SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Дейна, ЧРД!
Много здраве и щастие ти желая!

Завчера сънувах, че съм на кънвеншън с 3-4 от вас и си изкарвахме супер! Хилехме се като наръпани краставици на панела на J2 и изпреварвахме всички други на опашките за автографи.
Снимах се с Джаред в стойка Джеймс Бонд и момичето му Blush, а с Дженсън - леко гушнати Heart Eyes Ех, защо не се сбъдват сънищата... Обаче все по-сериозно се замислям за посещение на кънвеншън.  Flutter Та ако замислите посещение на някой, да свиркате.  Peace

# 421
  • В средата на времето
Любимият ми Агент имал рожден ден днес Grinning Hug

bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНЧЕ! baloni

Пожелавам ти от всичко хубаво по много! Hug Каквото си пожелаеш да го постигаш с минимално усилие Grinning Бъди жива и здрава!  bouquet

Обаче все по-сериозно се замислям за посещение на кънвеншън.  Flutter

И аз така..сериозно го мисля...от къде да изнамеря пари.  Grinning Разчитам на половинката за тотото. Обещал е ако спечели да подари едно самостоятелно посещение на кънвеншън  Grinning
Радвам се да те видя Hug Къде се изгуби?

# 422
  • гр. София
Дейна, честит рожден ден!

Пожелавам ти от всичко хубаво по много, а от най-хубавото по най-много! Нека се сбъднат всичките ти мечти! 
Hug

Сонче, ти къде така зачезна от хоризонта? Я да си стоиш вкъщи и да не скиташ толкова много!  Grinning

# 423
 Hug Рози, Изи Hug
Топих си д-то в моренцето, затова изчезнах Grinning Сега вече сме обратно на сушата и жегата, ама нямам нет вкъщи, че ще сменяме квартирата и докато се уредим в новата, ще липсвам често.

Ох, викате да пускаме тото все по-усърдно Crazy

# 424
Дейна, мила, честит празник  bouquet Пожелавам ти много усмивки и положителни емоции през следващата годна. Бъди щастлива, обичана и удоволетворена Hug

Ето и един специален музикален поздрав по случай рождения ти ден Grinning

# 425
Привет моми4ета!
Ве4е сме по4ти на края на 2ри сезон и нещата стават все по интересни.
4етох рецензии за  последните 21 и 22 епизод и отвли4ането на Сам и другите деца ,които са пораснали и са като него ,и 4акам с нетърпение да се върне мъжа ми и да гледаме 18 и 19 епизод дове4ера като легне детето в 20 4аса за ги наближим по-бързо.
 За съжаление само по 2 ,макс 3 епизода гледаме на ве4ер и напредваме бавно.
Ве4е и аз виждам супернатурал навсякъде:)
ПОЗДРАВИ НА РОЖДЕНИ4КИТЕ !  bouquet

# 426
Танче, честит рожден ден!

П.п. Много раци тук, много нещо, че и Градинарят и той Grinning

# 427
  • КиТ
но само ви уведомявам, че 16-17-годишен Сами броди необезпокояван из Пловдив и само се моли да бъде уловен... от някоя папарачка с много пиксели на камерата на телефона. Simple Smile  Рапортувам чак сега, защото 2 дена липсвах от хоризонта и сега смогвам да ви изчета.
Започвам всеки следобед да ходя и да се разхождам на същото място, ха-дано видя и Дийн. Wink

Ойййййййййй,на Какааааа,преселвам се в Пловдив  Whistling Whistling Whistling Whistling

Дейна Честит Рожден Ден,много здраве, щастие,късмет и бъде безкрайно обичана:hug: Hug Hug

# 428
Дейна, честит рожден ден!

Много щастие и усмивки ти желая!  Hug

# 429
Елате да си говорим, стига работихте Grinning

# 430
Брях! Започват значи да снимат! Урааа!!!
А за това, че Екълс е киквал ас, не съм се и съмнявала. Mr. Green

# 431
  • гр. София
Така, така, стига са почивили. Омързеливиха се нещо напоследък.  Mr. Green
Хайде да се трудят сега, пък наесен ще ги видим какво са сътворили.

# 432
  • # супернатурална #
Къде си, Дейна, тук ела, подай ми книга!
Че лудо се желание надига
за четене литературно на уше
а после практикуване "куше"

Да те разлистя лист по лист с ръцете,
да ти прегледам всеки всеки ред по ред
а после във очите ти, и двете
да се удавя, щот' съм лош поет.

Но стига рими,
(хайде, захапи мИ)
и стига проза
(туй е нова поза)
със думи прости, бейби, в този ден
реших да ти дарявам само мен!

Танче, слънчице, Ч.Р.Д!!! Желая ти двете зелени звездички с мъничко златничко по средата да ги видиш на живо, от близо!

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 17:12 от Г. Краули

# 433
Момичета, Hug Hug Hug

Благодаря ви за страхотните пожелания! Наистина направихте деня ми незабравим и тук и във ФБ! Simple Smile Обичам ви и благодаря, че сте част от живота ми! Simple Smile

Галче, римите в картинки ме събориха на кревата от смях! Сега само чакам баш-читателят да се появи, че да направим едно литературно четене заедно. Simple Smile Simple Smile Благодаря ти! (И да беше предупредила за разбиващата последна снимка, която си сложила, че неволно имаше едно: "Ох, ох, оооох!" В толкова голяма резолюция я нямах!) Simple Smile

# 434
Тооолкова бавно зарежда нетът, че си помислих: "Я, Галчето е сътворила празнично хайку за Дейна  Grinning"  А то било почти дълго страстно стихотворение ммммм Дай, Боже, всекиму такива приятности

Общи условия

Активация на акаунт