така че си пий смело кафето. колко радости имаме я! 
Съответно и качените сантиметри са от главата, не от тялото

И относно сиренето - аз съм се хранила с попара и сирене на 6м , племенникът ми също! Не съм сигурна кога трябва да се въведе, но имам живи примери , че и по - рано от 7м се хранят децата с него! Колко точно е правилно не знам, но в другата седмица съм при педи и мятам да го питам за всички плодове и зеленчуци, както за млеката и сирената
Чуствайте се почерпени, че нали знаете че хич ме няма с картинките 
елч, да нацелуваш Дара и ти специално
В 14 ч се роди Лора, на наистина добре си спомняш че е по това време
ех, какво бъбборене беше по това време в болницата 
) само радост да носят и срещат!
Екатерина е с 38.3 подмишнично, видимо весела и т.н., но не се успокоявам с вероятността да я е вдигнала заради външната Т, защото това се случва в момент, в който аз и брат й сме с гъста хрема от 2 дни... гадно! и мама естествено пределно се ошашка.. нашата педка няма мобилен, голям смях. 10х!!
кофтито е, че вчера пи (силно казано, но поне 1 ч.л.) първия си пресен плодов сок - от череша, защото преди това много се забавлява с една цяла леко цепната черешка. и в резултат ака вече 4 път от снощи с нормална консистенция, и все пак за нея е неприсъщо с такава честота.. та нз сега какво е, новата храна плюс прегряване и лека простуда от климатика, или гаден вирус.. уф, да го!
.Просто има бебета с по-чувствителни стомахчета
както обикновено.
Препоръчани теми