Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Отилия, тази вещица е твърде стандартна за теб  Grinning

Тя е в комбинация с новото ми форумно име  Laughing

# 391
  • Талант на 2012,2013 г.
Отилия, винаги си била оригинална по своему, но сега"цепиш мрака"... Mr. Green

# 392
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отилия, защо така ни нареди, ако ще съм голяма бяла птица, искам да съм лебед Laughing

# 393
 joy_r, ти си много симпатична, и си изключение, както и няколко други приятни и свежи дами. Оформлението ми не е насочено към вас    bouquet

Карма135 , Geraldine  Mr. Green  Hug

# 394
  • забравих си мисълта...
Отилия, невероятен подпис, много ми допада и е истинско огледало на една голяма част от форума.  Laughing
Но и аз да попитам, защо така ни подреди  newsm78, ако ще сме големи бели птици, то може не само лебеди, но и пауни Wink.

Иначе има нещо вярно, 99% от жените по някое време се превръщат във вещици, коя по-рано, която по-късно, но на 99% от жените се случва Simple Smile.

# 395
Отилия, благодаря ти Hug. Но моля те, дай сигнал, като решиш да разходиш новите одежди в ДиС, ще се наредя на балкона  Wink

# 396
Отилия, готина си  Peace

# 397
Октоподчето имаше един аватар със синя рокля- кефеше ме.
Октоподче, да не ми разсърдиш , но като ти видя вече ника веднага си спомням за Марадона, дето те пита седем вагини ли имаш Joy
Знаеш му стила, без да искам ми се запечатало в съзнанието.

Отилия, изби рибата с всичко- подпис , аватар.... Дрънка!
Е Вени много вещици станахме , особено у тоя форум Joy

# 398
Отилия, благодаря ти Hug. Но моля те, дай сигнал, като решиш да разходиш новите одежди в ДиС, ще се наредя на балкона  Wink

Заповядай в темата за почивката и помъкването на багажа, току що подредих една многознаеща представителка на подписа ми  Hug
 Венета, ти си красивият лебед на форума, и огледалото ми не отразяма теб. Радвам се, че сложи отново снимката си, нека има поне една дама с реален образ тук   bouquet

Рoсна kитка, елиас, благодаря ви, радвам се, че ви допада  Peace

# 399
Чета вече, онази тема е извор на безкраен смях Laughing.
А реални снимки как да слагаме, като знаем на каква дисекция ще бъдем подложени- я носът ни е крив, я раменете квадратни, я малкото пръстче на десния крак твърде късо Wink.

# 400
  • София
Чета вече, онази тема е извор на безкраен смях Laughing.
А реални снимки как да слагаме, като знаем на каква дисекция ще бъдем подложени- я носът ни е крив, я раменете квадратни, я малкото пръстче на десния крак твърде късо Wink.

newsm62 newsm62 newsm62

# 401

Заповядай в темата за почивката и помъкването на багажа, току що подредих една многознаеща представителка на подписа ми  Hug

Къде е тази тема бре?  Laughing

# 402
  • София

Къде е тази тема бре?  Laughing
Огледалце, дай линка към темата Praynig

# 403
Къде е тази тема бре?  Laughing
Огледалце, дай линка към темата Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601357.msg19439228#msg19439228

# 404
  • Tам през Атлантическия океан
Обръщам нещата  Wink

Огледалото на форума  Sunglasses

За мен потребителката се оглежда тук а не обратното  Mr. Green ще и се да е огледалото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт