SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 225
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Ина ли е най-големмият хищник?  newsm78  Да остави момчето по кожа само! Надявам се да поразметне малко трофеи и насам, няма да се разсърдя на гривничката или на очилата  Mr. Green

Галинче, да си фъркаш леко с новата колица!  Hug  И, умната!

По тази технология от всеки кекс мога да извъртя някой горещ Джаред примерно, ядящ се с подухване  Grinning  Благодаря за идеята  Grinning 

# 676
  • # супернатурална #
И аз така измайсторих (не в кухнята, разбира се  Laughing) нещо за подухване, облизване, прилапване. Да ви е сладко.

# 677
Oсмукване?

# 678
  • # супернатурална #
 Joy
С думи прости - здраво Е..дене 
 ooooh!

# 679
Тъкмо вечерях.Благодаря ви за десерта  chef.Много е вкусен.

# 680
Ха! Люси, аз и хищник Grinning Аз само си приказвам, и приказвам, и  приказвам...

Галче, благодаря за разнообразието. С удоволствие ще взема №1 и №2 и ще поръфам (материята, не друго Mr. Green)
На №3 вместо клечката, мисля по-добре устата (въх Crazy)
№4 и №5 - мммм, не знам, опасявам, че ако взема колана, няма въобще да се стигне до №5, щот ще съм припадо-приритала. Но знае ли човек, може пък друго да стане Whistling

А иначе такава торта директно бих пльоснала в лицето си или лицето в тортата  Mr. Green (стига да съм сама).

# 681
Скромно бих седнала върху горепосочената торта: 'Мерси боку, мосю.'

Лелеее Shocked !!! Ако балансира на това, което си мисля... Въх Crazy ! Браво, Мат, браво, Коен!

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 22:40 от Impala

# 682
Ново видео от Ash:

Поздрав! Heart

# 683
  • # супернатурална #
Е много му (и) се получават клипчетата!   bouquet , Дейна.
Въпреки, че  бяхме малко разочаровани докато го гледахме, 6-ти сезон за мен си е много добър сезон. До този извод стигнах като го изгледах повторно, този път наведнъж.

На  Инчето и Импалка, които  се насочват с различни части към тортата пожелавам от трите бенгалски огъня да уцелят най-големия  Mr. Green

Няколко снимки на които не съм попадала или пък съм ги забравила  newsm78

Да сте чули нещо за конвенция в Бостън?

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 01:32 от Г. Краули

# 684
Цитат
Да сте чули нещо за конвенция в Бостън?
Чули сме, да. Ето линк.
Галче, събра ли багажа, мило Grinning

Добро утро и приятен ден на всички Simple Smile

Ето и една снимка от Boston Con.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 10:17 от Apocalyptic city

# 685
  • # супернатурална #
Ауу, малко ме заболя. Обаче Градинаря е с потресающи обувки  Joy

Галче, събра ли багажа, мило Grinning

В процес на събиране съм. Голяма част от него още е...навсякъде  Mr. Green

Значи конвенцията приключва днес? И Дженсън не участва? А къде са ни снимките  Crossing Arms  Laughing

# 686
Галче,
Снимката на Мат (*прехап*) е точно от караокето от конвенцията.

На  Инчето и Импалка, които  се насочват с различни части към тортата пожелавам от трите бенгалски огъня да уцелят най-големия  Mr. Green
Ще уцелим, разбира се - както обикновено истината е по средата. Ще хвърчат искрящи частици, ще се лее радост, ще пръска щастие наоколо.

Поздрав с песента от подписа ми Heart Eyes - не знам как е минала под радара ми, а сякаш е писана за мен Flutter .

# 687
  • # супернатурална #
Отвръщам на поздрава с поздрав - същата песен, на възможно най-добрия фон

По повод конвенцията - оплаквам се на супружието, че няма снимки и той - "сигурно са били засекретени, щот' са се снимали голи" и на мен реакцията просто ми изби неконтролируемо- опулих се оплезих се, с други думи улОви ме, май това му беше целта.

.. ще се лее радост, ще пръска щастие наоколо.

Тогава да питам: ДупИто от аватара ти олято, опръскано или запотено е  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 15:45 от Г. Краули

# 688
.. ще се лее радост, ще пръска щастие наоколо.

Тогава да питам: ДупИто от аватара ти олято, опръскано или запотено е  Rolling Eyes
Хехехе, по какво ще познаете, че е ваканция - Галчето и Импалка пак се вихрят на пълни обороти! Happy times! Grinning

Eто тука малко снимки от течащата в момента конвенция (и по-скоро от традиционната "Закуска с фенове", която организаторите правят): http://lockerz.com/s/127455750

# 689
Предпочитам си го запотено, но ако изпусна контрола става и другите работи, плюс нахапано, нашляпано... Страст - какво да я правиш Rolling Eyes ?

Обожавам тази сцена и не само да я гледам, но и да я слушам.
Галче, ще ми липсваш другата седмица Hug Hug Hug .

Бостънската конвенция явно е пълна скука Confused .

Общи условия

Активация на акаунт