Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 701
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
излезноха ли вече всички тия неща които си пуснала или ги чакаш още?резултатите имам предвид...

# 61
Добраго дня!
Аз станах преди час, ама вършах из кухнята - турих на Бошка да ми чиниите, че беше хаос....
Близначе, има още една малко обременна - Поспаланчо  Mr. Green

Ние след малко пак излизаме с мъжо, че пуста му престилка, а той часовник търси...
Хайде хубава неделя!

# 62
о ЛОЛИ...АМИ ПРИЯТНИ ВИ ПОКУПКИ...само да не стане тъй да си намериш ти часовник а мъжо престилка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 63
излезноха ли вече всички тия неща които си пуснала или ги чакаш още?резултатите имам предвид...

Утре чакам цитонамазката, края на седмицата хламидията и другите 'убавци  Mr. Green, след 10 дни имунилогичните и чаааак края на юли генетичните. А шитовидната става бързо, зависи кога ще  я пусна. Друго всичко ми е излязло и е ОК.
Пропуснах, че мъжо прави спермограма, и тя е ОК.

А за пазенето: още нямам цикъл след кюретирането в края на м. май, но смятам като дойде да изчакам още един  след него и да започвам да събирам пращец и аз. Mr. Green

П.С Това с мъжката престилка искам да го видя  hahaha hahaha hahaha

# 64
доста чакане ти се е отворило...вие всъщност търсите причината за абортите нали?дано да няма някакъв гаден проблем.... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug
днеска съм мноооого сериозна..ама нещо взех да се нервирам....значи понеже колегите ми знаят че съм си зубър и чета  и уча сега взеха накуп да ме търсят и да ме питат разни неща вкл. и това аз в колко ще ходя на изпита къде ще съм в коя стая...бреееееееей изведнъж много търсена станах...ще питам квестора може ли да си напиша държавния изпит в тоалетната сама...е добре де и той да ми свети там на главата -нали е квестор -може....

# 65
доста чакане ти се е отворило...вие всъщност търсите причината за абортите нали?дано да няма някакъв гаден проблем.... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug
днеска съм мноооого сериозна..ама нещо взех да се нервирам....значи понеже колегите ми знаят че съм си зубър и чета  и уча сега взеха накуп да ме търсят и да ме питат разни неща вкл. и това аз в колко ще ходя на изпита къде ще съм в коя стая...бреееееееей изведнъж много търсена станах...ще питам квестора може ли да си напиша държавния изпит в тоалетната сама...е добре де и той да ми свети там на главата -нали е квестор -може....

Да, търсим, ако изобщо има причина, защото двата аборта са по различен начин протекли и в различни седмици, нямало връзка между тях, а били случайни - това казаха вече няколко докита. Но аз не мога да стоя и да чакам и реших да пускам изследвания, за които всеки казва, че не били нужни. Дано всичко излезе нормално и да си износя вече детето следващия път  Praynig

А ти не се ядосвай, остави ги да си звънят и да питат... Гледай си форума и си свиркай! Ха наздраИ cheers

Аз няма да излизам, заваля  Rolling Eyes ГолЕм нещастник съм значи, ама имам вас! Hug

# 66
ми да ..имаш си нас...от това по-голямо щастие ...има ли hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha bowuu
аз пак прочитам някой ред че и при нас времето лошо а пък и така напрегната не ми се излиза...по-добре да си бъбрим тука..и да хвърлям по едно оченце на темичките ми..аз вече само ги препрочитам и ми е готино..ох веднъж да свърши...Тогава пък почвам усилено да си търся работа ..и ще излизам през деня по-често но поне като седна на компа няма да се разсейвам с учене..и няма да се чувствам гузна...разбира се и бебеправенто продължава -даже вече много ми се иска да съм бременна-както казах и в другата темичка днеска тъй като вали и ми е едно...само за бебета си мисля...че извадих една дрешка на малкия като бебе -само нея си пазя и си я гледах с умиление.. Heart Eyes

# 67
Ще си бъбрим, дружке, и на мен ми се очертава дрямане цял ден, освен, ако не полудея съвсем по някое време и да изляза да се поразходя.
И на мен ми се иска да съм бременна, както бях преди месец. Така се бях настроила вече, но... Този път обаче съм си  казала, че това ще е нашето бебе и няма мърдане  Mr. Green
Дай малко да разчупим настроението, че ще се гръмна, като съм такава смотана, а и това гадното време заспало.

Айде, спомен от старите ленти

# 68
тоя манго къде ни носи бе ей!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked-нямам спомен Wink

# 69
  • Северозапада

Малиииииииии, Зуз, много ни е черен шофьора. Сигурно да ни утива на лимузината  hahaha hahaha hahaha

# 70
Ши нЪ колят май, въх! Ама как смИ сЪ изплъзнали, нямам спомен!

Мравке, дражкУ миЙ дЪ тЪ видЪ!

Тука сме на селски сбор на 4 юни 1989г

# 71

Малиииииииии, Зуз, много ни е черен шофьора. Сигурно да ни утива на лимузината  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 72
Ши нЪ колят май, въх! Ама как смИ сЪ изплъзнали, нямам спомен!

Мравке, дражкУ миЙ дЪ тЪ видЪ!

Тука сме на селски сбор на 4 юни 1989г

а тъз горе качената съм аз...обяснавам ви за темата...къде ще бъде втора част hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 73
аз Ни мога пак да пускам картинки...туй дребното като вали окупира компа и това е...аз съм принудена на друг да ходя...тъй че Ши СЪ РАДВАМ НА ВАШТи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
мРАВКЕ ТИ Пак из засада излезИ от някъдИ....ей на това ли вЪ учат в мравешкото Училищи....ми те мноу хубаво въ учат... ooooh!

# 74
Малеее, ама тя виж я какви работи прави наш'та убавица

Мравке, кой тоз убавец? И що ти чука на вратата?

Близнацооо, ти кат ши съобщаваш за темата, да бешИ викала малкУ, аз нищо не чух,хУбУ, чИ има клюкарки, че да разпространят новината. Joy

Общи условия

Активация на акаунт