Всякакви въпроси относно съдомиялните - 6

• 54 479
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
mama Tin, а от колко време я ползваш?
Шумът при Аристон е най-малкият проблем.

# 586
Еми от около 2 месеца, ама се надявам и занапред да съм доволна Peace

# 587
Дано да не пишеш след 2 години колко си недоволна.
Желая ти го Wink.

Аристон не е това, което беше преди 10-тина години. Сервизът е ужасно скъп, а машините трошливи. Електрониките пък са тотален аут.
Моята е на 5 години. Много фира досега. Корпусът под ръкохватката за отваряне е вече напукан и съвсем скоро ще се дочупи. Това автоматично означава - нов корпус. Който е просто пластмасов капак, който струва 300 лева, заедно със сервиза. Хак ми е.

# 588
Моята е вградена, така че тоз дефект мисля да го избегна Mr. Green Абе техника, разваля се, здраве да е, каквото е -това е, дишаме дълбоко.

# 589
Да, разваля се всичко. Но понякога и след 20 години например. Не че бих ползвала пералня, миялна и пр. бяла техника толкова време.
Идеята ми е, че аз искам да имам безотказни уреди за миене и пране. Аристон не удовлетворява тази моя потребност.

# 590
Благодаря за отговорите на предишните ми въпроси.. и ето ме тук, отново с въпрос за солта...
В Пенимаркет намерих сол с името Cliro, която е с немски произход. Някой да има наблюдение върху тази сол?   Hug

# 591
Кларо е солта. Имам бегъл спомен, че е едра.
Ако е така, значи, че е ок.

# 592
Аз използвам сол, гланц и таблетки Кларо - много съм доволна от крайния резултат Peace Но не са ли австрийски newsm78

# 593
Чери Hug кде се губиш бре, момиче Grinning
Кларо е австрийска сол, ситна, скъпа, защото е кило и двеста грама.
Клиро е полска сол, собствена марка на Пени, едра и евтина. По-добър избор от Кларо е.
Ама наистина ли е толкова важно Laughing

# 594
Дедо -  Heart Eyes, чета си просто.
Уф, добре, че си ти. Че нещо обърках заглавията на солта. Вероятно, защото в Пени не съм влизала. Вероятно са им кофти препаратите.
Моля за извинение Blush.

# 595
Бърз отговор! Благодаря! Ами пишеше точно Cliro и струваше 2,50лв за 2 кг сол...  То за 2,50 лв направо не е приказка, но ми стана съмнително да е толкова евтино и качествено... затова търся вашето мнение!  А иначе е много важно.. защото живея в град, в който с 1 пакет Финиш (за 7 лв го намирам най-евтино) едвам изкарвам месец... При нас варовика се отлага по-бързо и от този в рекламата на Калгон.... Та би ми било добре да е 2,50 лв/месечно, ама въпроса е дали става за нещо тая сол... bouquet

# 596
Дедо казва, че е едра. Щом е едра - карай с нея.
Калгонит/Финиш са наглеци. Абсолютно съм ги зарязала.

# 597
Дедо казва, че е едра. Щом е едра - карай с нея.
Калгонит/Финиш са наглеци. Абсолютно съм ги зарязала.

точно, Чери!
Бг-фадр, купувай смело, това е нормална цена за собсвена марка и е ок за качеството. за препочитане е пред Кларо, да  не говорим пред Финиш или сомат. Ако в Германия чуят, че тук се искат 3-4 евра за кило и половина сол.... Sick

# 598
Да питам 26 стотинки за таблетка финиш Куантум ...добре ли е като цена?

# 599
Ей благодаря ви много! Знаех си аз, че мога да разчитам на вас!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт