SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 269
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Аууу, изпуснах Аморето си, край.
Аморе, целувам те за из път и ще чакам все пак поне веднъж за толкова дълго време, да пишеш. Целувки Heart Eyes

И песен Grinning

# 406
Импалка, хубав път и приятна почивка! Ще те чакаме обратно и ще поддържаме огъня у братята, не бой се. Simple Smile

Розе, много забавни наградки си пуснала, Simple Smile Веселих се от сърце на стихчето, където Галя играе на криеница.

И да не ми е съвсем гол поста, ето една снимка, на която ако познаете от първия път кой е, шапка ви свалям. Simple Smile Аз я виждам за пръв път и се влюбих И в тази версия на агнешкото:

# 407
  Кофи тайм  Hug  Приятен уикенд, дами, а на Импалка и приятна ваканция  Hug  Аз също се изнасям в морска посока, но съм на 1 лаптоп разстояние.

Дейна, прекрасно е младото Тренерче  Grinning  Мацката ми прилича на Джесика Алба, но само ми прилича, може и да греша.

# 408
  • # супернатурална #
Добро и от мен!
Люс, лек път и на теб и топни д-то заради нас  Laughing
И моя пост не е съвсем гол, наметнал е една жилетчица. Поздрав за любителките на Дженсън ала агнЕ - Дейна и Златото, дето много ни бяга напоследък. Знам, че и Изи няма да му възрази  Laughing

Ех, жираф да си!  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 09:54 от Г. Краули

# 409
добро утро и от мен

това на снимката определено са Дженсън и Джесика Алба. Нали заедно са участвали в "Dark Angel"

Импала, вече ни липсваш!!!!!!

хайде понеже ми се струва малко хладно навън Simple Smile да позатопля малко атмосферата

# 410
Като никога да си пусна телевизора и на Нова телевизия дават аааааааааааааа Джаред с една бяла риза в един филм дето упорито не гледах, с някакви руси близначки - NY Minute или нещо такова...
Обаче е толкова сладъъъък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 411
Като никога да си пусна телевизора и на Нова телевизия дават аааааааааааааа Джаред с една бяла риза в един филм дето упорито не гледах, с някакви руси близначки - NY Minute или нещо такова...
Обаче е толкова сладъъъък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А аз този филм го изпуснах.Много късно видях , че ще го дават. Иначе по axn всяка събота и неделя дават Dark Angel с Дженсън.Сега е втори сезон.

Намерих едни снимки дето не бях виждала.И тримата  са много сладки на тях
http://img268.imagevenue.com/galshow.php?gal=gallery_1302866218547_69lo

А забравих.Приятна почивка на отпускарите.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 14:14 от jennifer3

# 412
  • КиТ
Няма да редактирам, защото това, което открих заслужава нов  пост  Joy
http://theuglydance.com/?v=rsnudyrnvz

http://theuglydance.com/?v=okzbfdrfvf

Oх, и правят каквото им кажеш  ooooh!  Joy Joy

Ох не успях да разстроя Джаред Crazy Joy Joy Joy,тенкс Галче разпилях се с това,запазвам си го нейде  Crazy

Импалка приятно прекарване,дано да успееш да драснеш 1-2 реда и най-вече да случиш на услужлив рецепционист  Flutter Flutter Flutter

И на всички отпускари приятно прекърване  Hug Hug Hug,аз чакккккккккккккк септемврииии Cry Cry Cry

# 413
Както винаги, нетът по морето е мани мани, уф ...  Здравейте, девойки  Hug  Докато видя всички прекрасности, които сте постнали, изхабих запаса си от нерви за цял ден, то не беше зареждане, не беше чудо  Crossing Arms   Надявам се да успея да хвана по-добра връзка, обикаляйки по стаята и терасата  Joy    Само да кажа, че снощи засякох бледо копие на Сам, продаващо сладоледи Рафи, рапорт даден  Peace 

# 414
  • # супернатурална #
На кое море? На коя улица? И как така бледо, не се е изпекло ли  Laughing Ех, как ми се дояде Рафи  Joy

# 415
На кое море? На коя улица? И как така бледо, не се е изпекло ли  Laughing Ех, как ми се дояде Рафи  Joy

Галче, само за справката да те уведомя, че в петък по ракиено време (къмто 19.00 ч.) на главната, някъде около Халите  в нашия град засякох копие на Сам, но от агнешкия му период. Ръст, прическа, усмивка - почти 1:1 (почти казвам, щото на телосложение имаше още какво да се желае, но иначе момчето биваше). Чак се зазяпах (което не ми се случва за първи път). Немислимо беше да правя снимка, че щяха да ме арестуват като луда, но само ви уведомявам, че 16-17-годишен Сами броди необезпокояван из Пловдив и само се моли да бъде уловен... от някоя папарачка с много пиксели на камерата на телефона. Simple Smile  Рапортувам чак сега, защото 2 дена липсвах от хоризонта и сега смогвам да ви изчета.
Започвам всеки следобед да ходя и да се разхождам на същото място, ха-дано видя и Дийн. Wink

И я да побързам със закуската и да ви почерпя по повод това, че днес (само ден преди Джаред), съм рожденничка и ставам на ...... колкото става и той минус 1. Simple Smile 

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 01:15 от Dana_Scully

# 416
Дейна,честит рожден ден!  Hug
Да си жива и здрава и всичко най - хубаво ти желая.   bouquet

Извинявай за тъпите пожелания, в 1 и 30 сутринта не съм много адекватна.  Laughing

# 417
Дейна,честит рожден ден и от мен.

http://prikachi.com/images/340/3532340S.jpg

# 418
Танче, голяяяяма да порастнеш, че има още много накъде  Hug  Честит Ден Ден  Hug  Бъди ни здрава и успешна, и щастлива, и красива, и обичана, и... и...  Hug  И благодаря за инфото за Самито  Grinning  Дали е постоянен в маршрута си, за да го причакам и да го погледам зазяпано  newsm78 Joy  Днес ще ида да инспектирам сладоледаджията  Mr. Green

# 419
Танче,
ЧРД!
ти си една прекрасна жена, която се справя успешно и в професионален и в личен план, така че ти желая просто да продължаваш в същия дух
а за мечти винаги има място, така че дано се сбъднат една-две през следващата година

Канзас вече ги видяхме на живо, време е и Дженсън да .... видим

само за теб

Общи условия

Активация на акаунт