ДЕЦАТА НИ ЯДАТ НАЙ-НИСКОКАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ

• 44 208
  • 642
  •   1
Отговори
# 495
Че домата е плод, плод е.
Ама защо го нареди до мандарините и портокалите, като не им го дават в плодова салата, поръсен със захар?    Laughing

Ако може без лекции   Peace
Програмата все пак се нарича "Училищен плод", не знам от какъв зор е домата там, и аз не му се радвам особено, моето дете не е още първи клас, това чувам от познати

# 496

Носил ми е в къщи такъв морков. Жалко че не го снимах. Трудно е да го припознаеш за храна. Половин огромен морков - неизмит и необелен.  Rolling Eyes

Точно това имах предвид, въобще не е важно дали Нещото става за ядене, 90 % отиват директно в кофата, ама Програма си върви, родно българско  Confused щото сме много богати.

# 497
Точно това имах предвид, въобще не е важно дали Нещото става за ядене, 90 % отиват директно в кофата, ама Програма си върви, родно българско  Confused щото сме много богати.

Да, за да може после да се ударим в гърдите, че децата се хранят здравословно в институциите, а истината е друга.
Каква храна, Краси, е мръсният, нацепен морков, точно каквито дават на зайците и козите в зоопарка?
Всички плодове, които децата получаваха, с изключение на бананите (от тях - по половин!) и мандарините, бяха като морковите. Да - доматчета също имаше, радвам се, че училището се отказа от тази програма, ръководството съвсем правилно прецени, че не си заслужава всичката бумащина за тази пародия.

# 498
Половин банан? Как се дава това чудо на децата?
Това ще да е соц. остатък, когато бананите бяха екзотика пазарна.
Да не говорите за уникалното изпълнение на българския вариант "безплатни закуски до ІV клас" или, как беше там- "чаша топло мляко и закуска" и производни?
Ние и най- добрата идея можем да опоричим максимално.

# 499

Да не говорите за уникалното изпълнение на българския вариант "безплатни закуски до ІV клас" или, как беше там- "чаша топло мляко и закуска" и производни?
Ние и най- добрата идея можем да опоричим максимално.

Обаче пък ще е здравословно и осеяно с добри намерения  Mr. Green /за фирмите доставчици и школската управа  Laughing/

# 500
Ами така - половин, защото няма по цял. Класната, въоръжена с чикийка, има задължението да раздели бананите.
Иначе идеята за плд в училище е супер.

# 501
Ами така - половин, защото няма по цял. Класната, въоръжена с чикийка, има задължението да раздели бананите.

Смешно....за да не кажа тъжно  Confused
Линийка дали си носи класната  Mr. Green

# 502
Да, ние сме държавата на чудесните идеи с калното им изпълнение...

# 503
  • София /Абсурдистан

Смешно....за да не кажа тъжно  Confused
Линийка дали си носи класната  Mr. Green
ooooh!

# 504
  • София
Провали се програмата - пробутването на боклуците ставаше централно.

Но във всяка отделна лавка, всяко отделно училище може да контролира нещата. Особено ако има заинтересовани родители, които не чакат ръководството "да си свърши работата". Практиката показва, че когато родителите не спят, и ръководството се размърдва.

# 505
Провали се програмата - пробутването на боклуците ставаше централно.

Но още я има, домата е от предната седмица  Rolling Eyes

# 506
  • София
Не знам защо е така, вероятно трябва да поискате да спре. Говорете с директорката да направи необходимото.
При нас не действа вече.

# 507
При нас има безплатни закуски, придружени с чай. Децата се водят по график в столовата. Два пъти в седмицата дават плод.
Програмата не е провалена, защо да е провалена?
Училището ще си получи парите по нея, въпросът е за какво ще ги изразходва.

# 508
Не знам защо е така, вероятно трябва да поискате да спре. Говорете с директорката да направи необходимото.
При нас не действа вече.

Догодина, още не е ученичка дъщеря ми  Peace

# 509
  • около Варна
В нашето училище децата получават безплатна закуска и плод, измит и запечатан в торбичка, банани по-рядко, но са си цели.

Общи условия

Активация на акаунт