Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 387
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • I want it all and I want it now.
И аз искам разяснение, че нещо явно не гледаме в  една и съща посока. Ако имаш предвид ника - идва от тук http://en.wikipedia.org/wiki/Syn_(goddess)

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Играта на светлосенки в аватара Peace

# 152
Играта на светлосенки в аватара Peace
Пак не те разбрах Манекенката е с черни гащи. При смаляването се размаза снимката.

# 153
  • Варна
Аз пък помислих, че нарочно си написала отдолу "Нещата не са такива каквито изглеждат" Blush Изглежда, все едно жената на снимката е без бельо. На мен поне така ми се вижда.

# 154
Абе, хора, моето подсъзнание ли ми играе лоши шеги или има някаква уловка в аватара, ама аз виждам една жена, чиято черна рокля, по точно полите на тая рокля са се вдигнали на нивото на корема и разкриват част от интимния свят на жената. Blush Laughing Rolling Eyes

ПП МЕСЕЧИНКА, И АЗ ТОВА ВИЖДАМ И НАДПИСА ГО ВЪЗПРИЕМАМ КАТО ТЕБ! Peace
ПП Joy_r Wink Peace

# 155
Ето, Месечинка го изясни Wink

Тумба, всичките сме така Simple Smile

# 156
 Laughing С черно бельо е. Не знаех , че създава такова впечатление. Ще я махна. Мръсно подсъзнание имате. Joy

# 157
Така е, мръсници сме си Laughing. Подписът ти обаче  е страхотен Heart Eyes

# 158
  bouquetБлагодаря. joy_r
Сега ,вече ако кажете ,че тази е гола. Няма да я махна.  hahaha hahaha

# 159
  • Варна
Знайш' сега като го каза... Thinking
Шегичка  Laughing

# 160
syn, с нашето мръсно подсъзнание Blush без време те накарахме да си смениш аватара Laughing, ама пък новия ти е много хубав. Ха, сега, Честита ти нова визия! Wink Hug

# 161
Благодаря.  bouquet
 Гола не гола лято е горещо е .Не я махам пък.  Laughing

# 162
syn  Laughing страхотна комбинация от аватар и подпис- много екзотично  Peace

# 163
Мерси момичета и вашите са страхотни. Много обичам и морето и пустинята.
Много ми харесва ето този също: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=179454

# 164
  • Бургас
Laughing С черно бельо е. Не знаех , че създава такова впечатление. Ще я махна. Мръсно подсъзнание имате. Joy

И аз в отбора на недоразбралите и останалите с погрешно впечатление  Joy Мръсно, мръсно, колко да е мръсно  Thinking Whistling ... съзнанието.  Joy

Новата ти мацка /макар и гола  Joy/ е готина  и добре се връзва с останалите елементи  Wink  Heart Eyes

И благодаря   bouquet Хубав вкус имаш!   bouquet Laughing

Избрах го, защото си го "познах" и се влюбих в него от пръв поглед.
Освен това нали пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието. От дете помня, че ако подържите пеперуда в ръка, а после я пуснете да полети на свобода – към небето, ще се изпълни най-съкровеното ви желание. И мечтите в контекста на всичко това... колко нежни и крехки като крилата на пеперуда са те понякога... и колко е важно да си ги пазим... и т.н.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт