Забелване на пишлето или не?

• 251 709
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 480
АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!!! Инфекцията е в пъти по-вероятна след забелване. Ама какво ли ви  обяснявам, така или иначе продължавате да си вярвате, че целия свят греши, само вие сте прави с вашите обеждения. То не бяха статии, които се постваха тук, то не бяха обяснения защо не трябва да се прави, ама вие като кон с капаци... Ами причинявайте го на децата си, дано нямат последствия. Всеки сам избира за детето си, да! Но драги, когато природата го е решила вместо вас не се месете там, където не ви е мястото!

# 481
АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!!! Инфекцията е в пъти по-вероятна след забелване. Ама какво ли ви  обяснявам, така или иначе продължавате да си вярвате, че целия свят греши, само вие сте прави с вашите обеждения. То не бяха статии, които се постваха тук, то не бяха обяснения защо не трябва да се прави, ама вие като кон с капаци... Ами причинявайте го на децата си, дано нямат последствия. Всеки сам избира за детето си, да! Но драги, когато природата го е решила вместо вас не се месете там, където не ви е мястото!
Остави статиите, ти от опит ли говориш, защото аз-да.
Всеки си преценява сам как да процедира с децата си.
Лично аз, съм на мнение, че по-добре беше, че забелихме пишлето/ от специалист детски уролог/, отколкото детето да направи пеилонефрит/ това за неговият конкретен случай/.
Имам приятелка, която остави така на природата и се наложи в по-късна възраст синът и да бъде обрязан...беше останала една малка дупчица, едва пишкаше.

# 482
  • София
По тази логика, всечке незабелени трябва нон стоп да са с пикочни инфекции, което не е така. Иначе разни случаи всеки си има и за обрязвания и за повторни сраствания след насилствено забелване и т.н.

# 483
Аз, прочитайки цялата тема, останах с впечатление, че незабелени момченца няма. Въпросът е кога и от кого ще се свърши- дали от майката/ лекар на 1- 2 год. или от самото дете на 3- 4- 5 год. Затова ми е смешно колко настървено се нападат майките, сторили го по- рано.

# 484
  • София
Едното е постепен, бавен, естествен процес, без рани, разкъсвания, кръв, болка и т.н., другото е насилствена работа, с всички тези екстри и евентуално повторно слепване, от което идват допълнителни нежелани ефекти...

# 485
Аз, прочитайки цялата тема, останах с впечатление, че незабелени момченца няма. Въпросът е кога и от кого ще се свърши- дали от майката/ лекар на 1- 2 год. или от самото дете на 3- 4- 5 год. Затова ми е смешно колко настървено се нападат майките, сторили го по- рано.
Има незабелени или може би с вторична фимоза.  Peace В последствие се налага да бъдат обрязани по медицински причини.

# 486
При всички мои познати, които забелваха, процеса беше постепенен- от няколко месеца до към годинка и нагоре, без децата дори да разберат какво става, камо ли кръв и болка.

# 487

Изобщо не. Счита се, че забелването е работа на притежателя, а кога това ще се случи - никой не знае.
Едни го правят на 5, други на 7, трети (най-вероятно) по време на първите си мастурбации, т.е. около началото на пубертета.

# 488
И аз, прочитайки цялата тема, продължавам да се дивя колко неграмотност и нежелание за образоване има все още в България  Tired

# 489

Изобщо не. Счита се, че забелването е работа на притежателя, а кога това ще се случи - никой не знае.
Едни го правят на 5, други на 7, трети (най-вероятно) по време на първите си мастурбации, т.е. около началото на пубертета.

Абсолютно вярно,освен че възраста на първите мастурбации е спаднала доста преди началото на пубертета.Весели празници ! Hug

# 490
Здравейте, една доцентка ми спомена с някакво кремче да мажа пишлето, за да се отпусне кожичката, но аз не го запмних. Някой има ли представа какво може да е.

# 491
Здравейте, една доцентка ми спомена с някакво кремче да мажа пишлето, за да се отпусне кожичката, но аз не го запмних. Някой има ли представа какво може да е.
Нещо стероидно ще да е.  Peace

# 492
  • Стара Загора
На нас ни бяха изписали Дипрогента ( да не би да е това ).

# 493
Не, дипрогента ни каза една друга лекърка, защото било зачервено. Но това е друго, за да е по-еластична кожичката.

# 494
Ама как ще мажеш дете с крем за отпускане на кожата?
Абе хора, спрете се!

Общи условия

Активация на акаунт