От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 45 790
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте на всички, клиент съм на Пети Солей почти от самото начало , когато се появи он лайн магазина, не съм фен на този форум, но четох такива безумни неща, че просто не можах да се стърпя и да не ви напиша два реда.  Хората за тези две години са били изключително коректни така че за тези със съмненията, че са измамници имате хиляди контакти, телефони, скайпове, емайли и адреси на които може да се свържете с тях и да ги откриете. На тези от вас с хилядите претенции искам само да им кажа, че ако искате безупречна логистика, бърза доставка, своевременна комуникация и още хиляда неща, просто да си пускат доставките през DHL примерно и да си плащат двойно и тройно. Хем всичко да ти е перфектно  , хем ако може да е без пари няма как да стане. Имам подобен бизнес и знам колко сложна е организацията на една такава работа. И честно казано се чудя на тези хора как за тази цена са се нагърбили с това. Така че дамите на които им е крив света и вечно са недоволни, ако непрекъснатото мрънкане ви върши работа ползвайте си го, ако ли не просто оценете труда на другите. Слънчево и усмихнато лято на всички Simple Smile

# 496
  • София
Понеже, някои се притесняваха, че не знаят какво става с поръчките им пратени на адреса на Пти солей, да кажа че днес получих мейл от тях. Казват че  поръчката ми от 29,06 е при тях и ми потвърждават една форма за заявка, която им пратих на 08,06! За сведение от ЛР въобще нямам мейл с колисимо номер и въпросната поръчка е още на 5 стъпка. Така че нещата явно стават бавно, но славно  Wink

# 497
мариана много успокоително е, че са отговорили и моята поръчка с якето е от 29.06  но нямам нищо, може би напразно се притесняваме и се нервим Hug Дано вс получим поръчките без проблем Peace

# 498
Момичета, давайте го по-спокойно! Какви са тези паники и истерии? Всички знаете как е по намаления, превозвачите са затрупани, особено софийските предполагам. А сега заради жегите допълнително се забавят нещата. Нормално е и комуникациите да са забавени, все пак е по-важно да си получим пратките, нали, не мейлите. Нека работят хората, когато могат, ще ни пишат и отговарят на хилядите въпроси. На мен доста поръчки ми се събраха при Пти, нямам мейли, че са в офиса им, но нито се притеснявам, нито им пиша, следя си колисимото и виждам кое е доставено, все ще си получа нещата. За бързащите има DHL! С превозвачи не може да се правят точни сметки кое кога ще се получи, всичко се случва. Пти ясно написаха, че който поръча и им изпрати формуляр до 11 юли включително, ще бъде превозен от тях. От 11 до 25 юли (когато излизат отпуск), има достатъчно време да се получат и последните поръчки при тях и да се доставят до тук.

Така че, успокойте се и се налаждавайте на лятото! Едва ли някой е останал без бански за морето,  има време и за повторно ходене, а пък и догодина няма да са демоде поръчаните бански.  Wink Търпение му е майката, стискайте палци в тази лудница да си получим всички поръчки, че всичко се случва все пак. Много спокойствие и усмивки на всички пожелавам!  Hug

# 499
За клиентите на Smart Delivery:
"Във връзка с опимицазията на процеса и предстоящите нововъведения в системата на Smart Delivery, учтиво молим нашите клиенти да попълват само онлайн бланката за заявка. Всички бланки, които до сега бяха попълвани в word файл, няма да могат да бъдат обработени от 15.07.2011г."

Мисля, че сега Smart Delivery се сблъсква с трудностите, през които Francetobg вече мина; неприятно е, че това се случва точно по време на намаленията - сигурно никак не им е лесно да се справят, неслучайно се бави обявяването на нов курс... Нека сме по-толерантни!...

Курсът на Francetobg е с планувано отпътуване от Франция утре, 15.07, петък (тръгват всеки петък, както знаем).

# 500
Всъщност, за мен излезна така, че дали ще е през Смарт или Франсетата - едно и също ще е . Ще ползвам еконт-пощенса услуга /някой писа, че на Смарт в офис-центъра няма как да им платя, а с банки и бланки не ми се разправя/.
Обаче понеже вече имам поръчка към Смарт, реших и новата ми с тях да тръгне. Сега само да видя кога са им курсовете, че ако няма да имат в следващата седмица към БГ, може пък да опитам Франсетата.

С Пети Солей няма проблем засега, но контактуваме на скайп.
От ЛР кьорав мейл не получих за трите си поръчки, Петито ми писа на скайпа, че са при тях и така.
Засега проблем не виждам, но както вече писах, забавянето на курса не ме грее много.
Ако имах бански и т.н неща, които ми трябват по-спешно, щях да извадя 6 Е+ за доставка с DHL и щях да си свиркам.

# 501
  • София
писна ми от тази липса на инфо кога ще има най-накрая курс от Франция, говоря за пти солей и СМ  #Cussing out

колкото и да не са ти спешни нещата, в някакъв момент просто ти писва да стоиш в неведение.
Е от това ще спечели другия посредник ама който каквото си направи, сам си го прави  Naughty

# 502
От ПС  сега ми отговориха по скайп, че камиона е тръгнал днес от Франция и другата седмица ще си получа пакетите Simple Smile Вчера там беше почивен ден и затова бил закъснял...

# 503
От ПС  сега ми отговориха по скайп, че камиона е тръгнал днес от Франция и другата седмица ще си получа пакетите Simple Smile Вчера там беше почивен ден и затова бил закъснял...
А този камион включва ли и поръчките със Смарт? Нали вече се били обединили  newsm78
Аз също нямам вест от миналия четвъртък от Смарт нито за получена пратка във Франция, нито за курс  Confused

# 504
  • София

е това вече новина  Hug

# 505
  • В полето, под тепето.
От сайта на Петит
   15 юли   20 юли    пътува
  Забранено е на камионитеда пътуват събота и неделя
 в Европа, затова пътя отнема повече време   

В такъв случай се чудя какъв е смисъла курсовете да тръгват в петък newsm78
Но по-важното е, че е тръгнал.
Нямам никава идея дали пратката ми е на него и какво ще стане с последната , която пуснах малко преди да обяват промените. Rolling Eyes
Хубаво е, ако четат в темата да се влючат с малко инфо/ като нямат време за лични елейли/ Peace

# 506
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Със Смарт може ли да ес окнтактува в СКайп, защото в сайта не намерих такава информация?

# 507
  • Тук и там
...Пти ясно написаха, че който поръча и им изпрати формуляр до 11 юли включително, ще бъде превозен от тях. От 11 до 25 юли (когато излизат отпуск), има достатъчно време да се получат и последните поръчки при тях и да се доставят до тук.

...

И все пак ако поръчките ни пристигнат на френския адрес след 25 юли, когато вече са в отпуск - какво ще следва   Rolling Eyes Не ме притеснява факта, че има забавяне, защото и аз съм чакала доставка месец-два по намаления, но ако няма кой да приеме поръчките ни на адреса ... Много неприятно  Confused

# 508
  • into the blue
Моля за помощ къде бъркам:
На втора стъпка съм,въвеждам адреса на превозвача,
обаче отдолу нямам колисимо 48,а само  
Economique À mon adresse de livraison  
11,00 €

Hug

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 14:18 от Стихия

# 509
При положение, че на 8юли ми е експедирана поръчката, дали е стигнала вече на адреса на Пти солей и дали пътува за България? Какво мислите?
Ако знаете от опит колко дни пътуват във Франция след като ги експедират?
Не ми отговарят по имейл, та се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт