От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 45 782
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
При положение, че на 8юли ми е експедирана поръчката, дали е стигнала вече на адреса на Пти солей и дали пътува за България? Какво мислите?
Ако знаете от опит колко дни пътуват във Франция след като ги експедират?
Не ми отговарят по имейл, та се чудя.
който е получавал със смарт, да сподели, наистина ли не мога да платя ако поръ4ам прио тях при взимане а само предварително???

# 511
Момичета простете тъпия въпрос.. но не се ориентирам..
Не бях поръчвала с превозвачи досега, днес пуснах една поръчка(  Praynig надявам се нищо да не съм объркала) на Smart delivery (офисът им миуе съвсем близо-така че избрах тях)- сега попълвам и онлайн заявката им и се чудя къде да си видя:
Номер на клиента/ N° Client * .....??

# 512
  • София
При положение, че на 8юли ми е експедирана поръчката, дали е стигнала вече на адреса на Пти солей и дали пътува за България? Какво мислите?
Ако знаете от опит колко дни пътуват във Франция след като ги експедират?
Не ми отговарят по имейл, та се чудя.
който е получавал със смарт, да сподели, наистина ли не мога да платя ако поръ4ам прио тях при взимане а само предварително???
само ако ще получаваш поръчката си от магазина на Васил Левски
Момичета простете тъпия въпрос.. но не се ориентирам..
Не бях поръчвала с превозвачи досега, днес пуснах една поръчка(  Praynig надявам се нищо да не съм объркала) на Smart delivery (офисът им миуе съвсем близо-така че избрах тях)- сега попълвам и онлайн заявката им и се чудя къде да си видя:
Номер на клиента/ N° Client * .....??
има го в мейла с потвърждение от Ларедут

# 513
Дзвер, мерси, ама и аз съм.. Rolling Eyes
Иначе като за от пръв поглед мога да кажа, че много добре са обяснили всичко- със скрийншот-ове, подробно обяснено като за изтрещели от жегата бременни и майки  Laughing
Ще дам впечатления като пристигнат нещата..

# 514
Имаме плануван курс за 15.07.2011г. - дата на пристигане 22.07.2011г.

Извиняваме се за забавянето на имейли към клиентите за получени пратки на френския ни адрес, но големия обем от пратки забавя работата ни.
Всички клиенти, които имат поръчки на този курс и пристигнали пратки в офиса във Франция ще получат имейли най-късно до неделя ( 17.07.2011г).
Работим над автоматизацията и оптимизацията на целия процес, за да няма такива забавяния в бъдеще.
Благодарим за разбирането и търпението!

Екипът на Smart Delivery.
От сайта на Смарт

# 515
Имам въпрос: поръчката ми е на стъпка 4 разделена е на 2 части и са изписани Colis N кога трябва да информирам превозвача избрала съм Смарт, (вчера им изпратих заявка за доставка) трябва ли преди това да получа имейл от ларедут с колис номер???

# 516
  • Бургас

Извиняваме се за забавянето на имейли към клиентите за получени пратки на френския ни адрес, но големия обем от пратки забавя работата ни.
Всички клиенти, които имат поръчки на този курс и пристигнали пратки в офиса във Франция ще получат имейли най-късно до неделя ( 17.07.2011г).
Работим над автоматизацията и оптимизацията на целия процес, за да няма такива забавяния в бъдеще.

От сайта на Смарт

Е, най-накрая яснота!

Ама тоя курс ще пътува 7 дни?!  ooooh!

# 517
  • София
в момента в Европа са жеги и има забрана камиони да пътуват при температура над 35 градуса - обикновено през деня почиват и карат само през нощта - затова е по-дълъг пътя

# 518

От сайта на Смарт
Значи все пак поръчките на смарт и петит ще пътуват заедно  Mr. Green

# 519
Вчера говорих със СД очакват буса/камиона в петък!

# 520
Камионът на Франсетобг е тръгнал-другата седмица ще си ги вземем
http://www.francetobg.net/bg/kursovje/

# 521
Мислих доста дълго преди да напиша това,но все пак : Бусът натоварен от Страсбург може да излезне от самата франция за  час - два , защото е на самата граница с Германия. По повод забраните за движение в Европа те касаят автомобили с тонаж над 7.5 тона.За бусовете няма забрани за движение( техния капацитет е 1-2 тона). Забраните в Франция бяха на 13.07 от 22.00  за 24 часа до 14.07 -22.00ч в петък  и събота през целия ден може да се пътува франция.За да дойде до България всеки автомобил трябва да мине Франция - Германия -Австрия -Унгария -Румъния. Надявам се стоките да пътуват с ТИР  -22 тона за да ги хванат с всичките тези забрани. Говоря за ПТи Солей и Смарт деливъри. Работя в сферата на международен транспорт с големи тирове и съм запозната със забраните . Въпреки всичко търпеливо си очаквам пратките, нормално е по-намаленията да имат повече работа и на тях им трябва време за да утъпкат пътя по-който са тръгнали. Поста ми стана много дълъг, надявам се че не съм досадила много.

# 522
  • Варна
Момичета, Франсето не изпращат ли мейли вече, когато поръчката е на техен адрес? Чакам една поръчка от 02.07 и нито получих номер за проследяване от ЛР, нито мейл че е получена във Франция, а сега случайно си намерих имената на сайта на Франсето. Много се зарадвах де, че поръчката ми пътува към БГ, но бая се бях притеснила. Явно така ще е по намаленията..., но не видях да е обявено някъде че няма да пращат мейли, та затова питам.

# 523
Момичета, Франсето не изпращат ли мейли вече, когато поръчката е на техен адрес? Чакам една поръчка от 02.07 и нито получих номер за проследяване от ЛР, нито мейл че е получена във Франция, а сега случайно си намерих имената на сайта на Франсето. Много се зарадвах де, че поръчката ми пътува към БГ, но бая се бях притеснила. Явно така ще е по намаленията..., но не видях да е обявено някъде че няма да пращат мейли, та затова питам.

Обявено е - След като получим пратката Ви на нашия френски адрес, ще публикуваме в меню На френски адрес теглото и номера и. След като получим пратката Ви в България и я изпратим към Вас, ще получите уведомителен е- мейл с дължимата сума за доставка. - от сайта им - http://www.francetobg.net/bg/services/

Да, вече не пращат имейл, а директно на стената на радостта - с име, килограми и номер за да знаеш коя точно пратка е при тях......

Пак от сайта - курса от днес вече е отпътувал Party Party Party

# 524
  • Пловдив
дали ще има актуализация при франсето за 14.07 получени пратки и дали са тръгнали и те днес? моята пратка е от друг сайт и или е дошла вчера или днес може би, надявах се да тръгне с този курс  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт