Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 478
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
 Бебеш, чудесни новини, много се радвам за вас с Теа!
 Честито на всички месечинковци!  Simple Smile

# 376
  • София
Привет на всички!

Честити 6 месеца на всички бебоци!

Бебеш, браво на Тея! Все по-добри новини да чувате! И благодаря за отзивите за Киндъла, май ще го поръчвам на братото.

Какче, не сте ли си обръщали така клепачите в училище? Момчетата в моя клас (до 7-ми) редовно го практикуваха.

Ние утре палим гумите за Чепеларе. Щяхме да поседим повече, но на мъжа ми му резната отпуска и ще седим едва до вторник. После чак за морето ще почива. Т

Това е от мен, отивам да се оправям, че ще излизаме на разходка.

Лек ден от мен   bouquet

# 377
Бебеш, браво за добрите новини, и аз много се радвам!

Честити месечинки на всички бебчета!  Grinning

Ох да ви се оплача, така ме дразнят от това социално, вече 3-ти път ме връщат за еднократната помощ, първо искаха документ за НОИ, не ми приеха без него банковата сметка, защото можело да съм я объркала,  после ме върнаха, че беше преди някакъв празник и работели до по-рано. И сега, защото ми е изтекъл документа за семейно положение, бил валиден 6 месеца, та трябва да ходя до общината за нов. Писна ми вече, все едно дават не 250, а 25000.

# 378
Бебеш, страхотни новини за Тея  Hug

Жоржи, това е шифта, просто придърпваш на вън с палеца/ моя палец/:

Аз съм си в Бургас за два дни, без деца  newsm44

# 379
  • sofia
Много се радвам за бухтичка Тея, дано да и се размине операцията.

# 380
Бебеш, и за детските дрехи ли е намалението?  Rolling Eyes

# 381
Да за ВСИЧКИ дрехи и бодита и т.н., аз купих мн тънко дънково панталонче на Тея за 8лв, блузки, всичко е намалено, обувки и т.н.
аз взех анцуг, анорак, дънките, блузка и едни панталонки за догодина, всичко за 36лв.

# 382
  • sofia
Агентке, имам въпрос.
http://www.iherb.com/Munchkin-Easy-Squeezy-Spoon-4-Months/37586?at=0 тази лъжичка ще стане ли на течните пюрета или трябва тези да взема http://www.iherb.com/Plum-Organics-Food-Dispensing-Spoon-2-pack/26563?at=0

мерси предварително

# 383
Да за ВСИЧКИ дрехи и бодита и т.н., аз купих мн тънко дънково панталонче на Тея за 8лв, блузки, всичко е намалено, обувки и т.н.
аз взех анцуг, анорак, дънките, блузка и едни панталонки за догодина, всичко за 36лв.

Мдаааа, аз така миналата година накупих доста неща за малко пари! Честити ви покупки!  Flutter

# 384
хайде почерпете се на това невероятно място от името на моята Ема  Wink

# 385
  • Велико Търново
Бебешондел, и аз много се радвам за вас!
Представям си какво облекчение си изпитала! 
Дано все по-хубаво се нареждат нещата при вас! Hug

Честити половин годинки на порастналите дечица!

# 386
Благодаря за поздравите за месечинкото ми днес!  Simple Smile  bouquet
Ейприл, Сами е нацелуван от вас, благодаря ти мила!  Hug Радвам се, че сте си отпразнували хубаво годишнината! Two Hearts

С адаптираното мляко ще си правите шоколад, ама аз с тая оризова каша какво да си правя???? Ще си я бия в главата...Сами днес хапна две лъжици, и после имаше бррррррр, плюене и хилене, та нищо повече не влезе в устата. Ще се мъча утре да му я смеся с любимата тиква, ако не стане...ще закусвам с нея. Laughing

cherry* разбирам те напълно, при мен всички ходения по тем подобни служби са свързани с нерви и възмущение....

Нощни, браво на пораснал Искрен! Hug

Ех Inka- какво приказно местенце си ни избрала за почерпка...с удоволствие се пренасям там! newsm51

# 387
  • ул. "Мечтание"
Да ви се олача как се изтръсках слонската на площадката.  Cry ooooh! А как болиииии!  Close Sad Cry
Играх с едно от децата на федербал и нещо се врътнах много рязко и се озовах на плочките. Паднах си на ръката над лакътя и на коляно. Сега ръката ми е бая дълбоко издрана и много ме боли, чак коста, яко съм се натъртила. Добре че поне бях с дълъг панталон, та по коляното почти няма щети, само леко съм си смъкнала кожата.
Оф, ама и аз съм една трътла спъната!  ooooh!

# 388
  • София
Привет!

Много се радвам за Тея! Дано всичко се развие възможно най-добре за нея!  Hug

Честито на всички пораснали бебета!   bouquet

Berend Botje, и ние имахме инцидент при рязане на нокти още когато Ади беше на десетина дена.  Cry Още ми става мъчно като се сетя как я кръцнахме. Днес пък й ударих главата в касата на вратата, заболя я и си поплака горкичката. На много непохватна майка е случило бебчето ми  Rolling Eyes.

Cherry*, много неприятно, че те размотават така. Странно ми се струва, че ти искат толкова документи, на мен ми искаха само актете за раждане на двамата, удостоверение за родствени връзки и номер на сметка, който да напиша на гърба на формуляра. Всичко стана много бързо и безпроблемно.

Нощни, дано ти мине по-бързо. Добре, че не е по-сериозна травмата.  Hug

bouquet

# 389
чери, само дишай дълбоко по институциите!
между другото аз като си подавах документите за еднократната помощ така се ядосах, че след като им се накарах им се разревах от яд Laughing Laughing Laughing и те милите хем им е тъпо, че им се карам, хем гледат да ме накарат да спра да рева. голямо шоу бяхме. после им се извиних де, ама след дъжд качулка. рисковете на професията - като дават помощи на хормонално неуравновесени така е Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт