От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 46 786
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм много разочарована от първия си опит с Petit Soleil, а пък още повече с това обединение със СД и преместване на офиса...

Разочарованието ми не е от това, че за поръчките ми от 29.06 не получих обещания потвърдителен мейл че са ги получили и кога ще отпътуват. Основно и най-вече съм разочарована, че чак на 15 юни са тръгнали за България и щели да пристигнат сега в сряда, но не знаят кога ще успеят да ги обработят, защото в този курс имало пакети от 1 тон. Ами ще има един тон, защо точно по време на намалението курсовете са разредени през 12 дни?! Преди това бяха през 3-4 дни!
Не ме кефи факта, че пакетите ми са престояли на френския адрес от 4-ти юли до 15 юли. Част от нещата бяха за морето и сега ще заминем преди да съм ги получила. Никога не ми е хрумвало, че доставката през посредник ще отнеме месец!

# 586
  • София
И аз да кажа за Petit Soleil....

бях на морето, а там не се отваряше техния сайт ... не знаех за промяната... така че си направих първо една поръчка на 12ти, за която не получих потвърдителен мейл от тях.... след това една на 16ти... Вчера когато им писах отново ми отговориха, че излизат в почивка за 1 месец след 25ти юли и ако не дойдат пратките до тогава ....да пиша на ЛР да ми сменят адреса... доколкото познавам ЛР това няма как да стане...
Чудя се толкова ли беше трудно да пратят един и-мейл до всички и да ни уведомят за отпуската си?!?
И сега не знам какво ще стане с тези 2 пратки... поне могат да оставят човек на адреса си и да ги приема... пък когато ги пратят до БГ ...тогава... Сега чакам да ми отговорят... защото аз държа да си получа и двете поръчки...  smile3516

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 13:31 от vanina_nina

# 587
Много неприятно наистина!
Но поръчката ти ще стигне до адреса им до 25-ти, вярвам в това. И не е ясно кога те ще се организират да я препратят към Б-я.
Много тъпо наистина, че не са пуснали имейл на "старите" си клиенти! Нали като си ги ползвал веднъж и си имаш бланката и адреса им и т.н. Кое им гарантира, че следиш новините в сайта?! Явно трябва редовно да влизаме в сайта да проверяваме да не би случайно да са решили да прекратят дейността си.... #2gunfire Вече ще знам  ooooh!

# 588
  • София
Много неприятно наистина!
Но поръчката ти ще стигне до адреса им до 25-ти, вярвам в това. И не е ясно кога те ще се организират да я препратят към Б-я.
....

дано пристигнат поне на тяхния адрес, защото  smile3515... ама ако не ги пратят до тогава?!? Ще ги върнат на ЛР, а аз ще си остана без дрешките...

А и никой не е длъжен да следи за новини ежедневно в сайта им...... за това сме дали мейли за контакт, както и телефони - по 1 смс също можеше да пратят....

# 589
  • Варна
Момичета някой получавал ли е поръчка чрез смарт-а,която е била изпратена до пункт а не точно до адреса им.Че моята е такава и се притеснявам дали ще отиде някой да я вземе от пункта до 10 дни,писах им имейл нямам отговор ...

# 590
И аз да кажа за Petit Soleil....

бях на морето, а там не се отваряше техния сайт ... не знаех за промяната... така че си направих първо една поръчка на 12ти, за която не получих потвърдителен мейл от тях.... след това една на 16ти... Вчера когато им писах отново ми отговориха, че излизат в почивка за 1 месец след 25ти юли и ако не дойдат пратките до тогава ....да пиша на ЛР да ми сменят адреса... доколкото познавам ЛР това няма как да стане...
Чудя се толкова ли беше трудно да пратят един и-мейл до всички и да ни уведомят за отпуската си?!?
И сега не знам какво ще стане с тези 2 пратки... поне могат да оставят човек на адреса си и да ги приема... пък когато ги пратят до БГ ...тогава... Сега чакам да ми отговорят... защото аз държа да си получа и двете поръчки...  smile3516
  На мен по този въпрос ми отговориха ,че през почивката ще продължат да приемат пратки, но ще бъдат изпратени за бГ края на август когато им свърши ваканцията

# 591
  • София
anna10

Hug ако е така.... ще е супер...  newsm10
за мен няма значение кога... важното е да си ги получа...

# 592
На мен по този въпрос ми отговориха ,че през почивката ще продължат да приемат пратки, но ще бъдат изпратени за бГ края на август когато им свърши ваканцията
А защо не могат да ги изпратят преди края на август чрез партньора си Смарт Деливъри? Френските адреси и на двете фирми са в Страсбург, а и без това (предполагам) ползват един и същ превоз/групаж...

# 593
Защото вече не им се занимава, затова  #2gunfire
Още от началото на юли явно са спрели да се занимават и са прехвърлили отговорността към смарт деливъри, затова моите поръчки 2 седмици са висели и чакали да хванат курса на СД на 15-ти .... Много некоректно, много.

# 594
Аз сега съм си харесала от сайта на Quelle 2 шалтета за спалня, обаче се чудя да не са много обемни и да ми ги тарифират по обемно тегло... доста скъпи ще ми излязат. Някой получавал ли е такива неща от Смарт Деливъри?  newsm78

# 595
Аз сега съм си харесала от сайта на Quelle 2 шалтета за спалня, обаче се чудя да не са много обемни и да ми ги тарифират по обемно тегло... доста скъпи ще ми излязат. Някой получавал ли е такива неща от Смарт Деливъри?  newsm78

Аз не успях да платя с БГ карти- дебитни  в Quelle. Peace

Аз изпратих запитване за поръчка по заявка, чрез Petit Soleil. Знам че не може с БГ карти, питах ги и за обема дали са имали други подобни, но нямам отговор...

# 596
Момичета някой получавал ли е поръчка чрез смарт-а,която е била изпратена до пункт а не точно до адреса им.Че моята е такава и се притеснявам дали ще отиде някой да я вземе от пункта до 10 дни,писах им имейл нямам отговор ...
Със страх да излеза като семеен клиент, но аз днеса получавах отговори от Смарт вежнага - в течении на 20 минут, водях преписка, и получах отговори на всички своите въпросите, и не чаках дори половин ден newsm78
За това много доволна от тях  bouquet и ще продължавам да ги ползвам
Като пишах и преди - никога не бързам с пратки, винаги предполагам че може нещо за случва и забавят се хора, за това оставам се напълно доволна Hug

# 597
anna10

Hug ако е така.... ще е супер...  newsm10
за мен няма значение кога... важното е да си ги получа...

Да Simple Smile и аз така им отговорих ,тъй като много се бях притеснила за 2 праки

# 598
Здравейте, на 11.07. пуснах поръчка, ползвам транспортните услуги на Smart Delivery, направих заявка и ми писаха, че трябва да им пратя  номера на пратката (N° colissimo), а за още не съм получила този номер, дали ще имам някакъв проблем с пратката и дали трябва да им пиша, че не съм го получила?

# 599
Колисимо номер кое е ? Над артикулите, когато са ми на 4-та стъпка изписва един колисимо номер, но не знам дали е това...
Не, не е това, получаваш го на мейла от ЛР

Ами това трябва да е втори мейл - един като пуснеш поръчката, че е регистрирана такава, и това може би е втори, който съдържа колисимото, но е като пуснат пратката, така ли? Досега за 4 поръчки нито един не съм получила.

Общи условия

Активация на акаунт