Отговори
# 180
От другата страна на БП има и Фантастико. Чудя се какво ще се строи пред тази сграда, тези дни разкопаха там. Колеги спекулират, че можело да е Пулс фитнеса.

# 181
  • София
Аз работя в БП и специално тази сграда не е на хубаво място, според мен. Там е шумно и мръсно. Има 2 магазина 345 в БП и това е. Ако ти трябват банки е супер.😁
Направо си е супер гадно мястото. На от едната страна Малинов, от другата Околовръстното. Зад тази сграда започнаха и нов строеж, копаят в момента. Мястото изглежда доста голямо, сигурно ще се уплътни.
Магазините не са особено достъпни пеша от тази точка,само до сватбения център е близо 😂

# 182
Благодаря на всички за отговорите. Ще разгледам. Наистина искаме да има магазини наблизо. Все пак не може вечно с кола да ходим. А и можем да изчакаме, не бързаме много. Има къде да останем за няколко месеца. Просто наистина е трудно да се довериш на зелено, ако не можеш да намериш предишни завършени проекти на фирмата строител.

# 183
Благодаря на всички за отговорите. Ще разгледам. Наистина искаме да има магазини наблизо. Все пак не може вечно с кола да ходим. А и можем да изчакаме, не бързаме много. Има къде да останем за няколко месеца. Просто наистина е трудно да се довериш на зелено, ако не можеш да намериш предишни завършени проекти на фирмата строител.
Провери цените в Garitage park. Сравнително близо е до бизнес парка. Този апартамент също изглежда доста добре за цената си. Има хубави гледки към парка и е тих. Отделно сградата е на няколко години и ще се види ако има проблеми. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c154377195284673

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 15:28 от Анонимен

# 184
  • София
В Гаритаж не е ли всичко разпродадено?

# 185
  • София
Скоро и аз ги гледах и май всичко беше разпродадено.

# 186
В Гаритаж не е ли всичко разпродадено?
Нямам идея. Стори ми се подходящо предвид местоработата й. Не пречи да провери.

# 187
Провери цените в Garitage park. Сравнително близо е до бизнес парка. Този апартамент също изглежда доста добре за цената си. Има хубави гледки към парка и е тих. Отделно сградата е на няколко години и ще се види ако има проблеми. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c154377195284673

Благодаря! Определено ще се обадя да попитам за апартамента. Близо е до метрото на 10 минути, спокойно е има детска градина в близост. Само се притеснявам дали лесно се намира къде да паркираш, но можем да потърсим и гараж. Разгледах в  сайта на Garitage park  и наистина всичко е разпродаде.
А как разбирате за тези бъдещи проекти? Има ли сайт или просто чувате от приятели и познати?Много ми е трудно да намеря бъдещи проекти.

# 188
  • София
Този апартамент с чудесната гледка е на пазара може би от година. Не знам дали това е причината, но съвсем наблизо на "Свети Киприян" има регистрирано свлачище, писала съм за това и по-рано.

# 189
Този апартамент с чудесната гледка е на пазара може би от година. Не знам дали това е причината, но съвсем наблизо на "Свети Киприян" има регистрирано свлачище, писала съм за това и по-рано.
Последните години, въпреки всеобщото мнение е абсурд да се изкара разрешително за строеж, ако има сериозни проблеми с даден парцел. А активно свлачище е от сериозните проблеми. Най-лесно е да се направи консултация с конструктор, ако апартамента е добър. Няма смисъл да си чешем езиците дистанционно.

# 190
  • София
Дори да се направим, че свлачището не съществува, за тази точно улица ще им трябва хеликоптер. Съзнателно избягвам тази улица, особено в частта й между Школо-то и РУМ-а, където са сградите на Артекс.

# 191
  • София
Аз с чесане на езици не се занимавам. Споделям реална общодостъпна информация.
http://gz-pernik.mrrb.government.bg/map/700/

# 192
Аз с чесане на езици не се занимавам. Споделям реална общодостъпна информация.
http://gz-pernik.mrrb.government.bg/map/700/
Вярно е, че си написала, че свлачището е наблизо, а не че сградата е построена върху него. Явно понеже е малко (360 м2) са разрешили да се строят сгради в съседните парцели. Да видим кога ще спрат да си прехвърлят топката институциите и ще отделят пари да се справят с него.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 06:38 от Анонимен

# 193
Явно и за свлачищни райони ще трябва да гледам. Благодаря ви за информацията.

# 194
Ьдравейте, пиша ви отново за съвет. Какво мислите за този апартамент? За нас лично не е проблем ,че е последен етаж, защото и в момента сме така. Но мислите ли, че ще е много студено?
Така или иначе ще се свържа с брокера, но ми се щеше да чуя и вашето мнение.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15439119890626 … k=4djkxf&f1=2

Общи условия

Активация на акаунт