Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 327
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Somewhere far away
Аз мисля, че ще има- той си  е важна част от любовния триъгълник. А и  както се вижда от промото на  следващия епизод ще има повече моменти с него и ще има някаква среща с Мая... интересно ще е !

# 631
Запис,засега... Party

# 632
Тези семейство Стефанакови всичките ме дразнят, язък за хубавата им фамилия. Особено журналистката и Тео са ми безкрайно фалшиви като игра.

# 633
Тези семейство Стефанакови всичките ме дразнят, язък за хубавата им фамилия. Особено журналистката и Тео са ми безкрайно фалшиви като игра.
Този Тео е много зле като игра според мен, както и Мая.
Алекс Раева - артистка по рождение Wink В първата серия ми хареса, поведението и  в реалният свят е абсолютно същото, но във втората ми беше много вдървена.
Лютаков е добро попадение, както и Разпутин.
Според мен няма да се задържи дълго зрителският интерес, особенно от неделя до неделя...

# 634
Дали заради образите, дали заради играта, но са ми скучни сцените с Боян и Тео (поотделно, разбира се). Имаше нещо мудно във втори епизод, но към края стана интересно. Ще се гледа!  Sunglasses

# 635
Голям фен съм на българските сериали, но този е много муден. Ще го гледам, но не успява засега да ме грабне.

# 636
Голям фен съм на българските сериали, но този е много муден. Ще го гледам, но не успява засега да ме грабне.

Напълно подкрепям,доста скучен сериал.

# 637
  • Somewhere far away
Аз пък ще продължавам да го гледам поради няколко причини. Първо - участва чичо ми и второ - участва Тони Минасян, който вече се убедих че играе много добре и сред младите актьори той е единственото добро попадение!

# 638
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Първо - участва чичо ми

Кой е чичо ти?  Simple Smile

# 639
  • Somewhere far away
Е сега... да казвам пред целия форум ли? ..Все пак много хора четат тук, голям форум е .. не е много удачно.
Все едно реклама правя. Пък аз не искам - не че не се гордея, напротив много се радвам и съм горда че участва в този нов български сериал, обаче просто не считам за нужно да го оповестявам толкова публично. Wink  bouquet

# 640
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

И аз гледам сериала. Все пак трябва да подкрепяме и българското кино и да го ценим!
Актьорската игра, сценария, обстановката и сцените са доста по-добри от други наши продукции!
Браво и дано продължават да правят хубави български филми!

# 641
Е, ти оповести по мегафона - чичо ми участва във филма, сега не било нужно и удачно да казваш  Thinking

# 642
  • Somewhere far away
съобщих по мегафона защо ще гледам сериала Wink

# 643
И аз не съм особено впечатлена от новия сериал,но играта на Калин Сърменов,мисля беше- Милото както и на руснака наистина е добра.Все пак предпочитам който и да е български сериал пред турските

# 644
  • Испания
И аз не съм особено впечатлена от новия сериал,но играта на Калин Сърменов,мисля беше- Милото както и на руснака наистина е добра.Все пак предпочитам който и да е български сериал пред турските

И аз това писах преди време. Гледам единствено заради Калин Сърменов и Пламен Сираков. Да, забравих и Юри Ангелов. Та някак ми се налага да изтърпя рецитациите на Ваня Цветкова, Малин Кръстев и Александра Раева.

Иначе, обожавам български филми. И сега търся в интернет и гледам стари филми, които съм пропуснала.

Всеки нов сериал очаквам с нетърпение и се радвам, ако не ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт