Сладко от череши

  • 7 280
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 272
Къде го взимате Гелфикса, някъде при нишестетата и киселите ли се намира?

От кой магазин сте го купували, в Калфланд като, че ли не съм го виждала?

# 16
  • Мнения: 27 523
От Карфур  Simple Smile

Аз не виждам никаква разлика във вкуса, само спестяваме доста от харченето на ток и висенето над тенджерата  Crazy

# 17
  • Мнения: 22 867
Аз не виждам никаква разлика във вкуса, само спестяваме доста от харченето на ток и висенето над тенджерата  Crazy
Явно само аз не съм впечатлена от Гел Фикса на Йоткер.

Като се изключи пектина, другото си е химия. Ще ми се нея да си спестя. И аз не съм му фен, без да ангажирам или навивам някого, просто мое мнение. Peace

# 18
  • Мнения: 0
Мисля, че нищо не може да се сравни с домашното сладко от череши Simple Smile.

# 19
  • София
  • Мнения: 1 735
Аз го купих от Кауфланд,имаше и двата вида.Гел фикса беше при ванилии,бакпулвер и подобни добавки.

# 20
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Когато се прави сладко по класическата рецепта, лимонтозуто заедно със захарта ли се слага или в края на варенето?

Благодаря за отговорите относно грамажа на плода с костилки или без Simple Smile!

# 21
  • Мнения: 22 867
Когато се прави сладко по класическата рецепта, лимонтозуто заедно със захарта ли се слага или в края на варенето?

Аз го слагам накрая, преди да сваля сладкото от огъня. Peace

# 22
  • забравих си мисълта...
  • Мнения: 5 728
Аз също като Labrex харесвам сладкото по класическия начин. Гел-фикс не ползвам. Вода прибавям винаги по малко, но го правя във фурната и така не ми се налага да му "бая", Wink докато е котлона. Винаги се е получавало много вкусно. Явно на всеки му е вкусно както си е свикнал.

# 23
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Благодаря ви много!   bouquet

Тази година за пръв път правя сладко, за сега имам успешно ягодово  Blush.

# 24
  • София
  • Мнения: 1 735
След като на мен ми се получиха и по двата начина-класически и с гел фикса,вече си мисля,че неуспешно сладко не може да има. Mr. Green

# 25
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 410
тази година и аз съм от правачките на зимнина...правих от ягоди,от вишни и от череши...за сега това...за вишните не съм добавяла вода ,защото си пуснаха,престояха със захарта 1 нощи  имеше достатъчно сироп,но черешите въпреки,че стояха 1 нощ,нямаше толкова пуснат сироп,така че добавих малко вода...и двета вида вишни и череши станаха редички,но това въобще не ме притеснява,дори напротив...използвам сиропа за кремчета например...или за торти,абе намирам му приложение... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт