SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 249
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
А така, наредихме се Laughing

Импалка, дай загадка Hug

# 241
DOBRо утро дами!
Мерси jennifer3,засега Сам изглежда души4ка,но до 4ти сезон има доста време.
Нима има и 7ми сезон?
Аз мислех ,4е сте до 5ти ,а то имало и пове4е....
Засега сме на момента с борбата на Дийн да живее с вината от смъртта на баща си и неговата жертва .
Не о4аквах от Дийн да откаже сделката за душата на баща си и да не го върне обратно,но изненадите летят ли летят.
 Сам засега е разумният от двамата,но все о4аквам от него да превърти от способностите си като 4аст от другите деца със специалната мисия на Жълтоокия демон.
За съжаление не мога да се вклю4вам в загадките ви ,защото не съм гледала пове4ето сезони и епизоди.

# 242
  • В средата на времето
Жегата май мори и темата... Whistling Laughing

В момента го заснемат и от есента ще го гледаме Grinning

# 243
Импалка, дай загадка Hug
Стиче,
Давам аз, но подписът ти ме разсейва ужасно Crazy - ще да е някаква коварна тактика за зашмотване и неутрализиране на Импали Crazy .
Ето я:

PS. Aко напиша, че тук са 26о, дали ще ме разлюбите Joy ?

# 244
  • # супернатурална #
Изобщо нямам представа кога Дийн е държал това змийче в ръцете си  Laughing

Както е започнал да запрята ръкави да се поразсъблече малко

Само на мен ли ми се струва, че пуловерите на Джаред не са толкова... пуловерести като на Дженсън  Laughing

# 245
От Джаред ли е, от пуловерчето ли е, ама даже ми е симпатичен и не ми предизвиква обичайните стомашни неразположения тази комбинация Laughing

# 246
О, Галче, здрасти! Искаш ли да си голдън ретрийвър Joy ?

# 247
От Джаред ли е, от пуловерчето ли е, ама даже ми е симпатичен и не ми предизвиква обичайните стомашни неразположения тази комбинация Laughing
Сигурно защото пуловерчето няма любимите ти кръпки на лактите Laughing

Не мога да видя добре какво държи Дийно, но ми прилича като да е No Rest For the Wicked май newsm78

# 248
Сигурно защото пуловерчето няма любимите ти кръпки на лактите Laughing
Eee, точно това му липсва на пулоФера, за да ми хареса Outta Joint : елипсовидни кръпки от кафява изкуствена кожа, отрязани със зиг-заг ножица и зашити на ръка с дебел бял конец Shocked .

Стиченце,
Не е от там.

# 249
Лоша дума да не съм чула да пуловерчетата на Дженсън!  Naughty Аз тях най си ги обичам  Heart Eyes

По загадката - Season 1, Episode 4: Phantom Traveler?

# 250
Стиченце,
Не е от там.
Ами не е ли тогава от финалето на 2-ри сезон, когато утрепаха жълтоокия newsm78

# 251
Стиченце,
Не е от там.
Ами не е ли тогава от финалето на 2-ри сезон, когато утрепаха жълтоокия newsm78
Аха,зна4и са му видели сметката накрая?Simple Smile
Жегата май мори и темата... Whistling Laughing

В момента го заснемат и от есента ще го гледаме Grinning
Мерси,разтърсих се из сайтовете и 4акам с нетърпение...

# 252
  • # супернатурална #
Злато, ако знаеш колко снимки по без пуловер прегледах за да те задоволя  Flutter

О, Галче, здрасти! Искаш ли да си голдън ретрийвър Joy ?

Зрасти  Grinning Искам. Не знам защо питаш, но по навик съм съгласна. И все пак ще вия, ще хапя или само ще маркирам територия?

Whistling

# 253
Галче, мерсаж зе пуловерестата снимка!  Heart Eyes А ти докато се стараеш да ме задоволиш, преглеждайки безпуловерести дженсъни да не ти ръждяса мотичката  Mr. Green

# 254
  • # супернатурална #
А ти докато се стараеш да ме задоволиш, преглеждайки безпуловерести дженсъни да не ти ръждяса мотичката  Mr. Green

Тц, нямаше чааак толкова много влага  Joy

Общи условия

Активация на акаунт