1200 кг за близо месец и половина) и вярваме, че нашите партньори от Смарт Деливъри ще продължат да Ви предлагат качествен и бърз превоз на стоките до България.
Всички пратки получени на нашия френски адрес и за тези с получени попълнени формуляри до 11 юли включително, но непристигнали на фр адрес важат старите условия, т.е ще могат да бъдат взимани от адреса ни в Лозенец и ще бъдат разпращани от нас с Еконт и БГ пощи.След 25 юли офисът ни в Страсбург ще бъде затворен за лятна почивка до 25 август, след което ще приемаме отново поръчки от името на клиента по вече обявените условия.

-------------------------------
Благодаря, прочетох. Позволих си да го постна, за вички такива дразнители, като мен които ще ви подразнят с въпросите си  Mr. Green

# 493
И аз взех да губя търпение- пристигнали са ми общо 8 поръчки на френския адрес, а от СД ни вест ни кост... работата с превозвачите взе да става "от трън та на глог"  Thinking
Предлагам да си основем един наш си превозвач- на бг-мама  Laughing

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 18:23 от fire lady

# 494
  • Карлово
-----------------------------------------------------------------------------
След 25 юли офисът ни в Страсбург ще бъде затворен за лятна почивка до 25 август, след което ще приемаме отново поръчки от името на клиента по вече обявените условия.

-------------------------------
Благодаря, прочетох. Позволих си да го постна, за вички такива дразнители, като мен които ще ви подразнят с въпросите си  Mr. Green
A така......... Ами, вече пратени на техен адрес пратки, но пратени от Ла Редут по-късно ще се върнат обратно или ще отлежават до зимата?! Sick

Общи условия

Активация на акаунт