Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • ул. "Мечтание"
...да и давам да си опитва от вси4ко( само да си опитва ) #Crazy Утре 6те и предложа люти 4у6ки Mr. Green

Майтапа настрана, но Искрен вече си хапна веднъж люта чушка. Баща му му я моташе пред лицет и го дразнеше и господина си я ръпна и я захапа. В интрес на истината много му хареса, не знам как не му залютя, бая люта беше.  Crazy Отделно е голям фен на чесън и лук (пресни).

Аз захранвам така, както вашия педатър е препоръчал. С малката подробност, че храната на масата ни е съобразена с това, че имам и бебе, кето рови в чините.  Wink Тоест няма пържени неща, солта е в символични количества (използвме само морска), никакви консерви, колбаси, фиксове, полуфабрикати и т.н. НО ние по принцип си ядем така, не готвим специално. Сам когато ще сме навън гледам да му приготвя нещо, което става за него, защото не знам къде и какво ще се яде, нито знам как е приготвена храната.
Този начин на захранване се нарича педагогическо захранване: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429102.0

# 196
  • някъде
тотално се разочаровах от сапунените ядки-ми то все едно само вода е минала през дрехите,даже не миришат начисто.при вас как е?

# 197
Нощни очи аз са6то давам да си опитва това онова, но 6те по4акам о6те малко с лютите 4у6ки Joy Joy

За разлика от б-я храната тук не е много здравословна. Доста мазни4ко и лути4ко ooooh! А как ми се хапва едно прасенцеееее. Не 4е умирам за месо, но самоо малко да си опитам

# 198
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи аз са6то давам да си опитва това онова, но 6те по4акам о6те малко с лютите 4у6ки Joy Joy

Няма за къде да бързаш!  Wink

Абе колко е по-здравословна тук храната е мнооооого спорен въпрос!  Rolling Eyes Sad Според мен основно пълни боклуци се продават. Stop

# 199
 Антоанета smile3515 урочаса ми детето ей!

# 200
  • Велико Търново
Добро утро!
С пожелания за слънчев и усмихнат ден!  

# 201
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Тонита  Hug

ММ отиде на риба и два дена съм сам с децата,ще си почина и аз щото най голямото бебе го няма Mr. Green
Моята майка днес има рожден ден и искам да ви почерпя,да ми е жива и здрава!!!

# 202
Добро утро мами!

Днес ще ви спретна голяма почерпка, че имам рожден ден.

Явно, диетата не ми понася  Laughing що картинки наредих, ама да има и за по-късно.
Хубав ден от мен! Laughing

# 203
Добро утро и от мен. След почивни дни винаги ми трябват 2 дни за да изчета.
Тути - честита рожденничка. Пепита честит рожден ден и на теб. И за двете празнуващи много усмивки и слънчеви емоции.
Щях много неща да пиша, но забравих.
Не знам дали всички знаят, затова да предупредя да внимавате с количеството морков, че от него се боядисва лицето и най-вече нослето на бебетата.
Като се сетя пак ще пиша

# 204
Пепита nbirthday  cook Жива, здрава и много положителни евмоции.
Тути, честита рожденничка и на теб, да те слуша и да ти помага.

# 205
Мелона  Hug Другите са отговорили, но аз лично ги купих от Джъбмо 10 бр в опаковката и са 9 и 99 сиреч 10 лева. Частите са доста големи...трябва да видя колко точно е размера...на око са 20х20 см.

Пепита ЧРД!!!! Да си жива и здравааа и всички покрай теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Друго не ти трябва  Flutter Peace Two Hearts

# 206
Някой знае ли откъде мога да купя такова нещо - play mat? Не знам как се казва на български.
http://www.mommygoggles.com/one-step-ahead-interlocking-foam-puzzle-mats/

http://www.kaboodle.com/reviews/6-x-6-animal-foam-play-mat-free- … ipping-in-the-usa

Мама зайка, ти беше пуснала снимка на същото. От къде е?

Имахме такова с цифри, но замина в кофата, тъй като в Белгия (ако не се лъжа) ги бяха изтеглили от пазара заради открити токсини и ние решихме да не рискуваме. Иначе в Хипо, Джъмбо сигурно ги има.

# 207
  • Пазарджик
pepita1973 ЧРД,с пожелания за крепко здраве, безмерно щастие и много усмивки!!!

# 208
Искрен си хапна цветче от липа, на нашата площадка има липи и му паднали няколко цветчета в скута, той ги налапал и докато е усетя вече преглъщаше и примляскаше доволно!  Joy Joy Joy Божидар пък яде листата на някакви храсти докато се прави на котка!  Rolling Eyes Crazy ЛУД-НИ-ЦА!!!  Mr. Green
И ние така  Laughing Но не липа, а едно листенце чемшир.Бях му сложила количката до чемширите, той си дърпаше, обърнах се за секунда и вече примляскваше.  Mr. GreenПо-късно го повърна.

Пепита, честит рожден ден newsm51!   bouquet

Тути, честита ти рожденничка!   bouquet smile3525

# 209
  • София
Добро утро!

Пепита, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Тути, честит празник и на теб!   bouquet  bouquet

Попрочетох, но после ще пиша.

Сега имам въпрос. Мога ли да дам зелен фасул, ако да, как да го сготвя?? newsm78Софиянки, имам домашни картофи, тичквички и моркови и мога да ги споделя с част от вас.  Hug

Какче, аз готвя пюрета за по два дни. Нищо им няма в хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт