Къде в Пловдив???-23

• 70 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Точно където трябва
До преди 2м. беше само този за който питах. Ако от тогава са го преместили-може.

# 586
Моля за помощ!
Дъщеря ми има утре рожден ден и подаръкът който иска е водна малка костенурка. Обаждах се до три магазина и никъде няма Sad
Някой някъде да знае къде мога да открия мечтания малък дЗвер?
Тъй като съм с доста неудобно работно време за обикаляне и търсене и нулев шанс за отпуск... моля за помощ.

# 587
Кажи къде си търсила?
Там от където ходя по-често и съм виждала е точно до Денди /на Шести септември/
 Peace

Иначе други магазини за животни има
- в Тракия /като влизаш от Мебелна/
- на Авксентий Велешки /срещу Райфайзен горе-долу/ - той си е за водни гадинки Wink

# 588
  • Пловдив
Имаше едно магазинче в уличката вдясно от кино Космос там имаше водни костенурки, но не съм ходила отдавна.

# 589
Моля за помощ!
Дъщеря ми има утре рожден ден и подаръкът който иска е водна малка костенурка. Обаждах се до три магазина и никъде няма Sad
Някой някъде да знае къде мога да открия мечтания малък дЗвер?
Тъй като съм с доста неудобно работно време за обикаляне и търсене и нулев шанс за отпуск... моля за помощ.

По принцип въпросните костенурки вече се водят защитен вид и продажбата им е незаконна.Миналата година се убих да търся на племенника и накрая намерих, но беше на 1година,т.е не много малка. Магазинчето се намира близо до Агенция по вписванията.От шести септември се влиза през тунелчето в блоковете и само напред,то е на самата уличка отляво и се вижда.

# 590
Не съм от града, но ще пазарувам всичко необходимо за бебо от тук. Незнам кой е магазинът с най-голям избор на бебешки колички! Имам предвид: от къде да я захвана?

# 591
Благодаря ви  Hug
Намерихме!!!

# 592
Момчета, къде освен на главната и гребната се продават въртележки за вятър-от онези детските, които се въртят от вятъра?
Благодаря предварително!  bouquet

# 593
  • Пловдив
Момчета, къде освен на главната и гребната се продават въртележки за вятър-от онези детските, които се въртят от вятъра?

в джъмбо има

# 594
  • Москва
Azazel, моля те изчисти си кутията за съобщенията, не мога да ти пиша  на лични Simple Smile

Извинявай, не съм видяла. Изчистих я   bouquet

Извинете за спама

# 595
MiaMIa  имам някакъв спомен,че си в Тракия,вечерно време след 6 има на две места,точно пред Форум и малко по-надолу,срещу Сани,където е царевицата,ако минаваш пък през деня,вътре във Форума има,там където са балоните по средата,но няма богат избор!

# 596

в джъмбо има

Много ти благодаря!

# 597
Lilia_zlatna благодаря сърдечно и на теб:)

# 598
За фирмата за дрехи Rosita-сега мисля, че нямат магазин в Пловдив, но им писах и очаквам отговор, че и мен ме интересува. Гледам в сайта им, че последна е качена колекция 2010 г., което е странно, но да видим какво ще пишат.

# 599
Виждала съм в Баумакс.

Общи условия

Активация на акаунт