SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 297
  • 732
  •   1
Отговори
# 195

Мирка, кога излиза еп. 1 от сериала с Миша?
Бяха писали някаква дата 18-и, този месец, тръпна и аз. Ама нищо конкретно не са пуснали повече  newsm78
Йее, велико ще е! От това по-голям подарък не искам, че за мен 18-ти си е специален ден. Simple Smile

# 196
и относно загадката .... серията с момичето затворено в къщата 4х11 (благодаря за жокера   bouquet)
Да Hug .

Мат Коен на караокето от текущата конвенция. Познайте къде ми се закова погледът Mr. Green .

"Малко по-надясно, Диййн - повече обича там Whistling ."

# 197

Мат Коен на караокето от текущата конвенция. Познайте къде ми се закова погледът Mr. Green .

На второто копче от долу на горе  Whistling

нова загадка  smile3508

# 198
bichi Heart Eyes , браво Peace - прегледах доста снимки, за да видя, че джинсите му са с копчета, а ти го забеляза веднагически Shocked .
Още едно интересно под-второ-закопчано копче - жалко, че е толкова малка снимката Crossing Arms :

Но може би е по-добре направо така - задължителен втори цък за по-пълноценно усещане ефекта на изпъкналата Вена.
И накрая - Хлъц! Crazy

На снимките от заснемането на 7.03 е била разпозната актрисата, която ще играе приятелката на Сами в порасналия й вариант Grinning - Jewel Staite. Малко повече инфо тук и тук.

Джо може би ще се появи отново в Сезон 7 (източник).

SUPERNATURAL: Mokibobolink’s 7 Favorite Winchester Brother Moments Peace .

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 03:24 от Impala

# 199
  • # супернатурална #
Добро утро! Да сервирам ли?  Laughing

Ето тук има песните до четвърти сезон по серии и с имена и изпълнители. Може би е пускано. Има я даже коледната песен на Сам и Дийн  Laughing

Би, това не е ли от серията с момчето - демон, в началото като ходиха в моргата за момичето, което си беше издрало мозъка?

# 200
Милички, минавам набързо да ви почерпя за рождения ден. Simple Smile)
Избирайте си, каквото ви харесва Wink)

И най - голямата почерпка:

# 201
  • # супернатурална #
Солти, от почерпката ти на посоки да взимам, няма да сбъркам  Laughing Да си жива, здрава и все така ненаситна  Hug

# 202
  • В средата на времето

Тук много ми прилича на Колин Фарел. Simple Smile

baloni Salt and Burn , честит рожден ден! Grinning baloni

Пожелавам ти щастлив живот! Grinning Да си жива и здрава! Hug

# 203
Изи, Галче, много ви благодаря за пожеланията!   bouquet Hug Heart Eyes

# 204
Солти, слънце ненаситно  Hug Hug Hug Честит Рожден Ден, бъди жива и здрава, късмет, щастие и много, много ненаситни моменти ти пожелавам.

(цъки)

Галче  HugPeace, ти си.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 12:11 от bichito

# 205
Солти, честит рожден ден! Жива и здрава да си! Почерпката е невероятна, ще опитм от всичко. В най-горещия ден от годината ти желая още по-горещо изкарване на празника!

# 206
Солти, честит рожден ден  bouquet Желая ти много вълнуващи и прекрасни моменти през следващата година, много усмивки и положителни емоции Hug

Галче, чакам с нетърпение загадка Hug

# 207
Злате, Стиче, Бичи, много ви благодаря за пожеланията!   bouquet Hug Heart Eyes  love001

# 208
ЧРД, Солти!

Няколко кратки клипчета от скучната Tired конвенция:
- пак от караокето: http://www.twitvid.com/embed.php?guid=B0TY2 и http://www.youtube.com/watch?v=1hfOYEAtd7U ooooh! ;
- от панела на Мат Коен: http://www.twitvid.com/embed.php?guid=EEYO3 и http://www.twitvid.com/embed.php?guid=PLXLC ('що не дойде аз да го науча на някое и друго по-продуктивно движение Mr. Green ).

# 209
  • # супернатурална #
Стиче, аз ли съм? Би не е потвърдила, ама айде нещо лесно, ама пък как пълни окото  Heart Eyes

Сега ще видя на какъв вид движения ще обучава Импалака  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт