SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 433
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Инче, честит празник, мила Hug  Да си жива и здрава, много усмихната и днес много да купонясваш ти пожелавам  dance

Ето и един музикален поздрав с любимата наша група от мен Grinning

# 466
Инче, в какво душевно състояние по-точно е Джаред от подписа ти? Grinning Wink
Изи, не знам. Виж, ако питаш за моето  Crazy

Стиче Heart Eyes Така да си падам по Металика, че няма повече накъде.

# 467
  • гр. София
Инче, в какво душевно състояние по-точно е Джаред от подписа ти? Grinning Wink
Изи, не знам.

Защо не си признаеш, че просто той днес дойде да те поздрави подобаващо?  Mr. Green

# 468
Здравейте прекрасни мои, да знаете много ми липсвате  Hug Hug Hug
Упорито гледам да намеря малко време за да направим една среща, но да видим кога Ще стане. Не очаквах толкова много приятели и роднини и желаещи за кафета .....
Прегледах ви набързо и мернах нещо за колажчета, така, че да знаете, върнали се обещавам тържествено да го направя, че тук нямам (на този компютър) нужната програма.

# 469
Инчето, много щастие и време за градинката ти пожелавам  Hug  bouquet

Би, времето на родна земя лети, а  Hug

Розе, пиянската игра яко надрънква,  каквато е веселяшка  Joy

# 470
  • КиТ
Ох цял ден вчера празнувам рождения ден на градинаря две не виждам,чак сега се прибирам,беше адски изтощително,маракана бяха си приготвили доста добра поргарама,ша трябва да тренираме и ние така за тренера bowuu bowuu bowuu

Инче честит имен ден,празник след празник при тебе,бъди жива здрава и всичкото щастие на земята да притежаваш  Hug Hug Hug

Ох неееееееееееее hahaha hahaha hahaha hahaha

# 471
Инче, честит имен ден и от мен, жива и здрава бъди и все така засмяна. Ето нещо, което може да спомогне още малко за по-щастливата ти усмивка:

Розе, страхотна е пиянската игра, много сме се смели на нея. Simple Smile

# 472
  • # супернатурална #
Мисля във дъжда сега да мина
мисля гол във банята да вляза.
Само искам после кат' изляза
гръбчето да подсуши Илина.

Бялата ми риза да изглади
Да опъне ръб на панталона
Да сервира всичките наслади
И да си започваме купона

Аз ще седна тука на дивана
В мене Инка  кротко ще поседне
Ще се гушнем ние двама,
после миличко ще ме  погледне.

Погледът и огън ще запали
с устните си ще го потуша
Тялото и буря ще развихри
Мойто тяло тръпне за това.

Много се извинявам ако досаждам вече с...абе не са точно стихове  Joy но толкова да го обичам това Инче, че думите напират като Сам след "цък"
Ч.И.Д!!!  bouquet

Бии, жмуц и  Hug

Сега ще гледам с какво сте се черпили днес. Стиче, и аз много обичам металика  Flutter  Grinning

# 473
Стиче, и аз много обичам металика  Flutter  Grinning
А така, събрали сме се все с отличен музикален вкус Grinning
Поздрав и за теб тогава, Галче, с друга много любима моя песен.

# 474
  • В средата на времето
Много се извинявам ако досаждам вече с...абе не са точно стихове  Joy но толкова да го обичам това Инче, че думите напират като Сам след "цък"

Оооо, "стиховете" ти са един път Grinning Много добре ги изпипваш Grinning Даже ако пишеш поръчкова поезия, да те цаня да ми сътвориш едно "стихче" и за моя ден ден следващия месец Joy Hug

Аз, като един неистински фен на Металика, харесвам повече комерсиалните им песни Laughing Като тази примерно Simple Smile

# 475
Галче, поезията ти в картинки е върха! Wink С всяко цъкане, все по-горещо става.

Стиче, най-нахално да заявя, че и аз съм фен на Металика - комерсиална и некомерсиална, затова да взема да ви поздравя с това:
http://www.youtube.com/watch?v=6KtF7ql3FJc

Изи, то поне от уважение към избора на Тренера за "успокояваща музичка по време на полет" трябва да понаслушваме Металика от време навреме, за да знаем с какво да го усмиряваме ако се превъзбуди нещо. Mr. Green

# 476

Оооо, "стиховете" ти са един път Grinning Много добре ги изпипваш Grinning Даже ако пишеш поръчкова поезия, да те цаня да ми сътвориш едно "стихче" и за моя ден ден следващия месец Joy Hug

Страхотна си Розе! Даже ми се вижда, че нарядко пишеш, ако може да зачестиш. И аз искам да си поръчам, само дето мойто РД е чаааак ноември, а именният ми ден и той декември  ooooh! Още ме радва разказът за мен и Кас, чета си го редовно. Даже съм си го изкарала на принтер  Laughing

Инче май дарлинг!

# 477
Алеле, какви поздравления Grinning Благодаря на всички Heart Eyes
Галче, ти направо си поетеса Laughing и ох, ох Мастъра Crazy и какво ли още не...

А, и Галче, страхотно признание, и аз те обичам, знаеш Grinning

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 23:57 от Apocalyptic city

# 478
Добро утро Grinning

# 479
  • # супернатурална #
Добър ден и от мен  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт