SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 370
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро, момичета Grinning

Днес нашият лъчезарен и красив Джаред става на 29 Grinning Да ни е жив и здрав, да ни радва винаги, пожелавам му успешна реализация в професионален, личностен и семеен план Hug

# 436
Здравейте мацки, аз се завърнах от почивка и съм пак при вас!  Hug

Да ни е жив и здрав Джаред, моята слабост. Да ни зарадва с един пълнометражен СПН скоро  Hug

A Mишата е също във Ванкувър за 7ми сезон, тука си е пазарувал от супермаркета   Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 10:22 от Aquariel

# 437
А така, Стиче, дала си тон за песен Grinning
Честит рожден ден на Джаред Heart Eyes слънцето на градинарките Heart Eyes

# 438
  • гр. София
Честит рожден ден на Градинаря!
Да е жив и здрав, да е щастлив в личен и професионален план и да направи шеметна филмова кариера (и да ме вземе за сценарист)

Хайде на градинско парти

Градинарките са се строили вече за поздрав, виждам...

...само внимателно да не стане някой сакатлък от вълнение  Grinning

# 439
Спокойно, Розе, няма да има сакатлъци и произшествия, ще се внимава Laughing
Ето, аз съм строила количките и чакам останалите да дойдат...

# 440
  • В средата на времето
Градинарките са се строили вече за поздрав, виждам...

Розе, ти сигурна ли си, че това не е представителния отбор на Маракана, поздравяващ Градинаря по случай РД-то?...С тези червени бански... Thinking Simple Smile

Да е жив и здрав Джаред! Да има късмета да направи някоя страхотна роля и в киното! Simple Smile

# 441
Точно представителният отбор по гмуркане на Маракана сте заснели. Имахме специално възложение от Тренера да подготвим волната програма за поздравленията на брат му; )

# 442
Ах, Слънчицето златно порастнало с една годинка!
Да ни е жив и здрав Градинаря! Само хубави неща да му се случват!

Поздравления за отбора по синхронно плуване, аз като не мога да плувам, ще ръкопляскам отстрани Laughing

# 443
Честит рожден ден на Джаред и от мен.Вие много хубави неща сте му пожелали затова най-много да добавя едно малко Падалече скоро да има и все така да са щастливи със Женевиев.

# 444
Честит рожден ден на нашето слънчице Джаред!  Heart Eyes
Вие всички хубави пожелания сте му раздали, аз пък му пожелавам една конвеция в България да направи и да проодължава да е все толкова красив, че и по - красив от това да стане! (не че може повече)  Heart Eyes

# 445
  • # супернатурална #
Ох, милото ни слънчице става с още една година по-красив! Да ни е жив и здрав, много успешен и все така...нямам думи вече  Laughing ...слънчев  Heart Eyes

Гледам Маракана ни е изпредварила в строяването, но идем и ние, с черни бански  Wink

Ах, какво весело плажно-градинско парти се очертава  Party

# 446

хайдеееееее да празнувамеееее
 newsm59

nbirthday
                                 ura 
                                          newsm38
                                                          party023
                                                                           Tada
пожелавам на Джаред роля във филм, който да се снима в България и среща с най-готините български фенки

# 447
По джапанки и с чаши в ръце ли сме?  Grinning  Красивият ни той!  Heart Eyes  Да ни е все така прекрасен и много щастлив, че и нас да ощастливява от разстояние  Grinning  Довечера ще се напразнувам качествено  Grinning Еми, много е красив сега, ето и Бела е дала доказателствен мат'рал

# 448
  • # супернатурална #
По без джапанки и с чаши, даа  Laughing А срещу жегите - гвоздеят на програмата - Джаред да ни подуха с ветрилце, Импалко, с ветрилце. Ех, къде сиии, не може рецепциониста да е чак толкова грозен!  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 21:45 от Г. Краули

# 449
Честит рожден ден на Градинаря, да ни е жив и здрав и все така да хубавее. Присъединявам се към пожеланието за малко Падалече, струва ми се, че от него ще излезне страхотен татко. Wink))

А и не на последно място, няма да му се разсърдим ако вземе да заснеме още някой треторазряден хорър, но за по-евтино да го доведат да снима в България.
Тогава ако не направим палатков лагер пред резиденция Бояна, ей-ни на!

Като казах палатков лагер, чакайте да ви кажа на какво си се смях сама днес: (малко е офф-топик, но има връзка все пак).

Та историята е следната: Спомняте си, навярно, че преди около година коментирахме, че Дженсън не успя да вземе ролята на Капитан Америка в новия филм, който ще излезе по кината съвсем скоро. Тогава се пускаха едни коментари става ли г-н Екълс за превъплащение на национален комикс-герой или не, но както и да е, филмът вече е факт и за главната роля избраха друг.

При мен смешното е, че минавам днес през Сточна гара на милия ми градец и там точно на кръстовището за избамкали 20-метров билборд с реклама именно на премиерата на новия "Капитан Америка" с ето тази картинка.

И гледам го аз и си мисля: "Ех, Дженсън трябваше да играе ролята на Капитана, само и само да го видя 1:1 на постер с такава големина и то на центъра на града. Той ако беше, направо бих си направила палатков лагер точно под билборда и ще дебна кога ще свалят въпросното платно, за да го грабна, докато тези от фирмата за монтиране на реклами блеят на някъде". Mr. Green

Такива ми ти работи се въртят из главата ми в жегите.

Общи условия

Активация на акаунт