Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 33 460
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Я си признайте, кой харесва кихащите ми цици!!! Laughing Laughing Laughing Wink...Шегувка, беее...знам, че  си ме харесвате.... Wink ...

# 646
  • където ми харесва
Я си признайте, кой харесва кихащите ми цици!!! Laughing Laughing Laughing Wink...Шегувка, беее...знам, че  си ме харесвате.... Wink ...
Ами аз съм влюбена в аватара ти. Даже мислех да си го открадна Wink

# 647
Ааа не го давам..не за друго, ами ептен ще остана без дрехи... Laughing Wink Hug

# 648
  • където ми харесва
Ааа не го давам..не за друго, ами ептен ще остана без дрехи... Laughing Wink Hug
Хехехех, няма да ти го крада...само го мислех Whistling
Да съм по темата-аватара на Корина и на мен много ми харесва

# 649
Сладурка-мецанка Heart Eyes

# 650
Не бях срещала по-дразнещ аватар! Очите ме заболяха #2gunfire
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=108817

# 651
  • където ми харесва
Hug
Пак по темата Wink
Много ми харесва този профил

Стана ми много смешна тази крава  bouquet

# 652
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мацки, идвам да предложа снимчица за аватар. Допреди малко я изрязвах и оразмерявах, но накрая все пак реших да си запазя моя Laughing. И понеже снимката е прекрасна, може пък някоя от вас да си я хареса Party

# 653
Това Кийра ли е? Красива е тук.

# 654
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, тя е Simple Smile

# 655
Я си признайте, кой харесва кихащите ми цици!!!

Тази жена е ужасно антипатична.

# 656
А аз всеки път съпреживявам искрено кихавицата с нея, тъй като точно по този начин кихам. Затова винаги ме разконцентрира и гледам, ако мога да я прескачам.

# 657
Eee, вие пък, аз просто се пошегувах. Разбира се, че не може да се харесваме на всички, но просто така съм свикнала с кихащата дама, та чак съм се сраснала с нея и тя част от моя форумски образ. Peace

# 658
Подписът на Корина ми харесва: "Който си вкарва сам филми в главата, сам си ги гледа! И Оскари те не взимат!..."  Laughing

Благодаря. Сама си ги сглобявам тези заключения.  Laughing

Кихащата жена и на мен много ми харесва. Но мисля, че е време да й вземеш нещо за тази хрема.

# 659
Ех,Лумбарева, нарцисизма ти няма край Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт