SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 432
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Празнувате ли?

# 451
Оооо, празнуваме и още как. А ти, Белс, празнуваш ли Laughing

# 452
  • В средата на времето
Та историята е следната: Спомняте си, навярно, че преди около година коментирахме, че Дженсън не успя да вземе ролята на Капитан Америка в новия филм, който ще излезе по кината съвсем скоро.

Дженсън се е убил да е Капитан Америка. Grinning Направо не мога да повярвам, че не са го избрали... ...вероятно не са оценили по достойнство най-правилно изкривените карака в света Crossing Arms Laughing
Жалко, че я няма Би да спретне едно бързо колажче от плаката ти Simple Smile

# 453
Та историята е следната: Спомняте си, навярно, че преди около година коментирахме, че Дженсън не успя да вземе ролята на Капитан Америка в новия филм, който ще излезе по кината съвсем скоро.

Дженсън се е убил да е Капитан Америка. Grinning Направо не мога да повярвам, че не са го избрали... ...вероятно не са оценили по достойнство най-правилно изкривените карака в света Crossing Arms Laughing
Жалко, че я няма Би да спретне едно бързо колажче от плаката ти Simple Smile

Изи, направо си ми краднала идеята за колаж, но никак не се оправям с наместване на глави и лица по снимки... Бичи ако беше тука, най-нахално щях да я помоля да се включи, въпреки че на фантазията ми не й представлява трудност да си представи лицето на Дженсън вместо този ръбльо, дето са го избрали за ролята.

# 454
вероятно не са оценили по достойнство най-правилно изкривените карака в света Crossing Arms Laughing
Ми глупаци са те - Капитанът не ходи а Фърчи, хич няма да му се виждат краката колко правилно изкривени са.

Дейна, картинно си те представих  пред билборда hahaha

Честит празник на градинарките и техния патрон!

# 455
  • В средата на времето
Ми глупаци са те - Капитанът не ходи а Фърчи, хич няма да му се виждат краката колко правилно изкривени са.

Да де..ама ако не ме лъже паметта, той Фърчи с прибрани плътно краци и едната ръка протегната напред , нали? Joy

Дейна, и мен не ме бива с колажите. Никога не съм се пробвала Laughing

# 456
Да де..ама ако не ме лъже паметта, той Фърчи с прибрани плътно краци и едната ръка протегната напред , нали? Joy
Да де, тамън с кривите краци ще придобие перфектната аеродинамична форма  hahaha

Кратко интервю на Джаред от Comic-Con-а в Сан Диего - http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/comic-con-2011-supern … rals-jared-212515

# 457
Да де, тамън с кривите краци ще придобие перфектната аеродинамична форма  hahaha

hahaha hahaha Joy

Направо си го представих. Само че, Суперменът май също летеше така, ако се не бъркам. Grinning А в Суперменски сериал Дженсънчо вече сме го виждАли. В "Смолвил" има само един истински супермен, но го дават само за малко в четвурти сезон Mr. Green

# 458
Добро утро, момичета.
Почерпете се, моля, днес е Илинден и имам имен ден.

Каня ви да ме поздравявате цял ден както намерите за добре Grinning

# 459
Мило, Инче, честит ти празник! Живо и здраво да ти е името, още 100 години да си го почиташ!  Hug

# 460
  • гр. София
Инчееее, честит имен ден!  Hug От здраве да не се отървеш и да си много щастлива!

Ей го моят подарък за теб, с кеф да си го ползваш по всичките му предназначения

# 461
  • В средата на времето
Инче, чести имен ден!  bouquet Hug Името да ти носи много късмет. Винаги! Grinning Бъди жива и здрава!

Един нахилен и щастлив Сам за теб Grinning

...и понеже от вчера темата е много Сам/Джаредова, ще си подаря един Дийн Grinning Heart Eyes

# 462
  • гр. София
Олелеееее! Вижте какво намерих - ОФИЦИАЛНАТА СВРЪХЕСТЕСТВЕНА ПИЯНСКА ИГРА!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5mTUN18AFP4

Не знам дали е пускана, аз сега я открих и се попилях от смях просто  Joy Joy Joy Joy
А музиката е....думи нямам!  Joy Joy Joy Joy

# 463
А, Розе, това е уникално, да.
Обаче не се наемам да го пробвам, че после ще стане като в следния виц

"Еендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо..." Joy

# 464
  • В средата на времето
Инче, в какво душевно състояние по-точно е Джаред от подписа ти? Grinning Wink

Общи условия

Активация на акаунт