От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 46 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Да се включа и аз в темата, че пуснах за първи път с превозвач и сега разучавам нещата.
Горе-долу за колко дни ви идват поръчките по време на намаленията?

Не може да се каже точно. Ако от ларедут се обработва 4-5 дена, после 2-3 дена за да се получи при посредника, в идеалния случай това да е ден-два преди курса...и за още 3-4-5 дена ще са в БГ. Ако точно е заминал курса ще чака следващия. А и времето за обработка от ларедут винаги е неопределено.
Във вторник чакам пратка от 27/06, което за мен е супер добре като време!

# 316
  • Пловдив
Имам въпрос - досега ползвам Пти солей като превозвач - сега като се обединяват фирмите на кого да пратя бланката за поръчка  Rolling Eyes
Адресът ще е на Смарт - значи на тях ли да пращам, много се обърках  Embarassed

# 317
  • Варна
Би трябвало на Смарт да пратиш според мен.
Имам мейл от Петит, че 2те ми последни поръчки са при тях и тръгват с курса на 12/13. Седяха на 5та стъпка от една седмица и нямах мейл, че са получени ама всичко е наред. Извиняват се, че се бавят с имейлите, което е разбираемо. Аз предпочитам списъците с имената ...

# 318
По повод споровете в темата, с това съобщение мисля, че трябва  оневиним превозвачите........ Sad http://www.francetobg.net/news/novi-pravila-pri-zaplashchanje-na-dostavkata/

# 319
  • Пловдив
И това ли им се случи ooooh!

# 320
Е това се очакваше,поне аз се чудех как така неискат предварително плащане за доставката,а се доверяват и изпращат така пакетите/колетите Rolling Eyes
Неразбрах  само по сметката им в банката ли може да се плати или може и с паричен превод по ЕКОНТ? newsm78

# 321
Е това се очакваше,поне аз се чудех как така неискат предварително плащане за доставката,а се доверяват и изпращат така пакетите/колетите Rolling Eyes
Неразбрах  само по сметката им в банката ли може да се плати или може и с паричен превод по ЕКОНТ? newsm78

Предполагам, че през Еконт ще си остане плащането по стария начин - наложен платеж - няма как да не се плати................. по-скоро се отнася само за БП.

# 322
  • София
По повод споровете в темата, с това съобщение мисля, че трябва  оневиним превозвачите........ Sad http://www.francetobg.net/news/novi-pravila-pri-zaplashchanje-na-dostavkata/

Много жалко,че има некоректни клиенти. Sad
Аз ,ако бях на тяхно място под това съобщение щях да направя списък с длъжниците. Peace

# 323
  • Русе

Аз ,ако бях на тяхно място под това съобщение щях да направя списък с длъжниците. Peace

Абсолютно подкрепям последното изречение на Теди. За съжаление те си взеха поука от нашите недоволства, но винаги ще има некоректни хора.

# 324
Неразбрах  само по сметката им в банката ли може да се плати или може и с паричен превод по ЕКОНТ? newsm78
Е то щом ще се плаша по Еконт с паричен превод,ще се плати и пратката с наложен платеж.На мен най-удобно ми беше всичко по пощата ,а сега трябва да се разкарвам и по банки,а е толкова далеч.

# 325

Абсолютно подкрепям последното изречение на Теди. За съжаление те си взеха поука от нашите недоволства, но винаги ще има некоректни хора.
И аз подкрепям,нека ги напишат!То бива безобразие,ама това на нищо не прилича. Twisted Evil

# 326
  • Пловдив
Е то щом ще се плаша по Еконт с паричен превод,ще се плати и пратката с наложен платеж.На мен най-удобно ми беше всичко по пощата ,а сега трябва да се разкарвам и по банки,а е толкова далеч.

Да, защо не са го направили така. По пощата също може да се плати с наложен платеж, както при куриерите. Аз лично съм получавала такива пратки и си плащам в пощата при получаване. Може би не знаят и трябва да им се предложи, знам ли  newsm78

# 327
  • София
Неразбрах  само по сметката им в банката ли може да се плати или може и с паричен превод по ЕКОНТ? newsm78

В съобщението пише ,че за  пратки по БГ Пощи ще се изпращат само с предварителен превод по банкова сметка в срок от 3 дни от изпратеният мейл. Peace

"Считано от днес 10-ти юли, всички пратки, които ще изпращаме по пощата , ще заплащате  предварително и единствено с превод по сметката ни. "

ivka_007, наложният платеж по БГ Пощи е по-скъп от Еконт. Peace

# 328
Наложен платеж с БП излиза по-скъпо от една пощенска пратка с наложен през Еконт. Не предлагайте подобни неща, след като не сте ги проверили.  Naughty
И не е нужно да се разхождате до банките, след като може да се плати и през Еконт по сметка. Таксата е 1,2% от сумата и отива директно по посочената сметка. След това си получавате пратките по пощата.

# 329
  • Пловдив
Наложен платеж с БП излиза по-скъпо от една пощенска пратка с наложен през Еконт. Не предлагайте подобни неща, след като не сте ги проверили.  Naughty
И не е нужно да се разхождате до банките, след като може да се плати и през Еконт по сметка. Таксата е 1,2% от сумата и отива директно по посочената сметка. След това си получавате пратките по пощата.

Е, да, но трябва да се отиде до Еконт, което обезсмисля цялата процедура с БП. Първо до Еконт, после пак до пощата. А и защо да не се предлага тази услуга, все пак всеки преценя сам за себе си кое му е по-удобно и колко може да плати за дадената услуга  Peace

Общи условия

Активация на акаунт