Къде в Пловдив???-23

• 69 498
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Бенджи, да не ти трябва сервиза за резервна част за хлебопекарна - щото на мен за това ми трябва, моля те ако ходиш до там, да провериш има ли таквоз чудо - едната бъркалка замина в коша, случайно, и сега печенето на хляб не е много забавна процедура ooooh! Трябва да подпомагам процеса с една дървена бъркалка...

Момичета - имате ли идеи от къде мога да намеря кашони, за опаковане на багаж? Големи, малки, всякакви - и цени, ако знаете, че ще ми трябват доста...
Благодаря предварително!

# 16
Пепи  bouquet
Ерин,сподели ,моля как се казват 2-те сладкарници в Стара Загора! Замисляме посещение на зоологическата градина там,тъкмо ще хапнем и хубава торта! Laughing

# 17
  • Германия
И от мен запис!

# 18
  • Пловдив
Стеф, ще ходя тия дни...Не е за хлебопекарната..и аз попилях бъркалката, но не мога да намеря резервна за моя модел /не е Мулинекс/, та засега преустанових печенето на хляб. Моята е с една бъркалка...
Последно реших: вместо да купувам нов пасатор/блендер, да си потърся резервна кана за робота и/или бъркалка за пасатора / и двата уреда са ми Мулинекс/  Wink Заради икономия на място и пари... Wink

ПП: Пиши модел на хлебопекарната и ще ти проверя за бъркалка. Знам го сервиза, но не знаех, че е и на Мулинекс...Имаха бъркалки, като търсих преди няколко месеца, но никоя не пасваше на моята машинка. Цените на бъркалките са около 7 -8 лв.

# 19
Бенджи, да не ти трябва сервиза за резервна част за хлебопекарна - щото на мен за това ми трябва, моля те ако ходиш до там, да провериш има ли таквоз чудо - едната бъркалка замина в коша, случайно, и сега печенето на хляб не е много забавна процедура ooooh! Трябва да подпомагам процеса с една дървена бъркалка...

Момичета - имате ли идеи от къде мога да намеря кашони, за опаковане на багаж? Големи, малки, всякакви - и цени, ако знаете, че ще ми трябват доста...
Благодаря предварително!

В книжарниците продават кашони за канцеларски материали, има няколко размера.В офис 1 има със сигурност.За цени-не помня.
Предполагам, че ако имаш някое близко гаражно магазинче може да ги помолиш да ти пазят от стоката кашончетата.

# 20
Малки са ми тези кашончета...Имам предвид по-големи - голеееееми направо Laughing Ще се изнасяме и ми трябват компактни и големи кашони, а не много и малки...Предполагам,ч е има в строителните магазини и хипермаркети, но все не остава време мъжът ми да отиде (не че скоро ще има избор де), просто се сетих да питам и тук, ако някой знае Simple Smile

Бенджи - душичка си ми ти Heart Eyes Heart Eyes click

# 21
И аз тук   Peace
Пепи     bouquet

# 22
Записвам се и аз. Peace

# 23
Кажете очен лекар...някъде около Бирената за немного спешен случай?
Д-р Сивкова
бул. 6-ти Септември 193  А, в близост до семинарията.
тел. 62 55 65
Приготви се за запазен час след около месец. Но щом не е спешно...

# 24
  • Пловдив
Благодаря предварително!
В Кауфланд като излизаш от касите и има едно място, в което оставят кашони и пише, че е в помощ на клиентите и техните покупки или нещо подобно Simple Smile А иначе в близките магазини може да питаш, обикновено ги изхвърлят.

# 25
и аз се записвам, много сте ценни  bouquet

# 26
# 27
Ерин по повод следния ти коментар: "да, и знаеш ли защо според мен няма - защото няма търсене, защото го няма клиентът с вкус и искане.
хората предлагат едни колкото могат, други колкото виждат, че хората са готови да платят, но общо взето навсякъде едно и също най-ниско ниво качество. на никой обаче не му пречи, така че проблем няма."

Както винаги с твърдо мнение:)Дали пък няма нещо общо с платежоспособност...не всеки човек може да отдели средно 500 лв. за детски рожден ден, като имаш и две деца и много поводи....
Ако не се усещаш да ти кажа, че изказванията ти са доста често обидни-всички тук сме клиенти , така че "благодаря " за определението без вкус и т.н.! Правиш си доста лош ПР.

# 28
И аз тук Laughing
И нека да успокоим малко топката, предишната тема завършва с неприятен пост, отново, както често в последно време.
Кой надменен, кой обидчив, за едни торти да се изпокарате тук и да се спори и квалифицира, няма смисъл, май Peace
Аааа, даже се пренесе и тук...

# 29
Когато има какво да се каже, няма значение в коя по ред тема ще бъде написано...

Общи условия

Активация на акаунт