Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 743
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
днеска бях на плаж...ей тъй между ученето отскачах...заже ЗУЗИ не ме усети Mr. Green

Ти Ш каЙш. чИ нИ съм усетила аз

Даже видях и къде паркира, че викахме аборигените да дърпат пак  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 106
днеска бях на плаж...ей тъй между ученето отскачах...заже ЗУЗИ не ме усети Mr. Green

Ти Ш каЙш. чИ нИ съм усетила аз

Даже видях и къде паркира, че викахме аборигените да дърпат пак  hahaha hahaha hahaha hahaha

ОХ зузе....пак си била по петите ми...
 hahaha hahaha hahahaобаче  като ходих на фризьор днеска ти къде беше да мЪ спреш... Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm78

# 107
обаче като гледам и на зъболекар трябва да ходя.... Mr. Green Mr. Green-че мий много рядка оградата..

# 108
Виж на мен кви мустаци, кво чудо ми излезИИИ Пък ушите ми растат като гъби след дъжд

# 109
Виж на мен кви мустаци, кво чудо ми излезИИИ Пък ушите ми растат като гъби след дъжд

то тъй става кат ти доЙди цикъла ...ти забрави ли...нЯЯЯ съ притесняваш-окапват кат забремИ нейш Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 110
Щом окапват - спокойна съм  hahaha hahaha hahaha hahaha

Виж на мен в съседния фризьорски салон кво чудо ми направиха

Кво тъпУ гледам самоооо  hahaha hahaha hahaha

# 111
аз пък съм ей тъй Н а сИчкото отгоре кат ми дойдИ smile3515

ЗУЗЕ туюй пюрука...хич недей ми фърля пясък в Учити Naughty

# 112
  • до едно тепе
Писали писали няма изчитане Joy

# 113
ВернУ е, срам мЪй! Злъгах! Ей, пускам сИга снимката от днес!

# 114
ПОСПАЛАНЧЕ....стига само чеТи тез произвидения на изкуството ми дай принос...
А изрових любимата ми снимка като бях бременна!

# 115
Ааа, Поспаланче, ама хич не те видях бе, що така тихо стъпваш? Добре дошла пак!  Hug

# 116
ВернУ е, срам мЪй! Злъгах! Ей, пускам сИга снимката от днес!

носа ти ши стане на кука....туй пак пирука! newsm62 newsm62 smile3534 smile3534 smile3532 smile3532
ти БЛИЗНАЧЕТО ли шъ лъготиш....дай и тортата да я видим -ко сътвори или я крийш да нИ припаднИм... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
  • до едно тепе
Тъй съм аз промъквам се и шпионирам докат не съм станала кат слон-тогаз ща ма чувате отдалече Joy Joy Joy.Нагъвам едни малинки тука Whistling зареждам витамини

# 118
Поспаланчо, те милинките са много витаминозни, ши знаш  hahaha Ама ти си хапвай, имаш право  Hug

Близнацо, то можИ да е перука, ама за туй съм такваз готЯна, всеки ден съсм различна  smile3534

И за тортата н'дей мЪ прУвукира, щот баш днеска нямам ни захарни ни шоколадови пръчки, а мЪ домързя да я украсявам с други работи и я пуснах ей тъй да сА Ухлажда там и да я унищожаваме.  Mr. Green

# 119
Поспаланчо, те милинките са много витаминозни, ши знаш  hahaha Ама ти си хапвай, имаш право  Hug

Близнацо, то можИ да е перука, ама за туй съм такваз готЯна, всеки ден съсм различна  smile3534

И за тортата н'дей мЪ прУвукира, щот баш днеска нямам ни захарни ни шоколадови пръчки, а мЪ домързя да я украсявам с други работи и я пуснах ей тъй да сА Ухлажда там и да я унищожаваме.  Mr. Green

МАЛИНКИказа поспаланчето не МИЛИНКИ бе кьорчо!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ЖОРЖЕ кажи нещо стига вися тна балкона...шИ са сецнеш... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт