Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 253
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • От липите до сините камъни
Записвам се и аз,ще чакам с нетърпение на есен да гледаме повече хубави български сериали че аман от турски сериали вече

# 62
Видяхте ли новото промо, аз го хванах накрая  Flutter
Нямам търпение вече  Grinning
Ето го и него:  Laughing
http://www.btv.bg/videos/seriali/video/1945581706-Ochakvayte_nov … hasa_razlika.html

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:44 от Melia

# 63
# 64
# 65
запис  и от мен, нямам търпение вече Peace

# 66
# 67
Запис да ви следя. Не знам нищо за филма, но ме заинтригува Simple Smile

# 68
# 69
Според мен ще има изненади в програмата на БТВ. Едва ли ще дават този филм и Стъклен дом паралелно Thinking

# 70
Заедно ще ги дават.

# 71
  • София
Чудесна новина за този нов сериал, аз едва сега я научих  Blush
Сериозно се замислям как ще успявам да следя и трите сериала едновременно (голям фен съм и на "Стъклен дом", и на "Под прикритие")  Sunglasses

# 72
Аз така и не го гледах този под прикритие а ми се иска, има ли откъде да си сваля сериите?
Иначе ме учудва, че ще ги дават заедно. Много е хубава новината разбира се, но да видим Simple Smile

# 73
Щом дават турските паралелно, защо да не дават българските така? Но чух, че есента започва продължението на Листопад, Гласът на България продължава прадполагам...сигурно пак ще е 1 епизод на седмица, а на мен ми е малко  Mr. Green

# 74
Тази сутрин казаха, че и Столичани в повече също започва излъчване на новия си сезон от средата на септември! newsm78
Иначе за мен ще е супер да върви всичко паралелно и да има какво да се гледа, просто се учудих. Може би БТВ вече тотално иска да затри НОВА Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт