Отслабнахте ли "завинаги"?

• 64 556
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Страхотна е идеята на Нана със снимки преди и след. Поздравления и от мен и очакваме и другите да се похвалят нагледно с такива добри постижения Peace

# 166
Какви постижения?
Аз темата я разбирам, не за онези, които са решили да загубят 20-30-50 кг, а за тези, които вечно се борят с 2-3-5. И продължават да се въртят около храненето, издевателствайки над себе си, загърбвайки редовното движение.

# 167
Страхотна е идеята на Нана със снимки преди и след. Поздравления и от мен и очакваме и другите да се похвалят нагледно с такива добри постижения Peace

Е, все пак темата не е с такава цел  Wink Имаше такава тема в диетичния подфорум и наистина имаше какво да се види  Peace Можеш да я потърсиш, ако ти представлява интерес.

Иначе, Нана съм я признала отвсякъде. И винаги я давам за пример на познати, които все се борят с едни кила, ама само си мислят, че се борят  Mr. Green Щото не може 10 дена да си на диета и после 20 дена да се освинваш отвсякъде; и после с начале  ooooh! Това си е един омагьосан кръг. Постоянство му е майката и тотална промяна на хранителните навици. Нана вече го е разбрала и й личи   bouquet

# 168
  • София
Какви постижения?
Аз темата я разбирам, не за онези, които са решили да загубят 20-30-50 кг, а за тези, които вечно се борят с 2-3-5. И продължават да се въртят около храненето, издевателствайки над себе си, загърбвайки редовното движение.

Част от тези, които са загубили 20-30-50 кг също се въртят в един и същ омагьосан кръг, но там ситуацията е по-тежка просто. Защото тук не става въпрос за суета и фръцкане пред огледалото колко е красив някой, а за здраве.
Защото има много, които свалят 20 и качват 30. И пак започват отначало.

# 169
Нана, в никакъв случай не принизявам това, което ти правиш или другите жени в това положение.

Идеята ми е друга. Образно - ако искаш плосък корем, не гладуваш 5 дни, за да стане такъв за кратък период от време, а регулярно правиш упражнения, за да го имаш постоянно. Сега пак е на мода клишираното - "по-добре един месец срам на плажа, отколкото 11 мес. пот във фитнеса", все по-често го засичам като нечий статус.

# 170
  • София
Нана, в никакъв случай не принизявам това, което ти правиш или другите жени в това положение.

Идеята ми е друга. Образно - ако искаш плосък корем, не гладуваш 5 дни, за да стане такъв за кратък период от време, а регулярно правиш упражнения, за да го имаш постоянно. Сега пак е на мода клишираното - "по-добре един месец срам на плажа, отколкото 11 мес. пот във фитнеса", все по-често го засичам като нечий статус.

Кейси, аз пък в никакъв случай не се стремя да изтъкна постигнатото. Просто обяснявам, че в тежките случаи на затлъстяване само регулярни упражнения не помагат, ако не се спазва режим на хранене.
Диетите като приложение при хора, които имат да свалят 2 килограма не са добър вариант. Особено когато са само за замазване на положението. Т.е независимо от теглото, което някой иска да свали трябва да има цялостна промяна, а не просто 10 дни на вода и ябълки и после пак отначало.
Дано този път се изказах ясно.

# 171
Хм, аз пък разбрах темата като - успяхте ли да задържите постигнатото? Защото за мен периодът на отслабване беше супер лесен. Свалих 25 кг. и какво? Нищо, върнах си ги.
Дали си успял да отслабнеш завинаги, можеш да кажеш след 2-3-5 г. и повече години...

# 172
  • София
Хм, аз пък разбрах темата като - успяхте ли да задържите постигнатото? Защото за мен периодът на отслабване беше супер лесен. Свалих 25 кг. и какво? Нищо, върнах си ги.
Дали си успял да отслабнеш завинаги, можеш да кажеш след 2-3-5 г. и повече години...

