Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 307
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Разбрах, да тук си права , преди беше монахиня , нали? Щом помня го постигаш.

Вторият ми аватар бе Ваня Костова, после монахинята, после една уста, от която гледа око, после за един ден ето това , и сега вече съм с това коте.

# 241
А с Ваня Костова какво искаше да кажеш  Rolling Eyes

# 242
А с Ваня Костова какво искаше да кажеш  Rolling Eyes

Че ми е любима певица  Peace

# 243
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Тук или всички сте се наговорили да сте с прекрасни аватари или е съвпадение  Simple Smile Мен ме дразнят аватари от този вид http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=147759

Очите ме заболяват  Shocked Може би ако снимките се сменяха по-бавно, щеше да е по-добре.
Аватара, с който съм аз също ме дразни, но в същото време ми е и сладък  Embarassed

# 244
Че ми е любима певица  Peace
Супер!
Между другото, пак ще кажа, че животинката ти ми е много симпатична Grinning

Katencetoo, мумуната е сладка, а това, което си показала със сигурност ще ми докара пристъп на мигрена.

# 245

Супер!
Между другото, пак ще кажа, че животинката ти ми е много симпатична Grinning

Това е едно най-обикновено коте, което се е родило по-"различно". На мен също много ми харесва, дано и то се чувства добре. Участва в конкурси за "най-грозното коте на света", но аз пък съм на мнение, че е по-важен характерът.

# 246
Търся си аватар но не знам какво търся. Blush
Ама какво му беше на Ферхундето?

Отилия с това животно , мокрото какво ти е посланието?

То е провокация, целяща да направи впечатление, все едно какво ще е то. Аз често си сменям аватарите, но никога не се сливам с тях във форумната маса. Моите аватари винаги са провокативни, дразнещи, иронизиращи превземките на много от съфорумките.
И с какво собствената ти снимка, която ти беше аватар преди време, трябваше да подразни, провокира и иронизира?

# 247
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Katencetoo, и аз ненавиждам такива мърдащи със светлинна скорост аватари Rolling Eyes

# 248

И с какво собствената ти снимка, която ти беше аватар преди време, трябваше да подразни, провокира и иронизира?

Оооо, навремето, когато правех първите си крачки в този форум бях наивна и недоразбрала в какво гнездо на трудолюбиви пчелички и други осички съм се регистрирала, и без никакви особени размисли и съображения сложих снимка. Тогава още нито иронизирах, нито пък провокирах или дразнех. Сега обаче го правя с удоволствие.

# 249
  • забравих си мисълта...
Отилия разбирам те, но аз ги свързвам с нещо, затова ми допадат, иначе имаш право, че са едни от многото. Но за мен е важно какво послание ми носят на мен, с каква енергия ме зареждат. Иначе на твоя аватар  много му се зарадвах, знаеш защо. Отговорът, който даде е прекрасен. На мнение съм, че си го заслужиха. Simple Smile

Росна китка, ти имаш много свеж аватар. Създава прекрасно настроение и както казва Katencetoo, всички момичета в тази тема имат фини и издаващи стил и красота аватари.

# 250
Това е едно най-обикновено коте, което се е родило по-"различно". На мен също много ми харесва, дано и то се чувства добре. Участва в конкурси за "най-грозното коте на света", но аз пък съм на мнение, че е по-важен характерът.

ooooh! Господи, има ли такъв конкурс  Close

# 251
  • забравих си мисълта...

Оооо, навремето, когато правех първите си крачки в този форум бях наивна и недоразбрала в какво гнездо на трудолюбиви пчелички и други осички съм се регистрирала, и без никакви особени размисли и съображения сложих снимка. Тогава още нито иронизирах, нито пък провокирах или дразнех. Сега обаче го правя с удоволствие.

Отилия, не съм на мнение, че дразниш. По-скоро някои "другарки" се дразнят от истините, които им казваш Simple Smile, а това е нещо съвсем различно. Не си виновна ти, че те толкова лесно са раздразнени WinkWinkWink и не намират успокоение Simple Smile.
А котето стана със сигурност любимец на повечето съфорумки Simple Smile.

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отилия, аз те помня с монахинята, а то беше доста отдавна, явно е бил наистина сполучлив аватар Peace

# 253

ooooh! Господи, има ли такъв конкурс  Close

Не знам дали е официално провеждащ се конкурс, но попаднах случайно на една страница със снимки на котки и котета, които участват в него, ако напишеш в гугъл world's ugliest cat ще видиш много статии, както и снимки, една от които е на моето коте.

Венета, мерси за подкрепата, ти си една от съфорумките, на които гледам изцяло положително   bouquet

joy_r, сменям ги в сравнение с други съфорумки сръвнително често, винаги става спонтанно, когато случайно видя в нета картинка, която да ме грабне. Монахинята и на мен е любимка.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт