Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 464
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Утре в "На кафе" темата ще е за захранването  Peace
Hug  мерси адашке за инфото!!!

Адаш  Grinning
То само тогава май става за разходки,но в сайта на "Нова" го качват предаването  Wink

Добро утро  Grinning
Много хубаво че  качвате снимки на бебчовците.Да им се радваме.Прекрасни са.Да са здрави и щастливи дечица.
Някой доброжелателен трябва да ме научи и мен как се качват тук картинки и снимки.Как пък толкова време не седнах да разгледам как става  Embarassed

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 08:19 от Jenkata

# 631
Jorjianaaa, благодаря за фрапето, ще си сръбна с кеф.

Пепинка, а Райчето не се ли омацва цялата като смуче диня от мрежичката? Защото и аз я купих тази мрежичка и добре, че реших да съблека детето по памперс, като почна да смуче, то тече по врат, корем, по гърба даже, на папата се наложи освен пишо да поема и сок от диня, голяма мацаница, голямо чудо  Shocked Чак аз лепнех и се наложи да се преобличам, а детето после го къпахме  Joy

Еления, големи сладури са ти дечковците  Heart Eyes

# 632
Добро утро
Честита половин годинка на:
Мила на мама samorasliche
Мартин на мама look_at_me
Гергана на мама adi101
Тияна на мама madlen_81
От няколко дена Вики яде спанак. Много му се радва. Снощи пропусна сукане по нощите. Да видим така ли ще е или е било инцидентно.

# 633
И забравих да кажа, че вчера купих гащи и от днес Ел е с гащи, ще видим дали ще проработи  Mr. Green

# 634
Jorjianaaa, с позволение на останалите ще се опитам да ти обясня. В Публикувай отговор има два реда с икони, на втория ред, втората икона е като картинка, когато поставиш показалеца върху нея се появява надпис "Вмъкни изображение", кликаш върху нея и ти се появява , отиваш на картинката която искаш да поставиш / в отделен прозорец/ и кликаш с десен бутон върху нея, в прозореца който се появява "отбелязваш" Копиране URL адреса на изображението, след това го поставяш в отговора си между двете скоби по средата. И готово. Дано съм обяснила добре.
Тука имаше и тема за опитите за публикуване, като я открия ще я пусна тук.

# 635
Добро утро!
Честити месечинки на порасналите бебоци!

Ние втори ден нямаме вода и започва да става весело. #2gunfire
Вчера започнах глутена с няколко лъжици овесена каша.

А ето го и нашия Убавец:

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 09:24 от dimara

# 636
Jorjianaaa, с позволение на останалите ще се опитам да ти обясня. В Публикувай отговор има два реда с икони, на втория ред, втората икона е като картинка, когато поставиш показалеца върху нея се появява надпис "Вмъкни изображение", кликаш върху нея и ти се появява , отиваш на картинката която искаш да поставиш / в отделен прозорец/ и кликаш с десен бутон върху нея, в прозореца който се появява "отбелязваш" Копиране URL адреса на изображението, след това го поставяш в отговора си между двете скоби по средата. И готово. Дано съм обяснила добре.
Тука имаше и тема за опитите за публикуване, като я открия ще я пусна тук.
Това май е за Jenkata Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 637
Момичета, знаете ли за инициативата
Червена пътека за Валя?
 http://www.facebook.com/event.php?eid=189472367777282

Има и списък на събитието по градове http://www.facebook.com/groups/119978324757320?view=doc&id=126697277418758

# 638
Жоржи, извинявай  Hug  много съм отнесена.
Ето и темата за тестване: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

Димара, много е неприятно това с водата, дано по-скоро я пуснат  fingerscrossed  Наистина е голям Хубавец

Ние ще излизаме на разходка, докато още не е станало много топло.

Мила, аз знам за тази инициатива и се радвам, че се включват и други градове освен Бургас. Детето беше на възрастта на голямата ми дъщеря и учише в съседно училище. В Бургас вече веднъж направихме червена пътека на мястото където беше блъсната, сега  отново за 40-те на същото място.  Flowers Rose

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 10:03 от pepita1973

# 639
Момичета, знаете ли за инициативата
Червена пътека за Валя?
 http://www.facebook.com/event.php?eid=189472367777282

Има и списък на събитието по градове http://www.facebook.com/groups/119978324757320?view=doc&id=126697277418758

Няма за Варна. Ох като прочетох статията, толкова се разстроих, Боже каква неописуема мъка  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 640
Добро утро,

гледате ли Гала? там е неонтоложката, която ми присъства на раждането във Вита, сега като я гледам изглежда мила жена, а тогава си спомням аз тъкмо съм родила и незнам къде се намирам, а тя направо се накара, че детето било с инфекция, все едно аз съм виновна  Sad Спомням си, че дори като ми донесаха Ема в стаята, аз веднага я сложих на гърда, а тя идва и вика на сестрите- Кво правите? защо толкова рано и я давате да я кърми?  ooooh!

ех, как се отнесох в спомени от раждането, чак ми стана миличкооо.
Мацки тиквички давали ли сте? че имам домашни и утре мисля да приготвя и да дам.

# 641
Inka, аз давам едно пюре на хип от картоф и тиквички, но май малкия не го хареса много. Всъщност не знам дали е редно да го давам, при положение че се захранихме малко по-късно и до сега е ял само пюре от морков, картоф и морков и сега картоф и тиквичка.... Започнахте ли да давате по 1/4 жълтък и на какви интервали? И още едно въпросче - с каква каша започнахте да давате за пръв път?

# 642
Лъки, според нашата педиатърка, жълтък е третия етап след  като е въведено млечно зеленчуково пюре на обяд и плодова каша на следобедното. Дава се на обяд и през ден. След него следва месото

# 643
  • София
Гледах Гала и ми направи впечатление следния съвет - ако на детето се дава да кажем пюре от морков, следващия зеленчук, който се включва трябва да е в еднокомпонентно пюре, а  не морков и картоф, морков и тиква и т.н. Това се правило, за да не става натрупване в организма на едни и същи съставки, които биха могли да отключат алергия... ама как го обясних, дано е станало ясно

# 644
 Здравейте!

Честити половин годинки!   bouquet

Емили, благодаря за табличката.
 Ети, вчера малко се притесних, че някои от стойностите вкл. и левкоцити бяха завишени, но ММ успя да занесе изследванията на педиатърката и тя е казала, че няма място за притеснение, а също така и че храненето преди вземане на кръв също оказва влияние върху резултата, както беше в нашия случай.

Лъки, на моят син дадох яйце след годинката. По принцип мисля, че се препоръчва през ден месо и зеленчуково пюре със жълтък, но напоследък все повече срещам мнения, че може месо всеки ден, като има все пак един, два постни дни в седмицата. Аз по този начин съм давала и мисля и сега така.

Някой, беше споменал, че плодовото пюре, е добре да бъде около 60гр. Аз когато давам, давам от малките пюренца по 125гр. и тя си го изяжда цялото, има ли проблем в това?

Пепита, благодаря за обяснението, че и аз нещо не се справям с картиниките!

Много дълго стана, хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт