Къде в Пловдив???-23

• 69 472
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Искрено се извинявам на всички момичета за неприятния пост, но ми омръзна да чета обидни определения, не това е целта ни тук! Тук си говорим къде в Пловдив има разни неща, не е нужно да се обиждаме.

Приятна вечер на всички:)

# 31
Момичета, а виждали ли сте някъде чашки, чинийки и подобни украси за рожден ден на тематика Кунгфу Пандата?  Simple Smile Да не обикалям на празно да търся на слуки!  Peace

# 32
Стеф, за пренасяне са много удобни кашони от банани Wink.
Попитай на близкия пазар, по спомени чисти и нови кашони бяха по 3-4 лв .

# 33
  • Пловдив
Пак да питам: оторизиран сервиз на Мулинекс къде има в Пловдив? Трябва ми за резервна част... Wink

http://www.bg.moulinex.com/Service/Pages/ServicesCenters.aspx

Тук си оправях АЕГ кафе машина, явно са отговорни и за други марки. Останах доволна.

Къде се намира това, че не мога да се ориентирам от картата?  Embarassed

# 34
  • Пловдив
Близо до Здравната каса... Wink

# 35
Запис,да не ви изпусна!  bouquet

# 36
запис   bouquet

# 37
  • Майничка
Момичета, а виждали ли сте някъде чашки, чинийки и подобни украси за рожден ден на тематика Кунгфу Пандата?  Simple Smile Да не обикалям на празно да търся на слуки!  Peace

Миналата седмица в Джъмбо май видях, но само чашки.

# 38
Пантофки летни т.е отворени на Бефадо дали има в магазинчето на Капитан Райчо?

# 39
  • Пловдив
Близо до Здравната каса... Wink

Благодаря   bouquet

# 40

Мерси, ако някой мерне тези дни и чинийки, салфетки да свирка!  Hug Heart Eyes
Чаках да реши малкия какво иска и сега в последния момент ще търся, можеше де си поръчам, ама няма за кога да дойдат по интернет!  Tired

# 41
Малки са ми тези кашончета...Имам предвид по-големи - голеееееми направо Laughing Ще се изнасяме и ми трябват компактни и големи кашони, а не много и малки...Предполагам,ч е има в строителните магазини и хипермаркети, но все не остава време мъжът ми да отиде (не че скоро ще има избор де), просто се сетих да питам и тук, ако някой знае Simple Smile

Бенджи - душичка си ми ти Heart Eyes Heart Eyes click

ако не са ти казали, че не чета всичките 3 страници, да ти кажа какво ми се случи преди точно 10 години
имаше едни видеотеки видео зона /много хубави бяха и много професионално работехме, умря циганката където ни хвалеше  Joy/, бях управител там и един ден ми се обажда шефа от софия и казва - тази видеотека я затваряме след 1 седмица. хубаво, но 5000 видеокасети как точно да ги опаковам и пренеса. не че преди това не бях отворила 8, но все пак знаех 3 месеца по-рано и си подготвях кашончетата.
и тогава мъжът ми, който по онова време ми беше просто ухажор така да се каже, ме светна за
Метро
на всяка секция от стоки накрая има големи касетки и персоналът събира кашоните там. всякакви размери има - малки, средни, големи, огромни и се сглобяват за секунди.
влизаш си с една празна количка /или 5 както тогава аз направих/ и си излизаш с избрани кашони, никой нищо няма да ти каже.
от тогава съм прибягвала няколко пъти до тази услуга....
и си казах ей на този мъж може да се разчита  Simple Smile и след 2 години се омъжих за него.

момичета, гледайте по-ведро на живота.
в темата има много хора, които ме познават и знаят, че последното което съм е високомерна.
и без това животът ни е достатъчно труден, това е моето мнение не е абсолютно лично към никого.

# 42

Мерси, ако някой мерне тези дни и чинийки, салфетки да свирка!  Hug Heart Eyes
Чаках да реши малкия какво иска и сега в последния момент ще търся, можеше де си поръчам, ама няма за кога да дойдат по интернет!  Tired
ако има в джъмбо трябва да са съвсем нови, защото преди 2 седмици ги нямаше.
не съм виждала никъде.
аз правя друго като детето е много упорито - от едноцветни правя със стикери и чинийки и чашки и салфетки. покривката я оставям един цвят и става много добре.
взимат се едноцветни червени/оранжеви/бели/черни/ жълти - комбинация и със стикери става
голяма играчка е обаче - разпечатвай, режи, лепи
аз таксувам такава ръчно декорирана маса за 15 деца 40 лв
иначе материалите ще ти излезнат около 10-15 лв и 4-5 часа работа

# 43
Ерин, благодаря от сърце за идеята за Метро, утре ще ходим да пазаруваме така или иначе Hug Никога нямаше да се сетя...

# 44
  • Майничка
Не съм 100% сигурна, че бяха чашки, може да са били сламки или салфетки, абе, едно нещо беше, защото купувахме тематични неща за 2 рождени дни и трето хлапе от групата се затръшка, че искало неговия да е с кунг фу панда, но си намери само един артикул.

Общи условия

Активация на акаунт