Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 430
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Инка, пробва ли в полулегнало положение да я слагаш в количката?
Така ще може повече неща да вижда и ще й е интересно.

# 451
Тони в полулегнало положение е, купих и нови играчки за количката за по- интересно, ама нц и нц

и нашия картон е в педито.

# 452
Агентче, идеята ми беше да поръчам първото( да го ползвам за домашни пюрета) и ако ставаше лъжичката и за контейнерчетата, за да не поръчвам и от 2та вида лъжици. Но, за да не рискувам ще поръчам самостоятелните лъжички. Благодаря ти
Люба, съмнявам се първата лъжичка да стане на контейнерчетата с пюре  Sad но все пак не съм я ползвала, може и да се лъжа. Буун лъжичките си ги рекламират като предназначени за онез пюрета.

Да имаш предвид, че дупката през която минава пюрето е доста малка и като почнем да даваме пюрета с парченца ще станат безполезни. (то и пюретата за този етап пак са в пакетчета, но без опция да се сложи лъжичка)

# 453
  • В две тъмни очички
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1891569015153&comm … &notif_t=like Да ви покажа , най- накрая успях да снимам поне малко как Влади лази  Mr. Green

# 454
Влади е прекрасна Wink))

Инче  Hug , пробвай с карсийта и в колата и да я возиш да видиш дали ще помогне, на Анджи и помагаше това старо американско средство, с Криси се надявам да не ми дойде до главата.

# 455
 Здравейте!

Бебеш, много се радвам за Тея, все така да продължавате!  Hug

Инка, дано се успокои скоро малката калпазанка. Захранваш ли вече, да не би да има има някакъв стомашен дискомфорт от някоя храна, или пък може зъбки да я мъчат...

За месото, гледам сте говорили, аз мисля да го въведа около месец, месец и малко от началото на захранването. Има пюрета с готово месо, което само се добавя към домашно приготвени зеленчуци, ето за повече информация http://plasmon.bg/index.php?m=71&lang=1 
 А, глутена, според вас, колко време горе долу се въвежда след месото?

Картона, педиатрите го дават, ако не се лъжа след като детето тръгне на градина.

Люба, какви са тези течни пюрета?

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 16:23 от адис

# 456
  • Пловдив
Бубе много е пъргава малката бубка  Simple Smile
Да заключваш входната врата, че докато се обърнеш и ще е при комшиите  Wink

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 16:21 от vall_t

# 457
Онази нощ сънувах как бебо си е откраднал две парченца картофче и ги изяде.

# 458
  • София
Адис, аз въведох глутена преди месото.

# 459
  • sofia
Момичета, днес ходих до В. Търново да си взема бебка, ужасно е пораснала и открих две зъбчета! Много съм щастлива, че си е вкъщи! А аз измих прозорците, изпрах пердетата и направих лятно почистване, къщата ми свети! Наспах се една седмица(ставах в 10.30ч) и отново съм заредена за положителни емоции! Това лято ще ходим два пъти на море (обожавам морето) !
Целувки от мен и Лия

# 460
  • София
Ех, Люба, стрхтно положително звучиш.
Кога и къде ще почивате?

# 461
  • София
Привет на всички от Чепеларе! Тук е топло, но в каменната къща е страхотно!

Поздравления за постиженията на всички, за зъбчетата също! Моята щерка пък похапва морков с кеф, утре ще я пробвам с картоф.

Инка, да не й топло на дребната?

Приятна съботна вечер   bouquet

# 462
  • sofia
Ети, на 21-25 този месец сме запазили апартамент на Сл.бряг , а от 20-30.08 сигурно пак там, но този път ще е в някой хотел, сега оглеждам из сайтовете.
През седмицата срещичка  newsm78  , нещо в темата нищо не се пише!
Ети, кога ще ходите на Влас?

# 463
  • София
Люба, какво да ти кажа Joy Joy Joy .... от 23 до 30 този месец и от 21 до 28 август.

# 464
бубе, влади е сууупер бърза! евала!

магазинът за месо е като подминеш попа по посока френската гимназия след кафетата в дясно. "месопродавница Лесидрен" се зове. това му е сайтът:
http://lesidren.alle.bg/
няма особен фасон на картинка, но нещата са наистина вскусни, а като влезеш в магазина мирише на месарски магазин от едно време. помните ли как миришеше в "Родопа" например? на свежо месо, а не на застояла, неизмита кръв! аз като влязох за първи път бях направо като в машина на времето, в най-добрия смисъл на това Laughing Laughing Laughing вече сме пробвали почти целия асортимент на това, което продават и нещата, които не сме одобрили са наистина малко.

и нашият картон седи при педиатъра, но аз всеки месец слушам какви са мерките и си имам собствен дневник, правен специално за дара, където си ги записвам. миналият месец главичката й беше 40, но в понеделник става на 6 м. и ще знам колко й е сега. (роди се с 32 см.)

Общи условия

Активация на акаунт