Да, точно това е темата, Не се сърди.
Но ти самата преди няколко поста каза, че всъщност не си променила из основи начина си на хранене. И на биропиене  Grinning

# 173
Сега пак е на мода клишираното - "по-добре един месец срам на плажа, отколкото 11 мес. пот във фитнеса", все по-често го засичам като нечий статус.

Е, то си и личи. Гледам и не вярвам на ушите си, дет се вика - децата в днешно време плашат окото. Вероятно 70-80 % са с наднормено тегло. А още по-лошо е, че това се приема за нормално от родителите, вместо да се вземат мерки Овреме. Често се сблъсквам с явлението да ми обясняват как децата ми са доста слабички и трябва едва ли не да ги охраня подобаващо, че да заприличат на връстниците си, въпреки съпътстващите ги "възрастни" заболявания - високо кръвно, проблени със сърцето, диабет и т.н..
Пък аз се радвам, че децата ми са слабички, много подвижни и жилави (да са ми живи и здрави), на фона на грозната гледка, с която се сблъсквам всеки ден. Ама нищо чудно, имайки предвид, че аз самата съм окачествявана като анорексична  Mr. Green

# 174
Но ти самата преди няколко поста каза, че всъщност не си променила из основи начина си на хранене. И на биропиене  Grinning

Да, не полагах особени усилия след НВД-то и 2 години ги задържах, даже паднах още малко. Но НВД-то и на мен ми излекува желанието за сладко, + това като цяло никога не съм прекалявала с храната. И след диетата на плодове - всичко се промени. Но, всеки си пати от акъла, няма кой друг да обвинявам, че съм си правила експерименти...

# 175

Да, всеки говори от собствен опит, но повечето тук се въртят в омагьосания кръг на няколкото кг.
Какво спортуваш, Никол?

# 176
Отслабване "завинаги", само ако си смените режима "завинаги". Това е, когато спрете да чувствате диетата като диета.    Peace

Не го правя, за това и питам  Wink
Всеки се оплаква, че много дебелее по празниците, за това питам тези, при които е такъв случаят, защо е така

Такива са ни традициите, балкански, щедри и вкусни. И за къде ще бързате на връх коледа, че да се разминете само с по едно кафе, а? Joy

# 177
не знам с торта ли, без ли, с едно парче или с две, аз водя от години вечна битка. 52,5 са моите идеални килограми, над 53 вече съм пуфкафка, а под 51 изглеждам зле, сива и повехнала. вечно се боря с 2-3 килограма и си играя на пинг-понг с тях непрекъснато. нямам енергия за никакъв спорт, просто ограничавам сладките неща и резултатът настъпва веднага. плодове не понасям, освен праскови,  но и към куп храни имам алергии/с глутенова ентеропатия съм, и към млякото/.
та, завинаги - не, непрекъснато съм в битка Mr. Green

нана, просто недоумявам как си се изпуснала да качиш толкова килограми! отслабнала изглеждаш съвсем различно и много по-млада. многото килограми според мен качват години.

# 178
Винаги съм била слаба, но с изразена мускулатура - от балета..
Когато спрях активния спорт за 1-2 г качих 10-на кг без да се усетя.. ooooh!
Един ден се видях в огледалото и онемях..3 месеца ядох само по 1 салата на ден, свалих 12 кг, а след това вкусовете ми тотално се промениха. Започнах да се храня умерено, бе да се лишавам от нищо.
до ден днешен се движа между 48 и 52 кг. След това се чувствам слон и взимам мерки.
Истината е, че не храната ми пречи, а алкохола.. Sad

# 179
  • Варна
Винаги съм била слаба.
Истината е, че не храната ми пречи, а алкохола.. Sad
Сякаш аз съм го писала.
Спрях виното, чакам резултати  Rolling Eyes, че съм се позаоблила.

Общи условия

Активация на акаунт