Имам нужда от съвета на майки преминали през моя път . Имам момченце на 2г. И 3 месеца, което все още не е със забелено пишле . По принципно всяка вечер след баня дърпаме пишлето и малко по-малко се получава , по принципно има топчета смегма и едното беше доста голямо и беше точно на върха на кожичката .
Та с всичкия си акъл вчера го дръпнах малко по-силно и това топче взе, че се спука и кожичката се забели малко . Почистих го с Риванол и не изглеждаше зле нито малкия е плакал, нито показа някакъв вид дискомфорт . Обаче шока от това какво сътворих беше огромен .
Сутринта ми направи впечатление, че не е пишкал както винаги през ноща (забравих да добавя, че е още с памперс) . Храни се нормално и пие вода , НО като погледнах пишлето и дръпнах кожичката видях кръв и зачервяване около самото място . Пишлето не е подуто, но пишка по-малко от обичайното . От едната страна кожичката е като преди , но от другата където беше топчето стой като кратер .
Моля за съвет тъй като имам чувството, че съм си осакатила детето . Трябва ли да го водя на доктор ? По кой симптоми мога да позная, че има нужда от спешна помощ ? Кървенето опасно ли е ?
Благодаря много на всеки , който се отзове !