SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 437
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Леле колко е грозен Дийн, въобще не прилича на Дийн, а на някакъв странен тип със стиснати уста Simple Smile

Много се радвам, че се запознах с Розето  и се видях с Инчето, въпреки скуката  Hug Mr. Green Има и снимки, ще покажа или довечерка или утре  Hug

# 661
Мирка, радвам се, че сте се запознали с Розето  Grinning Понеже ти, Ина, Бела, Дейна познавате Розето, по онази теория за 6-те стъпки и аз познавам Розето  Grinning  Приятно ми е  Hug bowuu  , Розе !  Малка и качествена група сте се събрали  Grinning  Другият път повече!

Със скулптурните фигури все нещо не е наред, не знам как така се получава. И все са по-ужасни от оригинала!  Тази много далечно и грозно напомня на Дийн  Crossing Arms

# 662
Пак съм аз. Ето и интервю на Марк Шепърт 'Supernatural' Interview: Mark Sheppard on Demons, Spoilers and Bad Guys http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-interv … ark-sh-41288.aspx Малко е дълго, всъщност доста.
И ако обичате да готвите тук може да разберете как да си направите кекс във форма на Импала.Изглежда доста вкусно, но аз не съм много по готвенето.
http://www.badassdigest.com/2011/08/04/borders-line-be-a-badass-baker-2

Съгласна съм за скулптурата на Дийн.Копието е винаги по бледо от оригинала.Предпочитам оригинала.То не знам дали има някой да мисли иначе.

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 11:11 от jennifer3

# 663
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден  Grinning

Инче, тия ги разправяй на някой друг. Много мило, че искаш да ни утешиш като ни метнеш, че е било скучно, ама не ти се връзвам  Laughing Така че си чакаме снимките  Whistling

Джен, само като си представих опитите да напъхам Джаред в колата, Импалко, в колата, и ме напуши як смях. Такова е нюньо, че ако искам да ги кача и двамата трябва да легнат върху капака, Импалко, върху капака  Joy

# 664

Бела умря.... ако се съживи, ще пусне новата тема.....

# 665
Aaaaaa!!! Shapeshifter!!!

Галче, честита придобивка Hug . Напредваш с едно стъпало към висшия пилотаж, нирваната на шофьорите - карането на Импала bowuu . А тя поема доста добре и двамата Уинчестър едновременно Wink .

# 666
  • # супернатурална #

Не си. Чувам те как дишаш. Тежко  Laughing

Сигурна съм, че можеш да понесеш още

Импалкоо,  Hug Предупреждавам те, че съм калпав шофьор. Като нищо ще те очукам...малко  Laughing

# 667
Ако щете вярвайте, спя с абсолютно така изглеждащо горнище на пижама Joy

# 668
Споко, няма да ми е за първи път Joy ...

# 669

по повод тази снимка, чета в тъмблр-то, че са се събрали -Дженсън и Джаред и Миша и са си свирели на китара и са си мечтаели ние да сме там...опс това е моеята мечта  Laughing АМа тренера нещо поизгорял ми се вижда  Wink

# 670
  • # супернатурална #
Инче, другия път гледай кой какво облича сутрин, сигурно на теб ти е оставил нЕкое пуловерче, да се мъчиш в тия жеги.

Споко, няма да ми е за първи път Joy ...

Оо, сравнение с якото очукване от Дийн, моето ще е като лека прелюдия  Flutter

Кой обичаше черно-бели? Май Изи

# 671
Не си. Чувам те как дишаш. Тежко  Laughing
Сигурна съм, че можеш да понесеш още

ох, ох, .... имам асистолия....

Ако щете вярвайте, спя с абсолютно така изглеждащо горнище на пижама Joy
[/quote]

с такова горнище????? с такива рамене??? с такова лице??? с такива устни????

# 672
Само с дрехата, Белс, само с дрехата Laughing
А относно пулоерчето, Галче, такива взимам (бих взела, о, да) от Джаред. Аз при Дженсън не бръмча Mr. Green

# 673
  • # супернатурална #
Знам, че това ти е любимото

A също така знам, че без какпка жал би взела и ризата от гърба му...

Клечката от устните му...

Коланът от дънките му...

Моа оси  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 15:45 от Г. Краули

# 674
  • КиТ

Ох гледам тая корица и само един сериал,от тея изброените не съм гледала,направо не знам кво да кажа за себе си ooooh!

Гледам среща е имало,как тъй скука бре,това да не за да не съжаляваме,че не сме били...ммммммммм....не може да не е имало някви изцепки Naughty Joy Joy Joy Joy

Галче честита колица,безаварийно да я караш Hug Hug Hug

Аз леко се изгубих,че станах работничка нямам време за нищо Shocked Joy Joy Joy
 Въх искам вече почивка  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 15:48 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Общи условия

Активация на акаунт