Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да споделите впечатленията си от фирма ИНЕРСОЛ ЕООД? Те имат нови сгради в ж.к. Дианабад.
Когато сте закупили апартамент от строителна фирма и не сте харесали местоположението на радиаторите, поемала ли е фирмата разходите за преместването им на друго място?
Имате ли мнения или впечатления за строителната фирма Atlas Group 2000?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да споделите впечатленията си от фирма ИНЕРСОЛ ЕООД? Те имат нови сгради в ж.к. Дианабад.
-
Когато сте закупили апартамент от строителна фирма и не сте харесали местоположението на радиаторите, поемала ли е фирмата разходите за преместването им на друго място?
Ако радиаторите не са поставени там, където бихте искали, обикновено фирмата няма да поеме разходите за тяхното преместване. След като всичко е готово и трябва да се направи ремонт, изпразване на инсталацията и допълнителни разходи. Следователно най-вероятно ще трябва сами да потърсите майстори за тази задача.
-
Имате ли мнения или впечатления за строителната фирма Atlas Group 2000?
-
Какво е качеството на строителството на Home Service?
-
Какво мислите за Vaklin Group?
.
Аз и приятелят ми живеем в чужбина, но плануваме да се върнем в България. Централата на фирмата, в която работим е в София и най- вероятно ще сме там. Започваме да си търсим жилище. Избрали сме си няколко квартала, но има толкова много строители. Бихте ли ми дали съвет кои строителни фирми строят качествено? Цена до около 150 000 Евро тристаен.