SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 486
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро. Чакай и аз да ви сложа нещо за гледане.
http://www.youtube.com/watch?v=2b6wyY-wp9M
Спойлер, и то голям Laughing Аз до септември така или иначе ще го забравя, та го изгледах Grinning

# 526
  • гр. София
Здравейте  Hug

Злате, да ти е жива и здрава дъщеричката и да бъда много щастлива!

Аз може ли пак да повдигна въпроса - нещо, така, за среща да се организираме?  Rolling Eyes
Докаго се натуткаме лятото ще си отиде.

И да сложа едни снимки, които лично аз не бях виждала

Явно си пада по puppies

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 11:00 от Зимна роза

# 527

Продължаваме да чакаме гаг рийла. Wink ... в пълният му вариант. Около 2-3 минути можете да видите тук: http://www.youtube.com/user/ArcherN85#p/a/u/0/lLTxg6wYtXk

Обожавам ги просто  Joy

# 528
  • # супернатурална #

Продължаваме да чакаме гаг рийла. Wink ... в пълният му вариант. Около 2-3 минути можете да видите тук: http://www.youtube.com/user/ArcherN85#p/a/u/0/lLTxg6wYtXk

Обожавам ги просто  Joy

И аз, и аз!!! Милите ми прекрасници  Heart Eyes

Нещо сладко към следобедното кафе?

Ох, пак е зачервил бузки  Blush

Тук още снимки.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 16:14 от Г. Краули

# 529
Момичета,  Hug  потъвам в снимки.  Благодаря! Не ми се ще да го кажа, но изглежда, че Джен прави щастлив Градинаря. И така, по този начин, аз също съм по-щастлива, и в тази причинно-следствена връзка би следвало да харесвам Джен. Харесвам ли я?  newsm78

# 530
Гаговете са страхотниииии:

и едно многооооооооо сладко:

[on similarities between Dean and Jensen]
    “We’re both what?”
    “Hot”  [-]

# 531
и едно многооооооооо сладко:

[on similarities between Dean and Jensen]
    “We’re both what?”
    “Hot”  [-]

Хот-е не, ами направо "smoking hot". Simple Smile Пуши, пуши! Grinning

Момичета, мерси за споделеното клипче с малкото Сами - туй според източниците е епизодът, който Дженсън режисира и ще го видим трети от седми сезон.

И доказателство колко земни и свестни са ни момчетата и как хич не се правят на велики и са готови да се снимат с фенове буквално където ги хванат: http://www.youtube.com/watch?v=KmD3XFbwQMw&feature=share

(Умрях си от яд! Иска ми се и аз да съм там - за гушната снимка с Дженсън давам... половин отпуска на Средиземноморието).

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:31 от Dana_Scully

# 532
  • # супернатурална #
Клипче с Джаред (само началото си струва да се изгледа десетина пъти) , с Дженсън и засмян Миша

Относно гушкането - искам, как да не искам. Но се чудя как ще намеря сили да го пусна след снимката  Tired

# 533
    Невероятен е!  И как много и сладко използва жестикулацията, нашироко някак  Grinning   Но и да, всички са сладури, аз просто не мога да се въздържа да не точа градинарски лиги  Grinning

И добро утро  Hug

# 534
Moмичета незнам дали е обсъждано, но ей сега зяпах тези снимки из тъмблр-то

и извода е очевиден, приемното тяло на Кастиел няма да издържи първо на всичките "погълнати" души и второ както не понесе дявола, така няма да може да понесе и новият бог.  newsm78 Уф как ми е криво, че точно Кас трябваше да се превърне в това. Дано Крипке ни изненада пак  Peace

И да ви кажа колко странен сън имах снощи. Сънувам аз, че съм на СПН конвент и в една зала, седнали на една маса са Джаред, Дженсън и Миша и подписват и има опашка. И такива хубави ни бяха, ухилени, весели...и аз се нареждам да чакам. Но се усещам, че нямам лист и хартия и тогава мъжо ме привиква да търсим и излязохме от залата. Връщаме се и гледам празна зала, масата празна, няма никой. Значи толкова криво и мъчно ми стана насън. И днес цял ден ми е криво. Каква съм каръчка а?

и нещо за мараканките:

и градинарките:

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 17:24 от Aquariel

# 535
Така и така няма никой Grinning да взема да си попиша сама.

http://www.flickr.com/photos/sdnatasha/with/5977230796/

Цитат
Ох, пак е зачервил бузки
Галче, права си, пак.

