Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря ти, твоят също е невероятен Hug. Обожавам лилаво Heart Eyes.

# 376
  • София
Наистина страхотен подпис, Джой! От къде е снимката?
Отилия, много ми допадна анимираната поговорка в подписа ти.

# 377
От безбрежните архиви на Гугъл, търсех снимки на полски цветя и попаднах на цяла планина такива Grinning.

# 378
Да, много се натрапват тия мърдащите и ми идва и на мен в повечко кича...  ooooh!

Напълно съгласен, най-добре администраторите на сайта да ги забранят  Thinking

# 379
Това си е чиста дискриминация, в КиТ ще настане революция hahaha. Особено при сапунките Laughing

# 380
  • забравих си мисълта...
Joy_r, на мен също много ми допада този ти аватар. Картинката в подписа ти създава чувство за свобода, красота и полет в света на мечтите Simple Smile.   bouquet

Отилия, чакам с нетърпение новата ти премяна. Започвам вече да се наслаждавам като знам колко добре говориш, чрез аватарите и подписите си.  bouquet

# 381
Търсех нещо друго и попаднах на това. Хубав аватар, ако на някой му харесва...

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 12:36 от Октопод с рокля

# 382
  • забравих си мисълта...
Октопод с рокля, твоят ник много ми допада, звучи ми закачливо и някак като от весела детска приказка, в която човек ако се опита да се вживее, ще открие обаче много истини от живота. Не знам дали правилно съм го възприела, дали ти си вложила нещо макар и подобно в него, но исках да ти кажа, че ми допада много, а нещо тръгнах да се обяснявам  Embarassed.   bouquet

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 13:06 от Venetta

# 383
Благодаря, Venetta! Peace

# 384
Извинете ме, малко ще се вклиня в темата, ма много лИбовно взе да става. Или се скарайте на Отилия, или се сбийте помежду си, ма каква е тая любов, какво е туй нещо...Аааа, стегнете се Naughty

Шегувам се Hug

# 385
Смарт, а ти защо изневери на познатия стил?

# 386
  • забравих си мисълта...
Смарт, а ти защо изневери на познатия стил?

И аз да попитам защо???? И да се обясня отново  Laughing.

Smartie, не ревнувай де Wink! Ти също си ми любимка и то ако знаеш  каква и от кога  Naughty. Още от детската градина, когато в големия нармаг имаше окачени наййййй-горе на стената, над рафтовете, много, много на високо, снимки на ретро-дами. Знаеш ли какви хубави, чаровни, недостижими и т.н. бяха, всички ние, тогава деца, ги гледахме както Гаврош гледа лъскава витрина. Та, когато видях твоя аватар с ретро-дамите  Hug, ми навя едни такива мили спомени от детството, как човек да не се разнежи с умиление  Heart Eyes, кажи ми сега, възможно ли е Simple Smile???

# 387
 Защо, дами, нека има разнообразие! Стига с тия ретро дами, че покрай д-р Енчев се изтъркаха. Повече фантазия и разнообразие на никого не е излишно  Peace
 Венета, върнала си се към твоята си снимка. Чудесна си, снимка на една модерна дама!   bouquet

# 388
Отилия, тази вещица е твърде стандартна за теб  Grinning

всъщност Енчев копира стила на Смарт, а не обратно  Naughty

# 389
  • София
На мене на Смарти кучката най- си ми харесваше.
Отилия, имаш нещо на брадичката  Wink  Подписа ти е БАШ на място.

Общи условия

Активация на акаунт