Забелване на пишлето или не?

• 248 859
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 1 005
 Laughing Laughing Laughing Слушам си лекарката и не се оплаквам, щом тя е преценила, че трябва значи ще го правя, както казах детето ми не е като да недоволства! Брат ми също е забелван до 6 месец и сега е на 16 години здраво право момче... та не виждам проблем в забелването или в не забелването - явно и при двете няма проблем.. не мога да бъда предубедена като вас и точка само това е правилно нищо друго :Д

# 1 006
  • Варна
ОК, заведи го на хирург да го цепне след някой и друг месец, не се притеснявай Щото на 6 месеца да се забели е някакво супер изключение, та много вероятно да ти се наложи. Ще го заболи, ама какво толкова, нали е малко, няма да помни Sick Пък дали е нужно да му причиняваш това... какво ти пука, нали доктор ти го е казал?  Само после внимавай да не се получи вторична фимоза, защото тя вече е голямата беля. И се получава точно в случаите на ранно забелване и липса на достатъчно грижи след това. И не забравяй, че ТИ си майката на това дете и то на теб разчита. Та влагай малко мисъл, преди да следваш сляпо нечии съвети, пък били те и докторски. Щото от доктор до доктор има разлика.
п.п. А баща ти забелван ли е? Я го питай, щото силно ме съмнява.

Близначе,
права си.

# 1 007
Ами съжалявам няма как да го питам, защото почина когато бях на 9, но пък мъжа ми е забелван и са го цепили и нищо му няма - върши ми чудесна работа Simple Smile Пък и липса на хигиена и грижи няма от страна на детето ми, а за цепването едва ли бих го завела - ще си му я забеля и без цепване Simple Smile Няма какво повече да напиша, че ми омръзна от безсмислени спорове, дори не знам защо спря след като подкрепям и едното и другото мнение Simple Smile

# 1 008
Месечинке, тук от време на време се появява някой провокатор, да събуди заспалата тема. Само се вързваме излишно!

# 1 009
  • Варна
Май, май  Twisted Evil
Карай, една майка да прочете и да се замисли все е файда.

# 1 010
  • Ямбол
Денислава е неспасяем случай. Няма как някой да я убеди, защото тя вярва повече на десет жени, които са ѝ казали да почва да дава кисело мляко, сега и с органите на детето си така ще постъпи. Педиатърът е само за парлама. Нека си живее със старите разбирания, докато някой ден не се опари или ще се опари, но няма да разбере и вероятно пак ще слуша хората и ще тръгне я по врачки, я някъде другаде.

# 1 011
Денислава е неспасяем случай. Няма как някой да я убеди, защото тя вярва повече на десет жени, които са ѝ казали да почва да дава кисело мляко, сега и с органите на детето си така ще постъпи. Педиатърът е само за парлама. Нека си живее със старите разбирания, докато някой ден не се опари или ще се опари, но няма да разбере и вероятно пак ще слуша хората и ще тръгне я по врачки, я някъде другаде.

За КМ се консултирах с педиатърката и нейните думи бяха "защо да ти се карам, давай му ако го яде, заменяй му на ден по-едно хранене докато почне само на КМ Simple Smile " А някой ден АКО се опаря ще ти пиша със сигурно да ти кажа, че ти си най-правата жена и аз съм изключително лоша майка, която си играе с детето си Simple Smile Но не бъди толкова сигурна, че ще се "опаря", защото утре моето дете ще бъде толкова здраво, колкото и твоето и ще си дадеш сметка, че не е имало за какво да си вдигаме излишно нервите с ненужни коментари Simple Smile Приятен ден, Лили Stuck Out Tongue

# 1 012
  • Ямбол
А какви са думите на педиатъра за забелването? Каква причина посочва? Защо е необходимо, след като милиони други деца не са преминали през това и са пак здрави и пълноценни мъже?

# 1 013
  • София
Бе то и кюфтета с боб може да иска да яде, може и биричка...що да се кара педиатъра, нали бебето иска Simple Smile

Оф и нашата педиатърка е от лудите ЗА забелването.  Добре, че спрях о'време.

# 1 014
обяснение: "забелването е важно за хигиената на бебчето, защото под кожичката върху главичката се образува беличко, което дразни детето, трябва да се поддържа чистотата на детето в тази област" Simple Smile

# 1 015
Верно ли даваш на 4 месечно кисело мляко?

# 1 016
обяснение: "забелването е важно за хигиената на бебчето, защото под кожичката върху главичката се образува беличко, което дразни детето, трябва да се поддържа чистотата на детето в тази област" Simple Smile

А на момиченцата да не би да трябва да им правим промивки с дамски душ  newsm78 Simple Smile

# 1 017
  • Варна
верно ли? Къде прочете този бисер?

Верно ли даваш на 4 месечно кисело мляко?
Че и със захар Mr. Green

# 1 018
  • Куциндрел
Това беличкото, което се събира под кожата, се казва смегма и има своята роля - помага за естественото забелване.

# 1 019
Ох, тия хора как не разбраха, че "беличкото" е смегма, и ТРЯБВА да бъде там !!! И да не бъде измивана, защото служи за естествен лубрикант и спомага забелването от само себе си  ooooh!

За киселото мляко няма да коментирам. За съжаление последствията се поиявяват едва след години, майката даже и не разбира от къде и е дошло....

Направо не знам как още не са започнали да обезчестяват новородени момиченца, че защо им е химен?

Общи условия

Активация на акаунт