А, докато се натуткам и то дошъл някой да ми прави компания Grinning
Мирка, и аз това го видях сутринта и си помислих същото за Кас.

# 536
  • # супернатурална #
М, ти пусни Джард Червенобузи  Heart Eyes пък чакай да си сама  Laughing Милото, ако удари 200 грама рИкия, не знам как ще е  Laughing
Мирка, от съня ти се налага един извод - не води супружието на конвенция, дори и на сън! Ако беше сама хич нямаше да се върнеш за дребна подробност като лист. Той автографа и на кожа може  Mr. Green

В една страница от ФБ изскочи тази снимка

Не знам дали е 100 % сигурно, че е Джаред, но долавям прилика и лекинко почвам да се разтапям  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 18:18 от Г. Краули

# 537
Я, колко е тихо и спокойно днес тук... ако не ми стоеше браузъра непрекъснато отворен, щях да си помисля, че темата ни е отишла на втора страница...

Джаред - и пораснал и бебешки такъв (ако е той) е истинско сладурче.
Дженсън обаче е красавец Heart Eyes

Мирка, хубаво те е посъветвала Галчето съпружие и Дженсън и Джаред да не се засичат в едно помещение, пък било то само и насън Mr. Green Моето например отскоро проявява нездрав интерес към плаката на момчетата, който съм си закачила от задната страна на вратата на килера - да си ги гледам, докато влизам да търся дъската за гладене (ако знаете каква примерна домакиня съм станала откак е там - гладя и преподреждам бурканите на всеки 2 дни... Mr. Green)... предлага точно над главите им да си окачал дартс-а, представяш ли си... Изгледах го свирепо и не посмя да го направи... засега. Иначе ще се лее кръв! Simple Smile

Това със сигурност ли са снимки на Мишата от началото на сезона? Дори и да е Бог, нагълтал се с души, мисля, че ефектът не би трябвало да е такъв на разпадащо се meat-suit.. все пак е бог или поне се самообяви за такъв.

Градинарки, поздравявам ви с това:

Очаквам също толкова готин поздрав за Маракана. Simple Smile

И още нещо забавно и леко в духа на последния фен-фикшън, който пусахте дружно тук:  http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/casting-the-aveng … for-tv-48225.aspx
БъдиТВ са направили класация кои биха били най-подходящите актьори и актриси да изиграят герои от комиксите. На Джаред се е паднало да играе.... могъщ скандинавски бог (Тор).

Миии... няма да го върна, ако реши да поразмаха Мьолнир и из моята спалня. Wink
(Ух, това прозвуча много мръснишки, но Галчето и Импалка сигурно спят и слава богу не забелязаха) Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 01:33 от Dana_Scully

# 538
Дейна, един мини поздрав от мен за добро утро   Hug  Много приятно се настроих за деня след щедрия ти по градинарски подарък  Grinning  Е, няма друг такъв гъвкав градинарски маркуч  Joy  А ти наблягай на домакинските задължения в килера, няма да се излагаме като домакини  Grinning 

Мирка, ти напоследък малко сънуваш или не споделяш  Grinning

# 539
Дейна вчера я туитна снимката от снимачната на 7ми сезон "I'll never again trust someone I meet from a craigslist personals post who claims to be "disease-free." http://c0013879.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/x2_75f621e"  

Да бог е ама все пак преди да стане бог е бил просто ангел в приемно тяло и след това в това приемно тяло става доста сериозна трансформация, след поглъщането на огромната енергия и създаването на това ново същество наречено бог. Аз мисля, че точно така ще стане, ще започне да се разпада...горкичкият Джими Новак,  и за него съдбата е тежка  Confused

Дейна много хубаво си направила с килера, аз нямам къде да закача Кастиелският лик. Освен от вътрешнатa страна на някоя тенджерка, колко манджи ще въртя само  Laughing

За съня - да взех си поука, другият път Васко ще си стои в къщи ако иска можем да му намерим някой конвент на кака Джоли или Диаз  Laughing Другият път скачам направо на масата !  hahaha

Люс наистина може би защото почнах работа и се уморявам доста, почти не сънувам, но този конвеншънски сън беше толкова реален, че още гледам Васко на кръв  Angry

Eто една братска дискусийка на тема "кой е по-секси" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт