От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 46 786
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И в спама ги няма, празна е  Sad
От12.07 и тази на първа стъпка и от вчера.

# 571
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ти за мейл от Ларедут ли се притесняваш или от превозвача?

# 572
  • София
ОООО,я стига ! #Cussing out
Веднъж и аз да имам претенции.
Ако ти имаш 2,4 или 6 акаунта ,аз имам 10.За мен е по-лесно да се логна автоматично във всеки и да проверя по № на поръчка,а не да търся № на клиент .
Имам поръчки от един и същи акаунт с 1 ден разлика .Как да разбера коя поръчка очаквам ?Нямам колисимо №.Тези две поръчки  в сайта е на 4 стъпка.Не ми казвай само да се ориентирам по датата ,защото при ЛР тези правила не важат. Peace

А да си забелязала, че във фактурата на пакета има само номер на колисимо и клинт? Тоест липсва номера на поръчката?  Peace Сега си поглеждам фактурите от стари поръчки и има такива, на които нямам номер на експедиция и аз- само колисимо (което е написано в графа N EXPEDITION).    Peace

Това няма как да го провера сега,защото съм на море и фактури от ЛР не нося в себе си.
Защо тогава е необходимо в бланката да пиша № на поръчката ?

Тедичка Hug, аз лично съм си решила проблема така - копи и пейст на номера колисимо в полето за "търсене" на пощата ми. Нали като получиш мейл от Ларедут с колисимото имаш мейл, освен това нали и е желателно този мейл да се препраща на Смарт...Ами като дам на "търсене" в пощата ми с номера Колисимо ми излизат писмата, които съдържат този номер. Така и си виждам поръчката Peace
Дано да съм го обяднила добре и да си ме разбрала Peace

Хриси,писах няколко пъти ,че една от тези поръчки в ЛР стои на 4 стъпка и съответно нямам мейл от ЛР с колисимо №.
За другите две съм изпратила на СД колисимо №.

# 573
  • София
Ти за мейл от Ларедут ли се притесняваш или от превозвача?

От превозвача  Rolling Eyes И се надявах да се включат няколко човека и да кажат, че и при тях е така и е нормално ...но нещо не ми звучи добре вече  Rolling Eyes

От Ларедут веднага си получих мейл  Peace

# 574
Алелуя  Laughing
Имам мейл от ПС, че пакетите ми пътуват към България, поръчката ми е от 04.07.
Иначе мн хубаво са ми по/допълнили таблицата хората, дали са точен грамаж, цени, сега остава по-бързо да си ги получа.
Всъщност аз не трябва да им отговарям на мейла, нали? Пише, че като пристигнат ще ми пишат отново.
 newsm78 Тези, които сте получавали покрай намалението пакети може ли да споделите това, когато пристигнат+доставката с Еконт ще ли да е тази седмица до петък или да не се настройвам  Mr. Green

# 575
  • след Околовръстното

От превозвача  Rolling Eyes И се надявах да се включат няколко човека и да кажат, че и при тях е така и е нормално ...но нещо не ми звучи добре вече  Rolling Eyes

Ето аз се включвам Wink
И за двете поръчки потвърдителен имейл нямам.
След първата им писах, притеснена дали всичко е ОК, казаха, че поръчката е обработена.
След втората изобщо не съм и писала.
В момента пускат на всички имейли с грамажа и дължимата сума, така че най-вероятно не могат да насмогнат да ти отговорят ва запитването.
Спокойно - всичко ще е ОК.

# 576
Момичета, на някой случвало ли се е да промени с мейл към ларедута адрес за доставка?
Отговориха ли ви какво стана?
Мерси  bouquet

# 577
Колисимо номер кое е ? Над артикулите, когато са ми на 4-та стъпка изписва един колисимо номер, но не знам дали е това...

# 578
  • София
Колисимо номер кое е ? Над артикулите, когато са ми на 4-та стъпка изписва един колисимо номер, но не знам дали е това...
Не, не е това, получаваш го на мейла от ЛР

# 579
Момичета, на някой случвало ли се е да промени с мейл към ларедута адрес за доставка?
Отговориха ли ви какво стана?
Мерси  bouquet
Покрай новите промени и "местонахождението ни във Франция" не знам дали и как става, но преди не можеше, дори минута след като е пусната поръчката не ставаше да се правят каквито и да е промени.  Confused С една дума, ако е до БГ адрес - няма да стане, освен да говориш с ДЧЛ при пристигането да я донесат другаде  newsm78 тук също не съм сигурна дали би станало...сещам се, че аз поръчвах на позната в друг град, но по грешка не бях писала нейното, а моето име за получател, от ДЧЛ нямаше никакъв проблем, обадихме се, доставиха и на нея нещата, но за тях беше важно адресът да отговаря, не толкова името.  Confused

Мама Бобо, виж в суивито дали няма някаква опция за промяна, ако е до фр адрес поръчката, само с мейл не ми се вярва да се получи.

# 580
  • София

Ето аз се включвам Wink
И за двете поръчки потвърдителен имейл нямам.
След първата им писах, притеснена дали всичко е ОК, казаха, че поръчката е обработена.
След втората изобщо не съм и писала.
В момента пускат на всички имейли с грамажа и дължимата сума, така че най-вероятно не могат да насмогнат да ти отговорят ва запитването.
Спокойно - всичко ще е ОК.

Момичета, да ви кажа, че според мен не е нормално. Когато си попълниш бланката онлайн ти изписва, че до 30 минути трябва да получиш автоматичен отговор, ако това не стане значи има нещо "гнило", или не си попълнил правилно мейла си или нещо друго. Според мен пишете на превозвача един мейл, може да не са ви получили заявките . Поне аз така го разбирам-имаш ли автоматичен отговор с данните от заявката, значи всичко е ОК, нямаш ли-нещо не е в ред.

Това няма как да го провера сега,защото съм на море и фактури от ЛР не нося в себе си.
Защо тогава е необходимо в бланката да пиша № на поръчката ?

Охххххх Тедииии и аз искам вече на   grinning039 А иначе Simple Smile и аз не знам защо им е нужен тогава номера на поръчката  Rolling Eyes Simple Smile

# 581
francetobg- курсът от 15-ти е с очаквана дата за пристигане 19.07.2011

# 582
  • София
francetobg- курсът от 15-ти е с очаквана дата за пристигане 19.07.2011
А на СД ще пътува цели 8 дни  Rolling Eyes, тръгване на 15.07, пристигане на 22.07. Предишният курс е пътувал 4 дни, този ще пътува доста повече ....

# 583
Днес най накрая си получих поръчка от 22!От 12 до днес е пътувала с Български пощи!
Страшна бързина и за СД и за БП! Mr. Green

# 584
  • Единбург
Момичета не знам дали сте прочели това  на сайта на франсето:
Пратките от 15.07.2001 по грешка бяха записани в курса от 15-ти. Те ще отпътуват с курса от 22-ри, т.к са пристигнали след отпътуването на курса от 15-ти. Молим за извинение клиентите ни за тази неточност в информацията!

15.07.2011

Пратки, които ще тръгнат на 15.07:
Една малка част от тези пратки са останали за следващия курс, т.к мястото в камиона на превозвача се е оказало недостатъчно и ни уведомиха за това постфактум. Всички те ще пристигнат със следващия ни курс на 22- ри. Молим клиентите ни за извинение и разбиране!

13.07.2011
много се надявам пратката да МИ Е С ТАЗИ ДОСТАВКА

Общи условия

Активация на акаунт